reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam:)
U nas wczoraj niedziela pełna wrażeń - przed południem byliśmy w Parku Jordanowskim - super - Julka dwie godziny szalała, a po obidaku wypad do małpiego Gaju - i tutaj szalał już z mamą - bo się okazuje, że ja nie wyglądam na mamę

reklama
Witam witam

Antonina spi po pobudce o 6 już padła, ja dzisiaj przelece jak mi sie uda po tych dwoch projektantach kuchnii i popytam ile, za ile, na kiedy itp :-)

Miłego dnia

Joł joł joł....czemu weekendy trwaja tak krótko , no czemu się pytam czemu ???
Nic mi sie dzisiaj nie chce...może i by się chciało gdybym nie musiała siedzieć w pracy:)
Wczorakj byliśmy na pikniku rodzinnym w aeroklubie i na festynie. Było cudnie. Antoś biegał po trawie między samolotami, smigłowcami, helikopterami, i innymi cudami. Siedział w czołgu i był przeszczęśliwy. Nawet huk samolotów latajacych tuż nad naszymi głowami go nie wystraszył. cudak mój wyhasał się za wszystkie czasy.Padł jak wróciliśmy o 17,30 pospał do 19 i kolejne 3 godziny biegał z samolotem, który tata mu zbudował z klamarek , trzymał go w górze i udawał że leci. Jeny jakie te dzieci sa mądre....Usnąl o 22 i wstał dzisiaj po 8

czemu weekendy trwaja tak krótko , no czemu się pytam czemu ???
Nic mi sie dzisiaj nie chce...może i by się chciało gdybym nie musiała siedzieć w pracy:)

Mam to samo pytanie :-D matko... jak ja nie lubię poniedziałków ;-)
Urodziny nam sie udały, Aniam- teraz to dopiero jest co sprzatać, ale chwilowo się tym nie zajmę... wyszmatuję conieco w czwartek... może... no dobra, dzisiaj odkurzę, bo ilość paluszków na podłodze pokoju chłopaków (i innych ciastek i ciasteczek) jest zatrważająca :-D

Katik- powiadasz, że pogody niet... dzisiaj zaczynam akcję rozpędzania chmur :-D

Witam:)
U nas wczoraj niedziela pełna wrażeń - przed południem byliśmy w Parku Jordanowskim - super - Julka dwie godziny szalała, a po obidaku wypad do małpiego Gaju - i tutaj szalał już z mamą - bo się okazuje, że ja nie wyglądam na mamę

Nata- ja wczoraj z moim dzieckiem 5minut jeżdziłm w kółko na kolejce siedząc w pierwszj kaczce:) taa....we łbie mi się kręciło , a Antek jak w raju

Aniez- super że urodziny udane... a te paluszki i inny prowiant to pikus w stosunku do radości Kubusia coo?
Ja z tych zboczeńców co odkurzają codziennie- łącznie z niedzielami i zielonymi świątkami. Piach pod bosą stopą doprowadza mni do szewskiej pasji

O widze, że się Paniom weekend udał :) grille przyjecia torty wyjazdy..mmm :)

Zielona- opios śpiącej Kostusi i Twojej do niej miłości rozczulający....

Elvie- super że tak wszystko poszlo dobrze z podroza :) zycze wspanialej zabawy na urlopie

Katik- taniec deszczu polecam- mogę CI pomóc- skaczac na 1 nodze tańczę tak od wczoraj- pogoda na mur beton- ja uziemiona a na polu bajka :/

Witajcie w nowym tygodniu!

Dziewczyny przez najbliższe dni córa marnotrawna powroci jesli zostanie jej pozwolone...
Skręciłam nogę w sobote wieczorem i od wczoraj jestem totalnie uziemiona z gipsem :( zero spacerow i takich tam. O nastroj w zwiazku z tym nie pytajcie. Pogoda cudna a ja siedze na tylku i jedyne co se moge porobic w zwiazku z odchudzaniem to brzuszki i jeszcze wieksze ograniczenie jedzenia. Jestem wsiekla jak wszyscy diabli! 2 tyg z tym cholerstwem i przed kompem w domu :/ a tak sie przyzwyczailam do spedzania calych dni w ruchu ze chyba zwariuje...
Postaram sie byc na bierzaco ze wszystkim chociaz na forum, bo bede miala czas :)

Miłego poludnia i do później!

ja tylko tak na chwilkę wpadłam, podczytałam i znikam rysować ze starszakiem
Elvie baw się dobrze
Ela współczuję, ale 2 tygodnie przeleci, dobrze, ze to nie złamanie, bo wtedy chyba 6 tygodni

pozdrowionka

Heyah
Elvie życzę Wam pogody i odpoczywajcie. Super, że Lenka tak ładnie zniosła podróż. Boje się jak cholera jak nasza zniesie drogę. Nie raz mamy problem, bo nie może wysiedzieć 15 km. Jechaliście w ciągu dnia?
Ella współczuję gipsu
Mama cały weekend u nas, więc mąż zrobił mi niespodziankę w sobotę i zabrał na zlot motocyklowy. Do końca nie wiedziałam gdzie jedziemy i z kim. Okazało się, że jedziemy z kuzynem, do Blachowni. Droga super, zero tirów, mało samochodów. Spotkałam tam koleżankę z młodzieńczych lat. Motomaniaczka, ale motocyklem nie przyjechali, tylko samochodem, bo mają 2 miesięczna córeczkę i byli z nią tam. :-) Szalona.
Niestety dzisiaj mama już pojechała, ale za to wyspałam się, odpoczęłam. Na tydzień baterie naładowane.

reklama
Dziewczyny, pytanie techniczne:
Moje staruszki odebraly dzis Poli pesel, i poczatek jest taki
102320
sadzac z numerow, jakie byly zawsze- rok, miesiac, dzien, powinno byc
100320
zadzwonilam do tego biura, i babka najpierw nie wiedziala co i jak, potem stwierdzila, ze to od 2000 roku zmienili zasady.
Wasze dzieciaki tez maja inaczej nadane numery???

Do góry