reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Martuś, napisz jak po wizycie.
A nam p dr przedłużył rehabilitację na kolejnych 10 godz, a poprzednio mówił, że nie będzie już trzeba :crazy: i jeszcze powiedział, że Paulinka ma zaburzenia SI :szok: no ale ja to wiem od dawna, bo trochę pojęcia mam rehabilitując dziecko już prawie rok :no:
Pediatra dała skierowania na mocz i krew, na wadze Paula fikołki odstawiała, wyszło coś ok 7kg :no: liczyłam na więcej :-(
Idę kserować dokumenty do świadczenia pielęgnacyjnego...

Ostatnia edycja:
Witojcie paniusie!

wpadłam tylko się przywitać i złożyć maluszkom najlepsze zyczenia w dniu dziecka!! oby wszystkie dzieciaczki zdrowo rosły i zawsze były szczęśliwe!

neta z prawdziwego zdarzenia dalej nie mam, doszłam do wniosku, ze najpierw się muszę trochę odrobić, bo jak wsiąknę to nic nie ruszę, uciekłam do mamuśki i pisze wreszcie magisterkę, mam nadzieję ze w czerwcu uda mi się obronić i będzie choć z tym spokój, poza tym przy chałupie tyle jest roboty, że ręce opadają, a i chłopaki dbają zebym się nie odzwyczaiła od łażenia po lekarzach, Stasiowi zaczęły się problemy z dusznością jak u Jerza, też jest na sterydach, bo jak go nie dusi to strasznie kaszle...

mam nadzieję ze u Was wszystko dobrze!

miłego dzionka!

OKazalo sie, ze te zniszczenia, o ktorych pisalam wczoraj, sa wynikiem dzialania traby powietrznej, ktora przeszla podczas gradobicia 2km, od domu, w ktorym mieszkamy :szok: Chyba czas sie pakowac.

reklama
wpadłam złożyć dzieciolkom najlepsze życzenia z okazji Dnia Dziecka i pochwalić się że mój Antoś zaczął chodzić, tzn biegać. Wywala się przy tym co chwila ale ma przy tym tyle radości że aż miło

Do góry