reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Dziewczyny, pytanie techniczne:
Moje staruszki odebraly dzis Poli pesel, i poczatek jest taki
102320
sadzac z numerow, jakie byly zawsze- rok, miesiac, dzien, powinno byc
100320
zadzwonilam do tego biura, i babka najpierw nie wiedziala co i jak, potem stwierdzila, ze to od 2000 roku zmienili zasady.
Wasze dzieciaki tez maja inaczej nadane numery???
tak;-), zmienili zasady i pesel nie jest juz jak kiedys, już moja Weronika ma inny;-)

reklama
Dziewczyny, pytanie techniczne:
Moje staruszki odebraly dzis Poli pesel, i poczatek jest taki
102320
sadzac z numerow, jakie byly zawsze- rok, miesiac, dzien, powinno byc
100320
zadzwonilam do tego biura, i babka najpierw nie wiedziala co i jak, potem stwierdzila, ze to od 2000 roku zmienili zasady.
Wasze dzieciaki tez maja inaczej nadane numery???

Katik, od 2000-ego do miesiąca urodzenia 2 dodają, moja L i H tak mają...

Od 2000 roku pesele sa inne, aby odroznic tych urodzonych w 1900 od tych co sie urodzili w 2000. Wymyslili sobie wiec, zeby do miesiaca dodac 20. Natka tez ma pesel 102420....

Jestem i ja, od 11 dziś w podróży ale w końcu dotarliśmy do Częstochowy. Weekend miałam tak zajęty, że ciężko na neta wejść. Mój przyjechał w czwartek, tacie pomagaliśmy w zarabianiu dodatkowych pieniążków, a to grill, a to działeczka wczoraj i tak nam zeszło :-)
Ella współczuję, oby Ci szybciutko zleciało.
Postaram się poczytać jak J do pracy na noc pójdzie a mała zaśnie.
Tymczasem pozdrowionka dla wszystkich :-)

Mydlo po starciu z Kostka:

005.JPG

:-)

Dobry wieczor :)

dzieki dziewczyny..no oby zlecialo szybko...przyjaciel mi kule przyniosl i lepiej sie juz kustyka po domu ;]
U nas mala poł dnia na placu zabaw z babcia a mama odpoczywa...hmmm...nuda powiem szczerze :/

Kostki zeby w mydle- czad! :D

Katik- teraz sa takie dziwne pesele jak pisaly dziewczyny :)

spokojnego wieczoru

reklama
Do góry