reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Jesteśmy już w domku:-)
Podróż minęła super, z jednym krótkim przystankiem na zakupy w Biedronce:-D bo na trasie była, a młodej soczki się skończyły;-)
i drugim dłuższym na jedzonko:-)
Już się ogarnęłam z walizami i pocztą, jutro wielkie pranie czas zacząć:-D

Katik - super weekend zaliczyłyście:tak:
Wronka - najlepszego na ten Twój roczek;-) mam nadzieję, że się grające fontanny będą podobać;-)
maonka - udanego wypoczynku.. mam nadzieje, ze się buty uda wymienić.

Jutro jak znajdę chwilkę to wrzucę foty z urlopu. Dzisiaj Wam życzę spokojnej nocki:-)

Aniam - udanego wyjazdu
Katik - zazdroszczę weekendu :)

a u nas niedziele była pełna wrażeń bylismy na Rodzinnym Pikniku lotniczym - Julka gwiazda

hej dziewczynki witam po bardzo intensywnym weekendzie egzaminy mam za sobą w indeksie stoją cztery 4 i jedna 3 no i do piątku czekam na jeszcze jeden wynik no i pozostanie tylko obrona :-)

Katik ale fajny weekend miałyście super :tak::tak::tak:

elvie ależ ty zorganizowana jesteś ja po takich podróżach jestem wykończona i przeważnie padam nieżywa spać hehe

Poczytałam, ale szybko i nie mam za dużo czasu na odpisywanie :-(
Załapałam, że Aniam już ruszyła w drogę, nie ma to jak odwyk od BB :p
Maonka- z 2 lewych butow się posmiałam... szczebelków nie wyciągnęłam i na razie nie mam tego w planie, nie próbuje wyłazić górą, więc jest OK.
Katik- suuuupeeeer było! Jeszcze raz dzięki! Super babki z Ciebie i z Wroni... normalnie czas minął jak za pstryknięciem palcami, co znaczy, że było świetnie :-D A Polinka to jest taki pieszczoszek, że szok :-D ten jej pożegnalny całusek był przeuroczy!
Wronka- Twoja Weroniczka to cała Ty, a na zywo podobieństwo jeszcze większe :-D

Mi dzisiaj Kuba wisiał na szyi chyba z 10 minut, Bartek wykazał entuzjanzm, ale po tuli- tuli poszedł w długą... kochane chłopaki... A! Mąż obiad ugotował (kolację) i chatę wyszmatował i poprasował, z dziećmi po parkach ganiał i na lody poszedł... normalnie zaradny, że szok :-D

Witajcie!
Jestem kwietniówką 2011 :-) Mam pytanie do mam chłopców, chciaż nie tylko :-D na jaki wzrost kupujecie ubranka dla swoich rocznych maluszków, chodzi mi o spodenki, t-shirty, itp. Mój synek ma długie nóżki, ma teraz 2 i pół miesiąca i zakładam mu już bodziki z długimi nóżkami na 74, są trochę za duże ale tak jak lekarz mówił, dziecko ma miec luzik.
Z góry dziękuję :-)

Witam po urodzinach :-)
tort się udał i zrobił furorę. J. z prezentów meeeeega zadowolony bo dostał straż pożarną :)-)), czołg i hulajnoge do tego, bluzeczki i koszule no i kasa, kasa, kasa :-)
Mamusia z prezentów też zadowolona :-p
Na dokładkę wczoraj mieliśmy odpust parafialny i J. wzbogacił się o pistolet na bańki (oczywiście roztworu już niet bo poszedł w 5 minut), pistolet na baterie (pierwszy w życiu) i... straż pożarną Edka. M. dostał balona i wiatrak i dzieci szczęśliwe jak małe prosiaczki w błotku :-D
Chłopaki sie wyganiały na dworze z dzieciakami bo była jeszcze kuzynka chłopaków i kolega J. z przedszkola. Razem 4 dzieciaków w tym 3 w tym samym wieku czyli rocznikowo 4latki
Impreza na dworze się udała choć jak rozkładaliśmy namiot to zaczęło lać że trzeba było wszystko pochować i juz zaczęłam przygotowania w domu, ale na szczęście pogoda się poprawila i do wieczora było cudnie. Za to dziś jest chlodno. Ale wczoraj było tak akurat na dzikie harce :-D
za to dzis musze znowu ogarnąć kuchnię bo wszytko wieczorem tylko tam wstawiłam i poszłam w kime.
Zdjęcia tortu wrzuce później na kulinarny :-D

Miki ja mojemu śpiochów nie ubieram bo ich nie znosi. Chodzi w spodniach na gumce lub w ogrodniczkach i do tego skarpetki lub na bosaka. Bluzeczki to trochę 80 ale takich większych a tak to juz 86
Aniam udanego wczasowania
Ciszę się ze spotkanie z Katikową się udało :tak:
Elvie ty to masz parę... ja podobnie jak mamusia w dzień przyjazdu padam na pysk.

A my jedziemy na weekend do Olsztyna :-p mąż ma sprawy firmowe do załatwienia to sie z nim zabieramy :-D a fajnie się nam trafiło bo dzieciaki mają za darmo do 14 roku życia bo taka promocja u nich jest i jeszcze 3 noclegi w cenie 2... no szkoda nie korzystać :-D
Także jak któraś z tamtych okolic ma ochote na spotkanie ze mną i moimi chłopakami to dajcie znać. Będziemy tam od 24-27 czerwca :-)

pozostałe mamy pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Hej, hej:-)
Pusto tu coś. A ja pospałam do 10.00, z przerwą na kaszkę ok.8:00. Teraz M. wyprawiam do notariusza, idzie się z pewną spółką rozstać i udziały przeliczać;-) Młoda śpi, pralka chodzi, sznurków do wieszania mi już brak:-D Jak M. wróci to lecę na pocztę i później jedziemy do Ori i do IKEI po półkę na buty:-)
Jutro od 9.45 do 18.30 jesteśmy z M. na super szkoleniu, więc dzisiaj muszę pomoc (czyt. mamę lub siostrę) przywieźć z PKS-u i wszystko naszykować.

mamusia, Agnieszka - ja nie prowadziłam, młoda spała grzecznie, więc ja obok niej trochę pokimałam. Poza tym mam tak, że po urlopie akumulatorki naładowane, więc korzystam póki mi się robić chce:-D

Miki - witamy serdecznie:-) Niech się Kwietniaczek 2011 zdrowo chowa! Jak ma na imię?

hej
Widze ze weekend u kwietniówek baaardzo intensywny:-)
ja dzis dopiero powoli dochodze do siebie po weselu i wczorajszych poprawinach.
wybawilam sie z K za wszystkie czasy,z parkietu prawie nie schodzilismy. stopy tylko mnie dzis pieką bo do rana wytrzymałam na 12 cm szpilce. :tak:

mały teaz spi, , pyszny obiadek przygotowany. wiec mam chwilke dla siebie.
co do pracy ciagle sie zastanawiam i niby z K juz cos uzgodilismy ale to niebawem wyjdzie w praniu.:-)
maonka- no to miałas pecha z tymi butami.

reklama
Marcelek :-)

Pytam o te rozmiary, spodenek, bluzeczek, itd. bo chciałabym pokupowac trochę ciuszków na zapas na wyprzedażach, które za jakiś czas się zaczną :tak: Dlatego piszcie jakie rozmairy kupujecie dla swoich rocznych maluszków.

Do góry