reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Marta, no własnie mój mi powiedział (a dowiedział się na nocce), że nie może wziąć wolnego na poniedziałek :wściekła/y: Zobaczę jaka bedzie pogoda i zdecyduję, czy dam radę jechać sama... To prawie 3 godz jazdy pociagiem i jeszcze autobus :wściekła/y: ależ się wnerwiłam, w najgorszym wypadku przełożę, my z terminem nie powinniśmy mieć problemu.

Z nerw zjadłam 4 kawałki pizzy, i tak to z moją dietą. Idę spać bo pochłonę cos jeszcze :szok:

reklama
U nas powtorka z wczorajszej rozrywki. Kostka lazi i marudzi, ze spac jej sie chce, ale nie zdrzemnie sie zaraza mala...Wczoraj jak padla o 17:30 obudzila sie o 21ej, pobuszowala do 23ej. Zaczela wyc, ze spac jej sie chce. Ja ja do lozka, a ta w ryk, ze nie... potem mnie kopac zaczel wredota, az w koncu przed polnoca padla i spala do 7ej. dzis pewnie bedzie tak samo.

No to się wkurzyłam, pakując się odkryłam, że kupiłam sobie dwa lewe buty :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Kupiłam w tyg na ryneczku takie fajniutkie gladiatorki i teraz nie mam ich już jak wymienić, bo targ tylko w środę i w sobotę. Taka jestem zła, bo w końcu jakaś nowa, nie schodzona para a tu taki zonk.
Dam teściowej, żeby mi wymieniła te buty, ale na wyjazd już nie będę mieć :-( Przypomina mi to akcję jak pojechaliśmy z mężem do Zakopca i zabrał ze sobą dwa lewe buty, ma dwie podobne pary, więc pomylił się pakując. Poszliśmy wtedy od razu do sklepu po nową parę :)
Częściowo jesteśmy spakowani, jutro pakuję ubrania Alicji. Mąż załamany ilością rzeczy, ciekawe jak to poupychamy w aucie?
Do jutra, jeszcze jutro wpadnę na BB i postaram się poodpisywać.

Ostatnia edycja:
heheh maonka, kiedys mialam taka sama akcje. Kupowalam trampki (jakies 6 lat temu) w sieci "ekskluzywnych" sklepow peacock. Takie najzwyklejsze w swiecie szmaciaki pod kostke, o takie : Sprzedam trampki firmy converse! - Łódź - Odzież - Buty tyle, ze nie zadne tam conversy... Tramki lezaly w koszu i para kosztowala cale 2 funciaki. No to wydobylam z kosza chyba ze 4 pary, bo akurat na podboj Azji sie wybieralam... Przed wylotem okazalo sie, ze dwie pary sa lewe... hehehe od tej pory zawsze mierze oba buty przed zakupem.

udalo mi sie mloda przetrzymac do 17:50. jako, ze prawie zasnela mi w kapieli, zrobilam jej rzadsza kaszke, taka do wypicia i potwora nie dala rady dopic do konca. teraz smacznie sobie spi, az posapuje przez sen.

Witam
Mój mały szogun śpi, więc mam chwilę.
Czy już macie wyjęte szczebelki w łóżeczku? Bo my tak i jak się przebudzi to sama wyjdzie z łóżeczka i na czworaka idzie do mnie. :-D To jest teraz hit, wchodzi i wychodzi z łóżeczka, a wcześniej nawet na 5 minut nie można ją było włożyć, bo ją parzyło.
Alicja pomaga mi dzielnie pakować jej rzeczy do walizki, wyszło na to, że cała wielka walizka jest jej :-), drugą taką sama należy do mnie, tylko u mnie jeszcze są zapakowane ręczniki kąpielowe.

Zielona już ochłonęłam i jakoś przeboleję brak nowego obuwia, ale nauczka jest. Później będę się z tego śmiać.
Kittek my zawsze jeździmy pod namiot w to samo miejsce, tylko teraz pierwszy raz z dzieckiem, więc dodatkowo dochodzą rzeczy Alicji, więc wprawę w pakowaniu mamy.

Dokończę pisanie później, mąż przyjechał na przerwę z pracy

ale tu dzis pusto

a my siedzimy z Olka same w domu, B wczoraj przyjechal okolo 16 a dzis juz 0 14 pojechal, w sumie byl tak niespodziewanie, dzis ma urodziny wiec chociaz sniadanie i obiad razem zjedlismy..
jutro mamy druga rocznice slubu i spedze ja, zreszta tak jak pierwsza sama...:( eh tak mnie dzis dol zlapal...chyba mamaPaulinki przerzucila na mnie swoje mysli wokol rehabilitacji itp...

wogole ze stresu dostalam okres 10 dni wczesniej niz powinnam...w sumie to dobrze bo w piatek jedziemy na wesele do Torunia wiec moze juz sie go pozbede do tego czasu...

uciekam cos w tv znalezc, chociaz bedzie ciezko....

Marta, mnie już przechodzi, wyciągaj się szybciutko do pionu ;-)
Nie wiem jak jutro będzie, dostałam @:wściekła/y: (Marta witaj w klubie;-)), boli mnie jak nigdy, ale po ostatniej stracie tak mam i chyba muszę dobrego ginekologa poszukać, z Paulinką nosiłam jeszcze sporego mięśniaka, mam nadzieję, że nic mi tam nie urosło :crazy: Ale jutro chyba nie dam rady pojechać do Gliwic, bo nawet do toalety nie wyjdę, samej małej nie zostawię, ani z nikim obcym.
U J w pracy roszady, ludzi zwalniają a on bidny tylko kolejnych zastępców majstrów zastępuje i nic wolnego, nawet bezpłatnego nie weźmie :wściekła/y: Rano jeszcze będzie dzwonił do firmy czy coś się wykombinuje a potem do Gliwic jaki najbliższy termin do Łady. Dobrze, że mała mi nie marudzi bo konam, nawet nospa nie pomaga :-(

Maonka ja mojej wyjmuję od kilku dni ale ona wstaje jak dawniej i trzyma się szczebelków, chodzi w bok i jak jej zabraknie tego szczebelka to ląduje niebezpiecznie na ziemi albo nogi się jej plączą. Na razie asekuruje i uczę wychodzić tyłem, może załapie, tylko ona czasu duzo potrzebuje

My juz po intensywnym weekendzie. Bylo rewelacyjnie!!!
Dziewczyny wlasnie wracaja do domkow, Aniez pewnie odmelduje sie wieczorkiem, Wronka zaliczy we Wrocku wieczorny spektakl fontann, a potem pol nocy jeszcze bedzie jechala przez Polske by dotrzec do domu.... Wronkowe pierwsze urodziny na wyspach uczcilysmy tortem i grillem w ogrodku, wiec chyba nie jest zle :-)

reklama
hejka

ale puściutko, no ale weekend i wakacje
My dzisiaj festyn zaliczyliśmy, dla Alicji atrakcji nie było, poza tym, że śpiewali, ale Igor bawił się świetnie. Szkoda, tylko, że pogoda taka w kratkę.
Maonka udanego wyjazdu, wypoczywajcie.

Do góry