reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

hejka

poimprezowaliśmy wczoraj troszkę. Było bardzo miło, tylko niewyspana jestem, a jeszcze B się wybiera wieczór na kosza i sami zostaniemy.
Igor już zaczął etap roznoszenia domu. Po prostu 5 minut usiedzieć nie może, nawet jak rysujemy czy gramy, to on się wierci, kręci, no jakby miał "śrubkę w dupce".

Isabela jeśli chodzi o kuchnię to ja ciemną odradzam, bo przy dzieciach ciężko z czystością, wszędzie łapki odciśnięte.

reklama
ja tylko powiem dzień dobry żyję...
na więcej nie mam siły... dzisiaj jeszcze sprzątałam w dużym pokoju po malowaniu i przenosiliśmy meble chlopaków, troche przygotowałam mały pokój ale skończe przygotowania do malowania jutro z rana a potem już malowanie... mam nadzieję do środy tam meble wstawić bo mi pan z komandora przychodzi wymierzyć i zaprojektowac biurko zabudowane i półki na moją krzywą ścianę...jakoś musze upchnąć to wszystko co miałam w dużym pokoju...

mam nadzieję że koło czwartku się pojawię na spokojnie chociaż pewniejszy będzie przyszły poniedziałek znaczy 20 czerwca...bo mnie czas i robota gonią

pozdrawiam i sciskam was wszystkie

Proponuje nadac Agnieszce tytul Pierwszej Robotnicy BB ;-) Kobieto, ty to masz pare...

Annaoj kce, ciesze sie, ze Igor tak ladnie radzi sobie z rekonwalescencja. Jesli roznosi dom, znaczy juz o zabiegu zapomnial :-)

Mloda miala dzis jakas dziwna akcje nocna... Jak zwykle gdzies w srodku nocy zaczela plakac, ze chce do nas. Wzielam ja do lozka, bo ja nie umiem sluchac jak ona ryczy. No i sie zaczelo... Krecila sie, kopala, skakala, ukladala i w zdluz i w poprzek, i wlazila na nas, i usilowala spac mi na glowie... Moscila sobie miejsce i za nic w swiecie nie chciala zasnac. Mowie do chlopa zeby zmienil jej pieluszke, on za zmiane sie bierze, a mloda w placz i przez rece mu sie "lala"... Wzielam ja, przestala plakac, przewinelam... No i mysle sobie, ma sucho to pojdzie spac... Taaaa. Zaczela patrzec w kierunku korytarza i uciekac z lozka. W koncu poszla do siebie do pokoju. Wsadzilam ja do lozeczka i dopiero tam sie uspokoila, a po jakichs 30 minutach zasnela. Oczywiscie musialam spac z nia i wszystkie kosci mnie bola.

Cześć Dziewczyny,
przyszłam tu tylko na chwilkę zameldować się z Niechorza.
Podróż planowana na 7h trwała o godzinę krócej, bo zaliczyliśmy tylko jeden przystanek na obiad - mama z tatą zjedli kiełbaskę z grilla a córcia rosół - o dziwo jej smakował i zjadła prawie całą, dorosłą porcję:-) Planowaliśmy wyruszyć o 7.00 ale nam nie wyszło i wyruszyliśmy o 9.30. Droga super, Lenka przez pierwsza godzinę zwiedzała a później padła i przespała 3h więc skorzystaliśmy i nie robiliśmy przerw. Po obiadku 2h jeszcze dzielnie wytrzymała i szczęśliwie dotarliśmy na miejsce:-)
A tu plac zabaw, piaskownica, zjeżdżalnia, miejsca do biegania sporo, kilkuletnia Marysia i 15-miesięczna Helenka, więc dziecka nie mieliśmy dobrą godzinę. Ogarneliśmy w tym czasie walizki i wyruszyliśmy na plażę. Plaża to jest to! Lenka oszalała na widok tej ogromnej piaskownicy, a my na widok naszej przeszczęśliwej córeczki:-) Po "plażowaniu" gofry - były blee, krótki spacer i Lenka powróciła na teren ogrodu. Właściciel zatrudnił ją do podlewania trawy i kwiatków, w trakcie wywróciła się na mokrą ziemię, więc przyprowadzono nam do mycia małego, radosnego Murzynka:-) Murzynek po kąpieli padł i słodko śpi, a rodzice otwierają winko;-)

Buziaki z Niechorza Wam wysyłam!!

Elvie a jak pogoda ?

Agnieszka no zgadzam się pierwsza robotnica na bb :) tytul jest Twój . a ja poproszę pierwszego leniA na BB myslę że większergo ode mnie to nie ma :)

Witajcie

Kittek - jestem pod wrażeniem Maji...

Isabela
, ja mam coś na wzór tej drugiej kuchni, dół venge, góra - krem....dół to porażka, trudno domyć....także venge nie polecam...ale kuchnia prezentuje się ładnie...jak jest czysta :-):-):-)

Polka tez ostatnio ma faze na karmienie wszystkich maskotek i miskow. Pijemy mleko przed snem, i w polowie jest pora na dokarmienie wszystkiego co pod reka- lacznie z puchatkiem i tygryskiem z obrazku z firanki ;-)

:-D:-D:-D

Buziaki z Niechorza Wam wysyłam!!

Elvie, szczęściaro, ale Wam zazdroszczę ! Wypoczywaj dużo !

A ja dziś miałam wazny dzień - komunię L...było super, wszystko przebiegło zgodnie z planem...no może poza jednym zonkiem...psy (mój własny i szwagra) potargały mi firankę, tak drapały w okno balkonowe, ech....no nic straty muszą być...

Wznowią ten wyścig dziś czy nie wznowią ??? Przecież mi chłop nie zaśnie, jak nie obejrzy F1 :tak:

Ostatnia edycja:
Mój szogunik śpi, ja też dziś po maratonach rowerowych jestem padnięta. Rower ostatnio wykorzystujemy na maxa, super mi się nim jeździ, a Maja aż piszczy jak go widzi.
Szkoda tylko,że tak mało u nas ścieżek rowerowych.
Zmykam spać bo oczy mi się same zamykają.

Spokojnej nocki :)

Wznowią ten wyścig dziś czy nie wznowią ??? Przecież mi chłop nie zaśnie, jak nie obejrzy F1 :tak:
hihi
dobrze, ze wznowili, do samego konca sie dzialo :-D

Ktora zna jakies zaklecia na przepedzenie chmur?
Pada, leje, pada, leje.... w ogrodku mi znow zarasta, a skosic nie ma kiedy bo wiecznie wszystko mokre! W dodatku na weekend goscie zjezdzaja (zlatuja) i zadnych atrakcji nie mozna zaplanowac!

reklama
Elvie a jak pogoda ?

Agnieszka no zgadzam się pierwsza robotnica na bb :) tytul jest Twój . a ja poproszę pierwszego leniA na BB myslę że większergo ode mnie to nie ma :)
no nie wiem.... mysle, ze stoczyc moglybysmy zazarty boj o ten tytul :-)

Katik, trzeba pewnie cos odtanczyc. Tylko, ze jak sie nie wie co, to skutek moze byc rozny. (tu odsylam do swietnej ksiazki dla dzieciakow i mlodziezy "kazdy pies ma dwa konce", ktora probuje ustrzelic w wersji elektronicznej i trafic nie moge)

Elvie, zazdroszcze Wam bardzo. Bawcie sie dobrze.

Do góry