reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam:)
U nas wczoraj niedziela pełna wrażeń - przed południem byliśmy w Parku Jordanowskim - super - Julka dwie godziny szalała, a po obidaku wypad do małpiego Gaju - i tutaj szalał już z mamą - bo się okazuje, że ja nie wyglądam na mamę

reklama
Witam witam

Antonina spi po pobudce o 6 już padła, ja dzisiaj przelece jak mi sie uda po tych dwoch projektantach kuchnii i popytam ile, za ile, na kiedy itp :-)

Miłego dnia

Joł joł joł....czemu weekendy trwaja tak krótko , no czemu się pytam czemu ???
Nic mi sie dzisiaj nie chce...może i by się chciało gdybym nie musiała siedzieć w pracy:)
Wczorakj byliśmy na pikniku rodzinnym w aeroklubie i na festynie. Było cudnie. Antoś biegał po trawie między samolotami, smigłowcami, helikopterami, i innymi cudami. Siedział w czołgu i był przeszczęśliwy. Nawet huk samolotów latajacych tuż nad naszymi głowami go nie wystraszył. cudak mój wyhasał się za wszystkie czasy.Padł jak wróciliśmy o 17,30 pospał do 19 i kolejne 3 godziny biegał z samolotem, który tata mu zbudował z klamarek , trzymał go w górze i udawał że leci. Jeny jakie te dzieci sa mądre....Usnąl o 22 i wstał dzisiaj po 8

czemu weekendy trwaja tak krótko , no czemu się pytam czemu ???
Nic mi sie dzisiaj nie chce...może i by się chciało gdybym nie musiała siedzieć w pracy:)

Mam to samo pytanie :-D matko... jak ja nie lubię poniedziałków ;-)
Urodziny nam sie udały, Aniam- teraz to dopiero jest co sprzatać, ale chwilowo się tym nie zajmę... wyszmatuję conieco w czwartek... może... no dobra, dzisiaj odkurzę, bo ilość paluszków na podłodze pokoju chłopaków (i innych ciastek i ciasteczek) jest zatrważająca :-D

Katik- powiadasz, że pogody niet... dzisiaj zaczynam akcję rozpędzania chmur :-D

Witam:)
U nas wczoraj niedziela pełna wrażeń - przed południem byliśmy w Parku Jordanowskim - super - Julka dwie godziny szalała, a po obidaku wypad do małpiego Gaju - i tutaj szalał już z mamą - bo się okazuje, że ja nie wyglądam na mamę

Nata- ja wczoraj z moim dzieckiem 5minut jeżdziłm w kółko na kolejce siedząc w pierwszj kaczce:) taa....we łbie mi się kręciło , a Antek jak w raju

Aniez- super że urodziny udane... a te paluszki i inny prowiant to pikus w stosunku do radości Kubusia coo?
Ja z tych zboczeńców co odkurzają codziennie- łącznie z niedzielami i zielonymi świątkami. Piach pod bosą stopą doprowadza mni do szewskiej pasji

O widze, że się Paniom weekend udał :) grille przyjecia torty wyjazdy..mmm :)

Zielona- opios śpiącej Kostusi i Twojej do niej miłości rozczulający....

Elvie- super że tak wszystko poszlo dobrze z podroza :) zycze wspanialej zabawy na urlopie

Katik- taniec deszczu polecam- mogę CI pomóc- skaczac na 1 nodze tańczę tak od wczoraj- pogoda na mur beton- ja uziemiona a na polu bajka :/

Witajcie w nowym tygodniu!

Dziewczyny przez najbliższe dni córa marnotrawna powroci jesli zostanie jej pozwolone...
Skręciłam nogę w sobote wieczorem i od wczoraj jestem totalnie uziemiona z gipsem :( zero spacerow i takich tam. O nastroj w zwiazku z tym nie pytajcie. Pogoda cudna a ja siedze na tylku i jedyne co se moge porobic w zwiazku z odchudzaniem to brzuszki i jeszcze wieksze ograniczenie jedzenia. Jestem wsiekla jak wszyscy diabli! 2 tyg z tym cholerstwem i przed kompem w domu :/ a tak sie przyzwyczailam do spedzania calych dni w ruchu ze chyba zwariuje...
Postaram sie byc na bierzaco ze wszystkim chociaz na forum, bo bede miala czas :)

Miłego poludnia i do później!

ja tylko tak na chwilkę wpadłam, podczytałam i znikam rysować ze starszakiem
Elvie baw się dobrze
Ela współczuję, ale 2 tygodnie przeleci, dobrze, ze to nie złamanie, bo wtedy chyba 6 tygodni

pozdrowionka

Heyah
Elvie życzę Wam pogody i odpoczywajcie. Super, że Lenka tak ładnie zniosła podróż. Boje się jak cholera jak nasza zniesie drogę. Nie raz mamy problem, bo nie może wysiedzieć 15 km. Jechaliście w ciągu dnia?
Ella współczuję gipsu
Mama cały weekend u nas, więc mąż zrobił mi niespodziankę w sobotę i zabrał na zlot motocyklowy. Do końca nie wiedziałam gdzie jedziemy i z kim. Okazało się, że jedziemy z kuzynem, do Blachowni. Droga super, zero tirów, mało samochodów. Spotkałam tam koleżankę z młodzieńczych lat. Motomaniaczka, ale motocyklem nie przyjechali, tylko samochodem, bo mają 2 miesięczna córeczkę i byli z nią tam. :-) Szalona.
Niestety dzisiaj mama już pojechała, ale za to wyspałam się, odpoczęłam. Na tydzień baterie naładowane.

reklama
Dziewczyny, pytanie techniczne:
Moje staruszki odebraly dzis Poli pesel, i poczatek jest taki
102320
sadzac z numerow, jakie byly zawsze- rok, miesiac, dzien, powinno byc
100320
zadzwonilam do tego biura, i babka najpierw nie wiedziala co i jak, potem stwierdzila, ze to od 2000 roku zmienili zasady.
Wasze dzieciaki tez maja inaczej nadane numery???

Do góry