Witam po urodzinach :-)
tort się udał i zrobił furorę. J. z prezentów meeeeega zadowolony bo dostał straż pożarną
-)), czołg i hulajnoge do tego, bluzeczki i koszule no i kasa, kasa, kasa :-)
Mamusia z prezentów też zadowolona
Na dokładkę wczoraj mieliśmy odpust parafialny i J. wzbogacił się o pistolet na bańki (oczywiście roztworu już niet bo poszedł w 5 minut), pistolet na baterie (pierwszy w życiu) i... straż pożarną Edka. M. dostał balona i wiatrak i dzieci szczęśliwe jak małe prosiaczki w błotku
Chłopaki sie wyganiały na dworze z dzieciakami bo była jeszcze kuzynka chłopaków i kolega J. z przedszkola. Razem 4 dzieciaków w tym 3 w tym samym wieku czyli rocznikowo 4latki
Impreza na dworze się udała choć jak rozkładaliśmy namiot to zaczęło lać że trzeba było wszystko pochować i juz zaczęłam przygotowania w domu, ale na szczęście pogoda się poprawila i do wieczora było cudnie. Za to dziś jest chlodno. Ale wczoraj było tak akurat na dzikie harce
za to dzis musze znowu ogarnąć kuchnię bo wszytko wieczorem tylko tam wstawiłam i poszłam w kime.
Zdjęcia tortu wrzuce później na kulinarny
Miki ja mojemu śpiochów nie ubieram bo ich nie znosi. Chodzi w spodniach na gumce lub w ogrodniczkach i do tego skarpetki lub na bosaka. Bluzeczki to trochę 80 ale takich większych a tak to juz 86
Aniam udanego wczasowania
Ciszę się ze spotkanie z Katikową się udało
Elvie ty to masz parę... ja podobnie jak mamusia w dzień przyjazdu padam na pysk.
A my jedziemy na weekend do Olsztyna
mąż ma sprawy firmowe do załatwienia to sie z nim zabieramy
a fajnie się nam trafiło bo dzieciaki mają za darmo do 14 roku życia bo taka promocja u nich jest i jeszcze 3 noclegi w cenie 2... no szkoda nie korzystać
Także jak któraś z tamtych okolic ma ochote na spotkanie ze mną i moimi chłopakami to dajcie znać. Będziemy tam od 24-27 czerwca :-)
pozostałe mamy pozdrawiam