reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Katik świetnie cię rozumiem miałam piasek w nerkach pare miesięcy po porodzie ból nieziemski nikomu nie życzę !!! ciepła kąpiel pomaga i koniak albo whisky, nasiadówki w żurawinie oraz chodzenie po schodach chociaż obawiam się że ta ostatnia czynność jest teraz dla ciebie niewykonalna

Kochane Bąbelki!!!

Czego życzyć Dzieciom w Dniu Dziecka:

czarnych kotów na białych przypieckach,
burych kotów -
a może i białych…
byle były
i byle mruczały.

Życzę także Wam dużych okien

ze słonecznym, zielonym widokiem
a nad oknem - gałęzi kasztana
żeby kos miał gdzie śpiewać od rana.

Życzę rzeki i piasku przy rzece

na wspaniałe, piaskowe fortece.
I poziomek w leśnych kotlinach
drzew, na które dobrze się wspinać.

Życzę także Wam koca, nie-koca,

który sny przynosi po nocach
taki koc spełnia wszystkie życzenia:
to się w okręt, to w wyspę przemienia…
bywa też latającym dywanem
by się znowu stać kocem nad ranem.

I co jeszcze?

Już chyba niewiele:

śmiechu w domu
i lodów w niedzielę
i przyjaciół najlepszych na świecie
i wszystkiego, wszystkiego, czego chcecie.

Zielona piekne zyczenia.

Ja rowniez wszystkim maluchom zycze samych pieknych i radosnych dni!

My juz w pociagu, o 10.40 czeka nas ostatnie usg glowki. Mam nadzieję ze i tym razem zadnych zmian nie bedzie. Zestresowana i tak jestem, a jeszcze przed chwila Olka zwymiotowala...

Milego dnia!

czesc
nie było mnie tu troche , ale to z braku czasu bo na intern to juz chyba tydz nie siedzialam czasem tylko zajze na gg.
w sobote bylismy na weselu, w niedz zaraz jak tylko troche sie przespalismy na chrzcinach. od poniedz mam znów robotników na głowie.... i znow zaczelam porzadkowac stryszek.
tak wiec przepraszam ale nie zabardzo mam teraz czas. bo wiecz juz jestem zmeczona i padam .

A dla dzieci kwietniowych i ich rodzeństwa życze razem z Kacperkiem duzo zdrówka i usmiechu na twarzy bo to najważniejdsze.

Najlepszego dla naszych skarbów i tych kwietniowych i tych starszych :tak:

Katik współczuje...
Marta trzymam kciuki

a Ja w końcu zabrałam się za posegregowanie rzeczy po chłopcach i wybrałam te które chce sprzedać. Zaraz wstawie je i na Dagsillegro i na wątek sprzedam :-D
Miłego dnia

Dla wszystkich dzieci w ich dniu dużo słoneczka, samych słodkich chwil, moc pozytywnych wrażeń. Rośnijcie zdrowo i cieszcie się upływającym dzieciństwem

Wszystkim dzieciaczkom, i malym i duzym:
slonca i usmiechu kazdego dnia!!!

dzien_dziecka_11.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry