reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Katik świetnie cię rozumiem miałam piasek w nerkach pare miesięcy po porodzie ból nieziemski nikomu nie życzę !!! ciepła kąpiel pomaga i koniak albo whisky, nasiadówki w żurawinie oraz chodzenie po schodach chociaż obawiam się że ta ostatnia czynność jest teraz dla ciebie niewykonalna

Kochane Bąbelki!!!

Czego życzyć Dzieciom w Dniu Dziecka:

czarnych kotów na białych przypieckach,
burych kotów -
a może i białych…
byle były
i byle mruczały.

Życzę także Wam dużych okien

ze słonecznym, zielonym widokiem
a nad oknem - gałęzi kasztana
żeby kos miał gdzie śpiewać od rana.

Życzę rzeki i piasku przy rzece

na wspaniałe, piaskowe fortece.
I poziomek w leśnych kotlinach
drzew, na które dobrze się wspinać.

Życzę także Wam koca, nie-koca,

który sny przynosi po nocach
taki koc spełnia wszystkie życzenia:
to się w okręt, to w wyspę przemienia…
bywa też latającym dywanem
by się znowu stać kocem nad ranem.

I co jeszcze?

Już chyba niewiele:

śmiechu w domu
i lodów w niedzielę
i przyjaciół najlepszych na świecie
i wszystkiego, wszystkiego, czego chcecie.

Zielona piekne zyczenia.

Ja rowniez wszystkim maluchom zycze samych pieknych i radosnych dni!

My juz w pociagu, o 10.40 czeka nas ostatnie usg glowki. Mam nadzieję ze i tym razem zadnych zmian nie bedzie. Zestresowana i tak jestem, a jeszcze przed chwila Olka zwymiotowala...

Milego dnia!

czesc
nie było mnie tu troche , ale to z braku czasu bo na intern to juz chyba tydz nie siedzialam czasem tylko zajze na gg.
w sobote bylismy na weselu, w niedz zaraz jak tylko troche sie przespalismy na chrzcinach. od poniedz mam znów robotników na głowie.... i znow zaczelam porzadkowac stryszek.
tak wiec przepraszam ale nie zabardzo mam teraz czas. bo wiecz juz jestem zmeczona i padam .

A dla dzieci kwietniowych i ich rodzeństwa życze razem z Kacperkiem duzo zdrówka i usmiechu na twarzy bo to najważniejdsze.

Najlepszego dla naszych skarbów i tych kwietniowych i tych starszych :tak:

Katik współczuje...
Marta trzymam kciuki

a Ja w końcu zabrałam się za posegregowanie rzeczy po chłopcach i wybrałam te które chce sprzedać. Zaraz wstawie je i na Dagsillegro i na wątek sprzedam :-D
Miłego dnia

Dla wszystkich dzieci w ich dniu dużo słoneczka, samych słodkich chwil, moc pozytywnych wrażeń. Rośnijcie zdrowo i cieszcie się upływającym dzieciństwem

Wszystkim dzieciaczkom, i malym i duzym:
slonca i usmiechu kazdego dnia!!!

dzien_dziecka_11.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry