reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Jesteśmy już w domku:-)
Podróż minęła super, z jednym krótkim przystankiem na zakupy w Biedronce:-D bo na trasie była, a młodej soczki się skończyły;-)
i drugim dłuższym na jedzonko:-)
Już się ogarnęłam z walizami i pocztą, jutro wielkie pranie czas zacząć:-D

Katik - super weekend zaliczyłyście:tak:
Wronka - najlepszego na ten Twój roczek;-) mam nadzieję, że się grające fontanny będą podobać;-)
maonka - udanego wypoczynku.. mam nadzieje, ze się buty uda wymienić.

Jutro jak znajdę chwilkę to wrzucę foty z urlopu. Dzisiaj Wam życzę spokojnej nocki:-)

Aniam - udanego wyjazdu
Katik - zazdroszczę weekendu :)

a u nas niedziele była pełna wrażeń bylismy na Rodzinnym Pikniku lotniczym - Julka gwiazda

hej dziewczynki witam po bardzo intensywnym weekendzie egzaminy mam za sobą w indeksie stoją cztery 4 i jedna 3 no i do piątku czekam na jeszcze jeden wynik no i pozostanie tylko obrona :-)

Katik ale fajny weekend miałyście super :tak::tak::tak:

elvie ależ ty zorganizowana jesteś ja po takich podróżach jestem wykończona i przeważnie padam nieżywa spać hehe

Poczytałam, ale szybko i nie mam za dużo czasu na odpisywanie :-(
Załapałam, że Aniam już ruszyła w drogę, nie ma to jak odwyk od BB :p
Maonka- z 2 lewych butow się posmiałam... szczebelków nie wyciągnęłam i na razie nie mam tego w planie, nie próbuje wyłazić górą, więc jest OK.
Katik- suuuupeeeer było! Jeszcze raz dzięki! Super babki z Ciebie i z Wroni... normalnie czas minął jak za pstryknięciem palcami, co znaczy, że było świetnie :-D A Polinka to jest taki pieszczoszek, że szok :-D ten jej pożegnalny całusek był przeuroczy!
Wronka- Twoja Weroniczka to cała Ty, a na zywo podobieństwo jeszcze większe :-D

Mi dzisiaj Kuba wisiał na szyi chyba z 10 minut, Bartek wykazał entuzjanzm, ale po tuli- tuli poszedł w długą... kochane chłopaki... A! Mąż obiad ugotował (kolację) i chatę wyszmatował i poprasował, z dziećmi po parkach ganiał i na lody poszedł... normalnie zaradny, że szok :-D

Witajcie!
Jestem kwietniówką 2011 :-) Mam pytanie do mam chłopców, chciaż nie tylko :-D na jaki wzrost kupujecie ubranka dla swoich rocznych maluszków, chodzi mi o spodenki, t-shirty, itp. Mój synek ma długie nóżki, ma teraz 2 i pół miesiąca i zakładam mu już bodziki z długimi nóżkami na 74, są trochę za duże ale tak jak lekarz mówił, dziecko ma miec luzik.
Z góry dziękuję :-)

Witam po urodzinach :-)
tort się udał i zrobił furorę. J. z prezentów meeeeega zadowolony bo dostał straż pożarną :)-)), czołg i hulajnoge do tego, bluzeczki i koszule no i kasa, kasa, kasa :-)
Mamusia z prezentów też zadowolona :-p
Na dokładkę wczoraj mieliśmy odpust parafialny i J. wzbogacił się o pistolet na bańki (oczywiście roztworu już niet bo poszedł w 5 minut), pistolet na baterie (pierwszy w życiu) i... straż pożarną Edka. M. dostał balona i wiatrak i dzieci szczęśliwe jak małe prosiaczki w błotku :-D
Chłopaki sie wyganiały na dworze z dzieciakami bo była jeszcze kuzynka chłopaków i kolega J. z przedszkola. Razem 4 dzieciaków w tym 3 w tym samym wieku czyli rocznikowo 4latki
Impreza na dworze się udała choć jak rozkładaliśmy namiot to zaczęło lać że trzeba było wszystko pochować i juz zaczęłam przygotowania w domu, ale na szczęście pogoda się poprawila i do wieczora było cudnie. Za to dziś jest chlodno. Ale wczoraj było tak akurat na dzikie harce :-D
za to dzis musze znowu ogarnąć kuchnię bo wszytko wieczorem tylko tam wstawiłam i poszłam w kime.
Zdjęcia tortu wrzuce później na kulinarny :-D

Miki ja mojemu śpiochów nie ubieram bo ich nie znosi. Chodzi w spodniach na gumce lub w ogrodniczkach i do tego skarpetki lub na bosaka. Bluzeczki to trochę 80 ale takich większych a tak to juz 86
Aniam udanego wczasowania
Ciszę się ze spotkanie z Katikową się udało :tak:
Elvie ty to masz parę... ja podobnie jak mamusia w dzień przyjazdu padam na pysk.

A my jedziemy na weekend do Olsztyna :-p mąż ma sprawy firmowe do załatwienia to sie z nim zabieramy :-D a fajnie się nam trafiło bo dzieciaki mają za darmo do 14 roku życia bo taka promocja u nich jest i jeszcze 3 noclegi w cenie 2... no szkoda nie korzystać :-D
Także jak któraś z tamtych okolic ma ochote na spotkanie ze mną i moimi chłopakami to dajcie znać. Będziemy tam od 24-27 czerwca :-)

pozostałe mamy pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Hej, hej:-)
Pusto tu coś. A ja pospałam do 10.00, z przerwą na kaszkę ok.8:00. Teraz M. wyprawiam do notariusza, idzie się z pewną spółką rozstać i udziały przeliczać;-) Młoda śpi, pralka chodzi, sznurków do wieszania mi już brak:-D Jak M. wróci to lecę na pocztę i później jedziemy do Ori i do IKEI po półkę na buty:-)
Jutro od 9.45 do 18.30 jesteśmy z M. na super szkoleniu, więc dzisiaj muszę pomoc (czyt. mamę lub siostrę) przywieźć z PKS-u i wszystko naszykować.

mamusia, Agnieszka - ja nie prowadziłam, młoda spała grzecznie, więc ja obok niej trochę pokimałam. Poza tym mam tak, że po urlopie akumulatorki naładowane, więc korzystam póki mi się robić chce:-D

Miki - witamy serdecznie:-) Niech się Kwietniaczek 2011 zdrowo chowa! Jak ma na imię?

hej
Widze ze weekend u kwietniówek baaardzo intensywny:-)
ja dzis dopiero powoli dochodze do siebie po weselu i wczorajszych poprawinach.
wybawilam sie z K za wszystkie czasy,z parkietu prawie nie schodzilismy. stopy tylko mnie dzis pieką bo do rana wytrzymałam na 12 cm szpilce. :tak:

mały teaz spi, , pyszny obiadek przygotowany. wiec mam chwilke dla siebie.
co do pracy ciagle sie zastanawiam i niby z K juz cos uzgodilismy ale to niebawem wyjdzie w praniu.:-)
maonka- no to miałas pecha z tymi butami.

reklama
Marcelek :-)

Pytam o te rozmiary, spodenek, bluzeczek, itd. bo chciałabym pokupowac trochę ciuszków na zapas na wyprzedażach, które za jakiś czas się zaczną :tak: Dlatego piszcie jakie rozmairy kupujecie dla swoich rocznych maluszków.

Do góry