reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

marta w hotelu Omega ;-) to daj znać o której masz przerwę może uda nam się zgrać bo my tego 27 wyjeżdżamy jak tylko mąż załatwi co ma załatwić w Olsztynie czyli nie wiem o której :-p

Miałam godzine temu iść spać...miałam :-p i jeszcze nie doszłam :-D ale za to winko dostałam i pomidorki cherry ;-)

dobranoc

reklama
I ja dotarłam pod koniec, obolała dziś wszędzie :zawstydzona/y:

Udanych urlopów dziewczyny, cudnej pogody i dobrego humoru ;-)

A na temat rozmiarów ja się nie wypowiadam, bo mam przepióreczkę ;-)

Marta wypoczywaj, mysl pozytywnie, już Ci napisałam na wcześniakach. Ja mam torpedę, ty leniwca ale jeden cel i tylko to się liczy :tak:

Miłych snów wszystkim :-)

Aga fajny hotel bedziecie miec:) i do plazy niedaleko:)
My m poniedziałek mamy przerwe od 11.45 do 13. Z Tym ze ja nie dam rady dotrzeć w wasza strone:(

My juz w drodze na cwiczenia, Ola jest juz zmeczona ale juz powoli konczymy wiec musi dac rade.

Dorota zazdroszczę Ci tej torpedy:)

Witam :-)
Marta, Nata fajny hotel ;-) i jeszcze dzieciaki za darmo, 50 % rabatu na jedzenie dla J., 3 noclegi w cenie 2 :-)
ide coś zjeść bom głodna...rano śniadania nie zjadłam :zawstydzona/y:

hejka

zaliczyłam dzisiaj kontrolną wizytę z Igorem. Chyba wszystko ok, chociaż lekarka jakaś dziwna, miał mieć robione płukanie trąbki usznej (tak w szpitalu mówili), ale i nich się nie robi zabiegów:eek:
Dobrze, że za 1,5 tygodnia idziemy do audiologa, bo ta kobitka konkretna jest.
I od poniedziałku Igor do przedszkola, na szczęście, bo po pierwsze dom roznosi, po drugie moja mama coś na plecy narzeka, więc z dwójką by nie dała rady.
I ja od piątku do pracy:baffled: jutro już chyba się zbiorę i pojadę na 1,5h i rosyjski, ogarnę sobie trochę na biurku.
Uciekam, bo truskawki i czereśnie nakupiłam, co by pomrozić.

Witam popołudniowo :-)

Moja torpeda spi już 2 godz bogu dzięki ;-) Ale na chwilkę się przebudziła, wstała na czworaka ale ja juz czujna i od razu ją położyłam z powrotem :tak:

Dziś mam odwołaną rehabilitację, w czwartek święto, w piatek osrodek nieczynny i co? Mama musi odwalać cały program... Ja to nigdy na tyłku nie usiądę przy tym dziecku :-D

jeszcze może zdążę w spokoju kawkę wypić zanim się szogunik obudzi ;-)

Annaoj- czyli Igor dobrze zniósł usunięcie migdałka? Pytam, bo ten zabieg przed nami, a wiadomo, że nieznanego człowiek zawsze boi się bardziej.

No... wakacje widać tu od razu, 9:28 a ja pierwsza :-D Pogoda cudna i sama bym na spacer poszla, a tu w pracy trzeba tkwić, do tego bryndza od rana... jak ja tego nie lubię, niby mam jakieś zaległości, ale przecież palcem ich przed długim weekendem nie tknę, prawda :-D

MamoPaulinki- takie pogodne te Twoje posty są :-) mam nadzieję, że napiłaś się tej kawy... eh dzieci sa zawsze absorbujące, ale to nasze kochane słoneczka :-D

hejka

Alicja wsunęła wczoraj chyba z 1/2kg truskawek:szok:, oczywiście oprócz tego inne rzeczy też, ale owocożerna to ona jest wybitnie. Ja zaraz do pracy spadam, a tak mi się nie chce, ale później B po mnie przyjedzie z dzieciakami i do Żywca jedziemy (w związku z tym muszę do pracy busem jechać, a nie mam bezpośredniego). Mam nadzieje, że będzie ładna pogoda.
Aniez Igor usunięcie migdałka zniósł bezproblemowo, nic go nie bolało, samopoczucie świetne. Jedyny problem, który Ciebie też pewnie będzie dotyczył, bo Kubuś jest żywy, to pilnować, co by na tyłku więcej siedział, bo zalecają oszczędny tryb życia przez minimum 2 tygodnie. No i zmiany temperatur niewskazane, ale Ty chyba mówiłaś, że zabieg masz na wrzesień, więc ten problem odpada. U nas jeszcze te dreny dochodzą, które niestety są problematyczne, ale Was to nie dotyczy, więc teraz już "po" mogę Ci napisać, że naprawdę nie ma się czego obawiać.

spadam do dzieciaków, bo zaraz muszę mykać

reklama
Annaoj, jedziesz przez Mikolow czy 36 przez Piotrowice?

Mnie cos glowa boli, kiepski wieczor byl, i topilam smutki w winie. Do tego cos mnie znow plecy pobolewaja, mam nadzieje, ze to tylko od kiepskiego spania, a nie znow nerki.

No i pogoda do bani, od rana kropi. Czy tu nie zamierza zawitac lato???????!!!!!!!

Do góry