reklama
aniez - a ile taka przyjemność kosztuje? Fajnie, że Kubuś zadowolony:-) A w weekend.. czas na piknik
Dołączam do tych, co lubią dobre winko. Gesslerową nie jestem, ale też korek wyczuwam:-)
Wczoraj uzupełniliśmy barek o kolejne 8 butelek, bo w Tesco było sporo promocji 2za1;-)
Właśnie otwieramy czerwone wytrawne argentyńskie Hacienda LOS HAROLDOS Malbec 2007 które skusiło mnie szczególnie tym:
"Owocowy charakter łączy się ze słodkim posmakiem wanilii, karmelu i dojrzałych tanin, a delikatna nuta kawy, czekolady i tytoniu stanowi dopełnienie wyjątkowego smaku."
No to: zdrowie Tatusiów:-);-)
Dołączam do tych, co lubią dobre winko. Gesslerową nie jestem, ale też korek wyczuwam:-)
Wczoraj uzupełniliśmy barek o kolejne 8 butelek, bo w Tesco było sporo promocji 2za1;-)
Właśnie otwieramy czerwone wytrawne argentyńskie Hacienda LOS HAROLDOS Malbec 2007 które skusiło mnie szczególnie tym:
"Owocowy charakter łączy się ze słodkim posmakiem wanilii, karmelu i dojrzałych tanin, a delikatna nuta kawy, czekolady i tytoniu stanowi dopełnienie wyjątkowego smaku."
No to: zdrowie Tatusiów:-);-)
Ostatnia edycja:
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Nie lubie merlota. moje ulubione to zdecydowanie shirazy, najchetniej te z poludniowej afryki... lubie tez pinotage... wlasciwie po kilku kieliszkach sklonna jestem akceptowac takze wczesniej wspomnianego merlota ;-)
aniez
Fanka BB :)
Zielona- buhahahaha Pinotage w PLu nie dostaniesz w kazdym sklepie, pilam i mi smakuje, ale to juz trzeba troche pochodzic (chociaz moim przeklenstwem jest Winnarium pod nosem), merlot za to swietnie wpasowuje sie z cabernet sauvignon- lagodzi zdecydowany smak tego ostatniego ;-)
Elvie- 13 zeta za Gucia, 18 zeta za Wiktorie (z tym, ze mozesz poplynac tylko do Zoo, albo tylko z Zoo na Tumski)... Lenka bedzie free ;-)
Elvie- 13 zeta za Gucia, 18 zeta za Wiktorie (z tym, ze mozesz poplynac tylko do Zoo, albo tylko z Zoo na Tumski)... Lenka bedzie free ;-)
Katik
...jestem mamą...
Dzien dobry!
Tego chyba jeszcze nie bylo, zebym ja byla pierwsza...
U nas dzis w nocy Polka oszalala, obudzila sie o 2 i na spiewy ja wzielo. W lozeczku brykala, wiec zgarnelam ja do nas, a u nas power na maxa, skakala, tulila sie, kladla do spania, ziewala, spiewala i wszystko od nowa. Kolo godziny sie tak bujalismy, wreszcie padlismy, ale nie wiem w jakiej kolejnosci bo nie odnotowalam ;-)
Tego chyba jeszcze nie bylo, zebym ja byla pierwsza...
U nas dzis w nocy Polka oszalala, obudzila sie o 2 i na spiewy ja wzielo. W lozeczku brykala, wiec zgarnelam ja do nas, a u nas power na maxa, skakala, tulila sie, kladla do spania, ziewala, spiewala i wszystko od nowa. Kolo godziny sie tak bujalismy, wreszcie padlismy, ale nie wiem w jakiej kolejnosci bo nie odnotowalam ;-)
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
Witam się - niech zyje wolność wolność i swoboda- jak dobrze być w domu całą trójcą
Mały śpi, zupka kalafiorowa pyrkocze, stary zalega na kanapie, mamusia na necie ....wszystko leci tak powoli dzisiaj Pogoda trochę do bani ale grunt że nie pada bo po obiadku jedziemy do zoo !Już się nie mogę doczekać- chyba że w międzyczasie deszcz nam na łby popada to nici z wyprawy- ale oby nie
Jutro mamy w domu impreze bo małżon 30 lat kończy- muszę poszperać po necie za jakimiś szybkimi przepisami. Kupiłam na tą okoliczność grilla elektrycznego i coś z grilla muszę wyczarować
EDIT
No i leje....taaa
Mały śpi, zupka kalafiorowa pyrkocze, stary zalega na kanapie, mamusia na necie ....wszystko leci tak powoli dzisiaj Pogoda trochę do bani ale grunt że nie pada bo po obiadku jedziemy do zoo !Już się nie mogę doczekać- chyba że w międzyczasie deszcz nam na łby popada to nici z wyprawy- ale oby nie
Jutro mamy w domu impreze bo małżon 30 lat kończy- muszę poszperać po necie za jakimiś szybkimi przepisami. Kupiłam na tą okoliczność grilla elektrycznego i coś z grilla muszę wyczarować
EDIT
No i leje....taaa
Ostatnia edycja:
mamaPaulinki
mama kochanego śmieszka
A ja tylko na chwilkę, mam ciężką anginę 4 raz od porodu ale tym razem to już przegięcie. Wróciłam od lekarza z antybolem a przełknięcie płynu to dla mnie dzisiaj nie lada wyzwanie. Chodzę w maseczce, żeby Paulinki nie zarazić
Ogólnie zdechnięta jestem :-(
Pozdrawiam wszystkie kwietnióweczki
Ogólnie zdechnięta jestem :-(
Pozdrawiam wszystkie kwietnióweczki
reklama
witam, padac przestalo, dziec spi, ja mam w koncu czas na kawke. Seb wstal dzis o 5 i do tej pory brykal jak nakrecony. skad on ma takiego powera to ja naprawde nie wiem
Nata, nie tylko Ty nie masz weekendu. moj malz tez kwitnie w pracy a ja w domu:-(
chyba znowu dom sprzatac bede czekajac na Sz...
co do winka, to lubie Pinotage i Shiraz, ale tak jak pisala Zielona - po kilku kieliszkach prawie wszystko przejdzie.
Nata, nie tylko Ty nie masz weekendu. moj malz tez kwitnie w pracy a ja w domu:-(
chyba znowu dom sprzatac bede czekajac na Sz...
co do winka, to lubie Pinotage i Shiraz, ale tak jak pisala Zielona - po kilku kieliszkach prawie wszystko przejdzie.
Ostatnia edycja: