reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Dziewczyny, pytanie techniczne:
Moje staruszki odebraly dzis Poli pesel, i poczatek jest taki
102320
sadzac z numerow, jakie byly zawsze- rok, miesiac, dzien, powinno byc
100320
zadzwonilam do tego biura, i babka najpierw nie wiedziala co i jak, potem stwierdzila, ze to od 2000 roku zmienili zasady.
Wasze dzieciaki tez maja inaczej nadane numery???
tak;-), zmienili zasady i pesel nie jest juz jak kiedys, już moja Weronika ma inny;-)

reklama
Dziewczyny, pytanie techniczne:
Moje staruszki odebraly dzis Poli pesel, i poczatek jest taki
102320
sadzac z numerow, jakie byly zawsze- rok, miesiac, dzien, powinno byc
100320
zadzwonilam do tego biura, i babka najpierw nie wiedziala co i jak, potem stwierdzila, ze to od 2000 roku zmienili zasady.
Wasze dzieciaki tez maja inaczej nadane numery???

Katik, od 2000-ego do miesiąca urodzenia 2 dodają, moja L i H tak mają...

Od 2000 roku pesele sa inne, aby odroznic tych urodzonych w 1900 od tych co sie urodzili w 2000. Wymyslili sobie wiec, zeby do miesiaca dodac 20. Natka tez ma pesel 102420....

Jestem i ja, od 11 dziś w podróży ale w końcu dotarliśmy do Częstochowy. Weekend miałam tak zajęty, że ciężko na neta wejść. Mój przyjechał w czwartek, tacie pomagaliśmy w zarabianiu dodatkowych pieniążków, a to grill, a to działeczka wczoraj i tak nam zeszło :-)
Ella współczuję, oby Ci szybciutko zleciało.
Postaram się poczytać jak J do pracy na noc pójdzie a mała zaśnie.
Tymczasem pozdrowionka dla wszystkich :-)

Mydlo po starciu z Kostka:

005.JPG

:-)

Dobry wieczor :)

dzieki dziewczyny..no oby zlecialo szybko...przyjaciel mi kule przyniosl i lepiej sie juz kustyka po domu ;]
U nas mala poł dnia na placu zabaw z babcia a mama odpoczywa...hmmm...nuda powiem szczerze :/

Kostki zeby w mydle- czad! :D

Katik- teraz sa takie dziwne pesele jak pisaly dziewczyny :)

spokojnego wieczoru

reklama
Do góry