annaoj kce
08.06/04.10/09.13
cześć kobitki
ja ciężko pracuję, ale tak mi się nie chce. Jutro mam wolne, potem tylko środa i od czwartku na L4 będę. Niby nic przyjemnego mnie nie czeka, ale z drugiej strony troszkę sobie odpocznę. Pewnie w piatek będę sobie wyrzucała swoje dzisiejsze podejście, ale to w piątek.
Wczoraj jednak festyn zaliczyliśmy, a potem gril u znajomych. Dzieci poszalały,
Ala ostatnio ma mega apetyt, tylko by jadła i jadła. A w sumie nic po niej nie widać. Jutro idę na szczepienie, pzy okazji się zważymy i zmierzymy.[QUOTE=aniam141;7127153]Zielona no tak u ciebie to nawet na basen trzeba brać poprawke
My dziś bylismy na dniu otwartym w przedszkolu SZymkowym Ola też sie wyganiała jak nigdy .
No i w penym momencie znikło mi dziecko z oczu a ona polazła sobie do sali gdzie był poczestunek dla dzieci usiadła za stołek przywłaszczyła sobie dwie miski ciastek i zajadała zadowolona .
Słodkolub jak nic , ale niech się oswaja bo też będzie tam chodziła[/QUOTE]
słodka dziurka
wow, to jak moja Alicja, tak myślę, jutro ją na szczepienie to sprawdzę, ale tak mi się wydaję
Młoda tak samo, raz tak, raz tak.
gratki dla Bartusia.
uciekam, miłego popołudnia
ja ciężko pracuję, ale tak mi się nie chce. Jutro mam wolne, potem tylko środa i od czwartku na L4 będę. Niby nic przyjemnego mnie nie czeka, ale z drugiej strony troszkę sobie odpocznę. Pewnie w piatek będę sobie wyrzucała swoje dzisiejsze podejście, ale to w piątek.
Wczoraj jednak festyn zaliczyliśmy, a potem gril u znajomych. Dzieci poszalały,
Ala ostatnio ma mega apetyt, tylko by jadła i jadła. A w sumie nic po niej nie widać. Jutro idę na szczepienie, pzy okazji się zważymy i zmierzymy.[QUOTE=aniam141;7127153]Zielona no tak u ciebie to nawet na basen trzeba brać poprawke
My dziś bylismy na dniu otwartym w przedszkolu SZymkowym Ola też sie wyganiała jak nigdy .
No i w penym momencie znikło mi dziecko z oczu a ona polazła sobie do sali gdzie był poczestunek dla dzieci usiadła za stołek przywłaszczyła sobie dwie miski ciastek i zajadała zadowolona .
Słodkolub jak nic , ale niech się oswaja bo też będzie tam chodziła[/QUOTE]
słodka dziurka
Laski to ja chetnie odkupie od Was te zabawki. Na cwiczenia wszystkie sie przydadza zeby Olke zajac dajcie mi znac na PW ile kaski i nr konta
Katik Ola waza 9.300 stoimy trochę z waga, a dluga jest na jakies 77 cm wg ostatnich pomiarow.
wow, to jak moja Alicja, tak myślę, jutro ją na szczepienie to sprawdzę, ale tak mi się wydaję
Marta napisz mi na PW adres , ja nic nie chcę za te zabawki , bo mi sie to tylko wala po domu . także czekam na adres .
Aniez gratki dla Bartka
A moja się uwstecznia jeden dzień taki miała że super chodziła a teraz woli nadal na czterech jakby się bała nie raz się puszcza i idzie , ale to tylko na dywanie . asekurantka mała
Młoda tak samo, raz tak, raz tak.
gratki dla Bartusia.
uciekam, miłego popołudnia