reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

hej hej witam jesteśmy na długim weekendzie na wsi byczymy się, pogoda dopisuje Natalka śpi po 4h w dzień służy jej tutejsze powietrze. Grillujemy co wieczór, rozstawiliśmy basen napełniliśmy 7tys wody a ona jak na złość nie chce się nagrzać ;-).

monia ostatnio jak robiłam przemeblowanie u mojej córki to podobny arsenał znalazłam gryzaki, woda morska, kremik i wiele innych różności ;)
kamisia udanej imprezki (sprzątać to ty będziesz dopiero po gościach;-))
elvie owocnych zakupów

reklama
Witam się na chwilkę ;-)
faktycznie pustki niemożliwe :-D ale dobrze niech dziewczyny odpoczywają :tak:
My dzisiaj zaliczyliśmy Pola Grunwaldu, Muzeum na Grunwaldzie i ruiny kaplicy pobitewnej (największa frajdę miał chyba J.) potem pojechaliśmy do Ostródy ale muzeum już było zamknięte więc jutro powtórka z rozrywki. Chcemy też wtąpić do Gietrzwałdu i może zamki w Olsztynie i Olsztynku...zobaczymy.
Marta nie wiem jak to będzie w poniedziałek bo nie wiem do której mąż będzie miał to spotkanie więc trudno mi cokolwiek powiedziec.

Wredzi chyba wyjda wreszcie obie lewe czworki. Rano zagladam do paszczy, a tam jakies biale slady... Macam, stukam, pukam, ale poza opuchlizna nic... Wieczorem jak sie z mloda chichralysmy, patrze, a w paszczy w miejscu bialego - male krwiaczki...

witam sie niedzielnie, zdaje sie ze 1sza jestem:)
Kamisia, jak po imprezce?

my bylismy wczoraj nad morzem, wreszcie w komplecie z tata nam sie udalo wyskoczyc, i Mlody nareszcie przestal sie piasku bac. Sam sobie nozki zakopywal i frajde mial jak potem zzucal z nich piach:-D

udanej niedzieli zycze:tak:

joł joł joł- wstałam żyje i mam się dobrze
Od dawna nie spałam tak długo- bo aż do 7 godziny:) takie oyo łaskawe było dziś moje dziecie
Teraz jak zwykle ma to w rytuale kima- jak wstanie dostanie obiad i mam nadzieje że w końcu tym razem nic nie pokrzyżuje nam planów w wycieczce do zoo...na deszcz się póki co nie zapowiada.

Imprezka urodzinowa małża udana- mąż poszedł spać o 21 :)oficjalna wersja dziś rano była taka że zaszkodziła mu kiełbaska z grilla:) buaaahhhaa taa jasne:-DGoście siedzieli do 23 - potem siup naczynia do zmywary a ja pod prysznic i do wyrka.Wesoło było...
A jutro-znowu ta j***** szara rzeczywistość - szkoda tylko że przez 5 dni mojego urlopu pogoda była do bani a od jutra jak idę do pracy zapowiadają po 30 stopni- fuck:angry:

My wczoraj mielismy wieczor bez dzieci i filmowy, dawno w kinie nie bylam :-) chyba ostatni raz w marcu, przed porodem... w przyszlym tygodniu tez bedzie okazja, bo Kuba na Auta II chce isc... no to bedziemy z mezem losowac, ktore z nas idzie, a ktore kibluje z B. :-D

Cisnienie cos na mnie dzis kiepsko dziala, B. spi, K. piluje Auta I... chyba w ramach przypomnienia :-D

Hej mamunie!
Wpadłam się przywitać. Wiem co u Waszych szkrabów , bo sumiennie czytam i podglądam na bieżąco, więc tak tylko wtrącę tu moje 5 groszy.
Liczę, że niebawem wyjdę na prostą z czasem, by częściej się odzywać.

Pogoda u nas dzis też przyzwoita. Spędziliśmy dzień nad jeziorkiem. Woda przyciąga Adaska jak magnez. To jego drugi taki wypad. Mamy plażę u siebie w miasteczku więc lato jako tako zaplanowane. Waszych urlopów pozazdroszczę. W tym roku u nas z tym licho będzie.
I dodam, że zaliczyliśmy szczepienia. Wagę mamy 11,7, wzrost 81cm i 16 zębów :-)

Witam:-)
U nas dzisiaj leniwie, @ wczoraj dostałam i brzuch mnie bolał, więc M. zabawiał małą a ja pospałam do 11.00
Po południu wybraliśmy się do ikei, bo mieliśmy bony te za 20zł, a one do końca czerwca tylko ważne. Młoda zaczęła szaleć w kolejce, bo siusiu miała, więc skorzystałam z kasy pierwszeństwa, bo kolejki kosmiczne i nie obyło się oczywiście bez komentarzy - Polska..:wściekła/y: Mają 20 kas czynnych, ale oczywiście ustawili się do tej dla inwalidów, kobiet w ciąży i osób z dziećmi i jeszcze coś do powiedzenia mają, bo nie doczytali:wściekła/y:

kamisia - najlepszego dla małża;-)

aga - fajnie, że Seb się zaprzyjaźnił z piaskiem;-)

aniez - kina zazdraszczam;-) Na czym byliście? My dziś w domu jak Lenka spała obejrzeliśmy "Huśtawkę" - dziwny polski film..

salamandra - kawał chłopa z mojego zięcia:-)

Przed kąpielą młodej zagniotłam szybko drożdżówkę taką "na oko", wywaliłam na to masę makową z Bakallandu i posypałam kruszonką - pyyyyyyyszna wyszła! Właśnie zjadłam dwa kawałki, mlekiem zapiłam i mi dobrze:-D Teraz jeszcze talerz pomidorowej mi się marzy, taką ze świeżych pomidorków dziś ugotowałam, więc kusi.. Gdyby nie fakt, że akurat mam @ poleciałabym po test ciążowy, bo jem jak głupia:zawstydzona/y:

reklama
hej dziewczyny

ja dzis sie tylko witam i uciekam bo padnieta jestem na maksa i wogole kiepsko sie czuje od paru dni. rano trzeba wstac bo jak zwykle jedziemy do Olsztyna, na szczescie to juz przedostatni taki intensywny dzien..

pozdrawiam wszystkie cieplutko!

Do góry