reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Witamy witamy

U nas spacerowo, spacerowo, Antosia z Julka swietnie sie bawia :-) W poniedzialek lub niedziele odwozimy Julke bo z wtorku na srode w nocy wyjezdzamy :-) Juz nie moge sie doczekac :-)

Nata pytanie do Ciebie, gdzie i co zwiedzialiscie z Julka, co polecisz, bo nie mam zielonego pojecia gdzie mala iskierke nasza zabrac bo ja zawsze w wysokie gory chadzalam i tak spedzalismy wakacje w gorach ??? Co polecisz :-)
Agniecha udanych spacerkow nadjeziornych :-)

Ostatnia edycja:
Witajcie mamuśki weekendowo !

ja mam czas w weekend aby Was poczytać, troszkę popisać, a tutaj jak na złość Wy w weekendy wybywacie :-(

Oświadczam, że wywiozłam na długi weekend do babci dzieciaki w pakiecie (pies i mąż został ;-)), w związku z czym jest 10 rano, a ja co robię ???? leżę w łóżku, bo właśnie przed chwilą wstałam :-D:-D Matko, jak mi dobrze !
Ale zaraz wstaję i mam zamiar odgruzować chałupę, bo ciężko z tym tematem gdy Hanka grasuje po chałupie!
Wczoraj byłam z M w kinie (tak, tak, musiałam się upomnieć o zaproszenie - ale M załapał i przystał) na filmie "Sala samobójców". Polecam ! Jakby ktoś miał inne priorytety w życiu niż dzieci i rodzina i ma dzieciaki, które już zaglądają w neta (a ja już taką Gwiazdę mam), to to jest film dla Was...po prostu bomba...do dziś mnie trzyma....

pozdrawiam Was wszystkie....

Witam:-)
Moja gwiazda śpi, a ja piorę i gotuję i piekę:-D
Jak wstanie to zjemy i jedziemy do ikei.

Do kina też bym chętnie wyskoczyła - muszę zagadać z ciocią, czy w ramach wakacji popilnuje młodą;-

to i ja sobotnio się odmeldowuje
dopiero na doopie usiadłam, bo od rana w kuchni .Mamy dziś urodzinową impreskę więc musiałam co nieco przygotować.Mały dziś nad wyraz rozrabia i nie dopiero teraz usypia- a zazwyczaj to o tej porze śpi już drugi raz.
Uciekam pod shower i paznokcie pomalować bo po dzisiejszej robocie przy gotowaniu i myciu łazienki wyglądam jak baba z roli :)- bez urazy dla rolników of course.

reklama
Kamisia, ja wyglądam niewiele lepiej a dopiero skończyłam 2 pokoje i łazienkę...Matko, co ja powynajdywałam pod łóżkami, przwijakami: ciuciu, pampki, fridę i wiele innych ciekawych rzeczy - ładne skrytki ma moja Huliganka....

po obiedzie wezmę się za pokój L i już się boję - to jest dla mnie zawsze największe wyzwanie :-)...a najlepsze jest to, ze czysto jest góra 2 dni, a potem wszystko wraca do normy...
i ja się pytam, na co komu to ?????

no i Kamisia - najlepszego dla M i udanej imprezki !

Do góry