reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Znawca wina to ja tam nie jestem, i raczej nie potrafilabym niczym Gesslerowa juz po zapachu poznac czy wino jest korkowe czy nie... ale Sycylijskie tez jest niezle :-)

reklama
Nooo... to sobie moze jutro zapodam u babci na imieninach :-)

Gesslerowa... brrrr... nie wieczorem, bo mi sie przysni :szok:

aniez - a ile taka przyjemność kosztuje? Fajnie, że Kubuś zadowolony:-) A w weekend.. czas na piknik:-D

Dołączam do tych, co lubią dobre winko. Gesslerową nie jestem, ale też korek wyczuwam:-)
Wczoraj uzupełniliśmy barek o kolejne 8 butelek, bo w Tesco było sporo promocji 2za1;-)
Właśnie otwieramy czerwone wytrawne argentyńskie Hacienda LOS HAROLDOS Malbec 2007 które skusiło mnie szczególnie tym:
"Owocowy charakter łączy się ze słodkim posmakiem wanilii, karmelu i dojrzałych tanin, a delikatna nuta kawy, czekolady i tytoniu stanowi dopełnienie wyjątkowego smaku."

No to: zdrowie Tatusiów:-);-)

Ostatnia edycja:
Nie lubie merlota. moje ulubione to zdecydowanie shirazy, najchetniej te z poludniowej afryki... lubie tez pinotage... wlasciwie po kilku kieliszkach sklonna jestem akceptowac takze wczesniej wspomnianego merlota ;-)

Zielona- buhahahaha :-D Pinotage w PLu nie dostaniesz w kazdym sklepie, pilam i mi smakuje, ale to juz trzeba troche pochodzic (chociaz moim przeklenstwem jest Winnarium pod nosem), merlot za to swietnie wpasowuje sie z cabernet sauvignon- lagodzi zdecydowany smak tego ostatniego ;-)

Elvie- 13 zeta za Gucia, 18 zeta za Wiktorie (z tym, ze mozesz poplynac tylko do Zoo, albo tylko z Zoo na Tumski)... Lenka bedzie free ;-)

Dzien dobry!

Tego chyba jeszcze nie bylo, zebym ja byla pierwsza...
U nas dzis w nocy Polka oszalala, obudzila sie o 2 i na spiewy ja wzielo. W lozeczku brykala, wiec zgarnelam ja do nas, a u nas power na maxa, skakala, tulila sie, kladla do spania, ziewala, spiewala i wszystko od nowa. Kolo godziny sie tak bujalismy, wreszcie padlismy, ale nie wiem w jakiej kolejnosci bo nie odnotowalam ;-)

witam się z pracy
pół polski ma długi weekend a ja kwitnę w pracy.
Wczoraj bylimsy u dziadków - dziadek Julce zakupił duża huśtawkę i zrobił piaskownice:)

Witam się - niech zyje wolność wolność i swoboda- jak dobrze być w domu całą trójcą
Mały śpi, zupka kalafiorowa pyrkocze, stary zalega na kanapie, mamusia na necie ....wszystko leci tak powoli dzisiaj :)Pogoda trochę do bani ale grunt że nie pada bo po obiadku jedziemy do zoo !Już się nie mogę doczekać- chyba że w międzyczasie deszcz nam na łby popada to nici z wyprawy- ale oby nie
Jutro mamy w domu impreze bo małżon 30 lat kończy- muszę poszperać po necie za jakimiś szybkimi przepisami. Kupiłam na tą okoliczność grilla elektrycznego i coś z grilla muszę wyczarować:)

EDIT

No i leje....taaa

Ostatnia edycja:
A ja tylko na chwilkę, mam ciężką anginę 4 raz od porodu ale tym razem to już przegięcie. Wróciłam od lekarza z antybolem a przełknięcie płynu to dla mnie dzisiaj nie lada wyzwanie. Chodzę w maseczce, żeby Paulinki nie zarazić :no:
Ogólnie zdechnięta jestem :-(

Pozdrawiam wszystkie kwietnióweczki

reklama
witam, padac przestalo, dziec spi, ja mam w koncu czas na kawke. Seb wstal dzis o 5 i do tej pory brykal jak nakrecony. skad on ma takiego powera to ja naprawde nie wiem:-D

Nata, nie tylko Ty nie masz weekendu. moj malz tez kwitnie w pracy a ja w domu:-(

chyba znowu dom sprzatac bede czekajac na Sz...

co do winka, to lubie Pinotage i Shiraz, ale tak jak pisala Zielona - po kilku kieliszkach prawie wszystko przejdzie.

Ostatnia edycja:
Do góry