zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Gratki dla Antolka!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wpadłam złożyć dzieciolkom najlepsze życzenia z okazji Dnia Dziecka i pochwalić się że mój Antoś zaczął chodzić, tzn biegać. Wywala się przy tym co chwila ale ma przy tym tyle radości że aż miło
Kamisitj gratki dla Antosia
Wpadlam powiedziec ze usg Olki wyszlo ok. Zadnych zmian, poszerzen ani plynu na szczescie nie ma.
Lece spac bo mialysmy ciezki dzien, w dodatku Ola wstala chwile po 4...a jutro powtorka z rozrywki...
Dla mnie jakis taki nienajlepszy byl to dzien, zdolowana chodze...
No nic uciekam spac, dobranoc!
gratulacja dla Antolka!wpadłam złożyć dzieciolkom najlepsze życzenia z okazji Dnia Dziecka i pochwalić się że mój Antoś zaczął chodzić, tzn biegać. Wywala się przy tym co chwila ale ma przy tym tyle radości że aż miło
No nieźle. Doby jest...ale dziękuję za takie zdolności... ja sie wkurzylam i kupilam zabezpieczenia na szafki, szuflady i gniazdka bo ta moja mała cholera w ogóle nie słucha co mu mówie... J. posluchał za 2 czy 3 razem jak się mu powiedziało NIE a ten z upartością maniaka dalej robi swoje... poddałam się...U nas ostatnio dzień leci za dniem. W wirze pracy nie ma się poczucia czasu.
Upały tez tak jakos na mnie spadły z nienacka. W mieszkaniu skwar. Spacery z Adasiem urządzamy sobie po 17 i tak do ok 20. Trzeci dzień z rzędu nie śpi mi w dzień, ale nocki przesypia super. Wymęczony powietrzem, bieganiem zasypia w mig.
No i mój urwis sam otworzył sobie ostatnio drzwi wyjściowe U nas klatka schodowa nie zabezpieczona, więc na Dzień dziecka zamowilismy bramkę. Moj synuś dostał tylko wiatraczek.. taki odpustowy Ale szczęśliwy nieziemsko.
Pozdrawiamy cieplutko