reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

tak sobie ostatanio myślałam, że jeszcze wczoraj Julka była taka malutka, a teraz już odpowiada na pytania "jak robi kotek", jak robi piesek, jak wołasz kotek, jak wołasz mamę, itp

reklama
onka fajne rozwiązanie z tą opieką :-) przepraszam że zapytam ale czym się zajmujesz zawodowo??

Ja jestem testerem oprogramowania.

U nas w koncu zrobilo sie troche chlodniej. Jest szansa, ze w koncu wyjdziemy na plac zabaw, bo w te upaly to tylko balkon Natka zaliczala. Mamy bardzo fajny plac zabaw, ale piaskownica to w samym sloncu stoi :-(

Kici ja mam u siebie hurtownię zabawek i rzeczy papierniczych i tam kupuję wszystkie cuda tam mozna nabyć farby do ciała , do malowania palcami do szkła super kredki i inne dupsy no i jest tanio .

Weroniczko wszystkiego dobrego z okazji urodzin :)
Dużo prezentów i uśmiechu na buźce /

to chyba kiedyś Cię wykorzystam... a jak będę się wybierać na cmentarz do Radziejowic to się przy okazji umówimy :-)

Witamy i my

Na 11 do przychodni wezme i pokaze te wyniki Tosi jeszcze w przychodni zobaczymy. Ale pogoda jak na szczepienie suuuper, znacznie ochlodzilo sie i pada deszcz

Do poźniej

annaoj - 3mam kciuki za Igorka!! ja do dzisiaj mam 3 migdałek... podobno dorosłym się nie wycina... jedyny minus to taki, że gorzej słyszę na lewe ucho i często mam je przytkane...

onka - no to zapowiada się fajna ta grupka 6-cioro dzieci to tak przyjemnie

miło czytać jak wasze dzieciaki zaczynają używać tylu słów... nasz to poza autobu(autobus) adada (podaj) mama tata, ama (mam), koło, co to, to nic nie mówi :-)
ale lubi pokazywać rzeczy pytać o nie i jak mu się mówi gdzie jest ucho, śrubka, koło to pokazuje :-)

no i w końcu pierwszy raz od narodzin Pan Q ma gorączkę... :errr: 01/06 miał szczepienie... pani pielęgniarka powiedziała, że do 14 dni mogą wystąpić objawy... no i ma biegunkę, śluzowatą, raz nawet były śladowe ilości krwi :-( heh... oby przeszło mu do sb bo mamy dzień otwarty w żłobku i chcemy koniecznie pojechać... na szczęście nie kaszle, ma lekki katar, ale bezbarwny, więc stawiam ze to od zębów no i też po szczepieniu może być :-(

Witajcie, wczoraj już brakło mi czasu, bo musiałam odpisać na kilka wiadomości od wczesniakowych mam ;-) Kiedyś ja pytałam, dziś pytają inne mamy i czekają na pomoc.

Weroniczko sto lat!!! Spóźnione ale szczere :-)

Tak czytam jak wasze dzieciaki mówią i umieją pokazywać paluszkiem a u nas mimo ćwiczeń nie wiele się w tym kierunku zmienia. Oczywiście mówi coś po swojemu i ja jak to mama rozumiem ale reszta nie wie o co chodzi ;-)

Kici u nas po szczepieniu było duzo gorzej, bo katar zielony i gorączka 38.5, i tak 3 razy z przerwą kilkudniową. A wydawało nam się, że zdrowiutka była jak szczepiliśmy a tu masz...

A ja przyjechałam do Sulejówka i wczorajsze spotkanie, planowane tak długo się nie odbyło, bo dziecko koleżance zachorowało na zapalenie płuc :-( Biedactwo ciągle choruje, już drugi raz się nie spotkałyśmy :-(

Na razie uciekam, bo mała mi wyje, bardzo tęskni za tatą i nie mogę od niej odejść na chwilę, na szczęście tatuś przyjedzie po 18 i pewnie będę miała czas wieczorkiem, bo będą się tulić ;-)

Kuba- wszystkiego najlepszego w Dniu Urodzin!!!
4 lata to juz nie przelewki!!! Niech usmiech nigdy z Twojej buzi nie znika...

Doberek
Wpadam tlko się przywitać
Weronisiu spóźnione ale szczere życzenia urodzinowe!
Kuba tobie równiez najlepszego ...
reszty wybaczcie nie pamiętam.

Mam tylko prośbę do dziewczyn które robiły masę tą taką kolorową na tort podeślijcie mi na nią przepis na prv lub na maila (agnieszka.szojer@gmail.com) bo nie przekopie się przez odpowiedni wątek bo nie mam czasu szukać. Masa ma byś fajna plastyczna :-D bo mam do wykonania na 19 czerwca tort w kształcie straży pożarnej... dobra spadam bo nic nie zrobie

reklama
Kubulku ------ Wszystkiego Najlepszego, spełnienia najskrytszych marzeń, pociechy z rodziców, dużo zabaw z braciszkiem i żebyś był zawsze takim fajnym uśmiechniętym chłopcem jak do tej pory:-)

Do góry