reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Padam na paszczę, bo sobie wymyśliłam... zakupy :-D
Aniam- buspasy we Wro... marzenie ściętej głowy, gdzie niby ten buspas miałby być, jak większość ulic to jednopasmówki... no w ostateczności dwu :-(
Gosiek- w Barcelonie fontanny są śliczne i cała masa rzeczy jest tam miodzio, byłam kilka razy i kocham to miasto... od jakiegos czasu czaję się na Portugalię, a u Was na Madryt, ale to bez dzieci :-D może na jakąś ślubną rocznicę... pomyślimy

Annaoj- jak było??? Fajnie, co???

Ostatnia edycja:
reklama
Ella gratki za odchodzanie super wynik

Anna witojcie

Marta współczuje maratonów , ale fajnie że Ola robi postępy - to dzięki Tobie .

Ola godzinę dziś usypiała myślałam że szału dostane .

witam z pracy niewyspana i zmęczona bo Natalka zażyczyła sobie spać ze mną w łóżku maruda kurcze od czego to zależy że jedną noc śpi jak aniołek a innym razem się wierci i budzi co godzinę.

i ja sie witam z rana
u nas noc super przespana od 20.30 do 7 z minutami wiec jestem wyspana. ale to dobrze bo dzis zaczynamy ciezki czas i te wyjazdy do Olsztyna...na sama mysl jestem zmeczona hehe. no ale damy rade, wyjscia nie mam:) oby tylko Ola ladnie cwiczyla

milego dnia laski

doberek...
dzisiaj pochmurno i chłodnawo i spać mi sie przez to chce ;-) no ale od jutra ma przyjść ocieplenie i to takie do 31st. C... uffff :-D

i ja i ja się witam- niewyspana jak diabli- bo mój dzieć wstał sobie dzisiaj o 5 ...żartowniś kurcze pieczone
gardło mnie napitala i wogóle się czuje jak ....generalnie kiepskawo :) czwartek, piatek i poniedzialek wolny więc ten skok temperatur baaardzo mnie cieszy ....

reklama
wpadlam jeszcze na chwile przed wyjazdem pochwalic Ole
wlasnie dwa razy przekrecila sie na brzuszek i te dwa razy podparla sie na lokciach wyprostowanych w jakichs 60% :) o to walczymy teraz na maksa wiec mozecie sobie wyobrazic jak sie ucieszylam z tego co zobaczylam:) az mialam lzy w oczach:)

no ale 5minut wczesniej wracam z lazienki a Ola cala reka we krwi, broda, czolo...okazalo sie ze tak drapala ucho ze zadrapala sie do krwi...eh tu u nas ukazuja sie zaburzenia sensoryki i nieumiejetnosc laczenia niektorych bodzcow...

teraz Ola macha nogami i kreci sie po calym lozku krzyczac na krolika...

uciekam bo sie wreszcie nie wyrobie

Do góry