reklama
Aniam jakie cuda, a ja kupilam nocnik za 10 zł, bez żadnych dodatków .
Ja też mam jeden za 10 zeta ale ten akurat SZymek lubił
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Witamy na chwile i lecimy. Z góry przepraszam za opoźnienia i za to że nie bardzo będziemy teraz obecne. MAtura matura matura.
Trzymajcie za mnie kciuki przydadzą się
Śnieg u nas jest i to sporo :-)
Do po maturze, chyba że uda mi się między :-)
Kciuki zaciśnięte!Będzie dobrze... matura to pryszcz ;-)
dziewczyny z Wrocka - no to współczuję śniegu... u nas zimno, ale na szczęście bez śniegu...
co do zachowań dzieciaków... MATKO mój to mały terrorysta rośnie... ciągle wrzeszczy... jak tylko czegoś chce to krzyczy DA!! a jak nie dostanie to jest wrzask na cały głos i udawany płacz... czasami potrafi naprawdę zacząć płakać... no i ciągle chce chodzić za rękę, jak się go puści to jest WRZASK... heh... masakra... no i ostatnio w amoku złości wyrżnął o podłogę i mu krew z nosa poszła :-( mój biedak... no ale tak się kończy jak się rozpędzi na czworakach i wrzeszczy przy tym i macha głową...
U nas to samo...powiedz NIE a ryk na całą okolice...
Co do nocnikowania to ja spróbowałam chyba ze 3-4 razy i widziałam że to jeszcze nie ta pora bo uciekal i w ogóle się nocnikiem nie interesował. Zabawianie go czymś też nie zdawało egzaminu mimo że rano i wieczorem raczej o stałej porze robi kupę. J. też nie lubil nocnika. Nie chciał na niego siadać za to na nakładkę bardzo chętnie. Jak miał 2 lata to latem go nauczyłam na podwórku że trzeba wołać siku. He he he do dziś pamiętam że przez pierwsze 2 dni to po 20 razy prałam majtasy...miałam chyba z 6 szt. i prawie nie nadążały wysychać. Ale potem załapał i już co drugi raz wołał odpowiednio wcześnie ;-) ale wystarczylo zdjąć majtki i już siuśki leciały i majty oblewał bo nie zdążyłam mu odsunąć wacka
Z sikaniem w nocy mamy problem do teraz dalej śpi w pampku...próbuje go budzić i do wc zaprowadzić (bo na nocnik dalej nie zrobi) ale jest taki ryk że wyszystkich budzi... więc się poddałam. Kupię w końcu tą kołdrę co można prać i jakąś porządną nakładke zabezpieczającą na materac i jak tylko zrobi się cieplej to się będzie uczył...
Coś jeszcze chciałam napisać ale nie pamiętam co
Miłego dnia
Witam i ja;-)
Księżniczka mi protestuje i spać nie chce. Siedzi na swoim tronie i robi indianina i pokazuje raz na M. a raz na mnie abyśmy my też robili
Widzę, że o nocniczkach było.. My mamy taki zwykły za 8,90 i się właśnie zastanawiam czy on za duży nie jest, bo też trochę pupa Lence wpada. Małą uwielbia smoczka i klocki do nocnika wrzucać, z siadaniem mamy tyły, bo mama leniwa i tego nie pilnuje Przy okazji najbliższych zakupów zapytam w sklepie o mniejsze nocniki.
Mykam wysyłkę ogarniać i na pocztę lecę, bo mi się dwie torby listów przez ten długi weekend nazbierało.
Księżniczka mi protestuje i spać nie chce. Siedzi na swoim tronie i robi indianina i pokazuje raz na M. a raz na mnie abyśmy my też robili
Widzę, że o nocniczkach było.. My mamy taki zwykły za 8,90 i się właśnie zastanawiam czy on za duży nie jest, bo też trochę pupa Lence wpada. Małą uwielbia smoczka i klocki do nocnika wrzucać, z siadaniem mamy tyły, bo mama leniwa i tego nie pilnuje Przy okazji najbliższych zakupów zapytam w sklepie o mniejsze nocniki.
Mykam wysyłkę ogarniać i na pocztę lecę, bo mi się dwie torby listów przez ten długi weekend nazbierało.
Katik
...jestem mamą...
hej
my dzis idziemy na koncert, Poliśka zostaje z babcia
Koncert w Oknie - Czes�aw Mozil i Grupa BIFF - Katowice informacje
szkoda, ze termometr pokazuje +2 stopnie, a ja w posiadaniu mam tylko japonki i baletki, wiec najpierw wyprawa do obuwniczego mnie czeka.
Masakra pogodowa normalnie.
szkoda, ze termometr pokazuje +2 stopnie, a ja w posiadaniu mam tylko japonki i baletki, wiec najpierw wyprawa do obuwniczego mnie czeka.
Ostatnia edycja:
Brrrrrrrrrrrrrrrrrry jak zimno!
Właśnie przyniosłam drzewo i rozpaliłam w kominku bo mi zimno.
Katik ja też pomysłowo na wyjazd zabrałam same wiosenno-letnie rzeczy i marzłam,hehe. Koncertu zazdraszczam. My mieliśmy bilety na koncert Perfectu,ale odwołali.
Maja śpi a ja się zabieram za przygotowywanie zajęć bo mega ciężki weekend mnie czeka.
Isabela kciukasy zaciśnięte!!!
Miłego dnia!
Właśnie przyniosłam drzewo i rozpaliłam w kominku bo mi zimno.
Katik ja też pomysłowo na wyjazd zabrałam same wiosenno-letnie rzeczy i marzłam,hehe. Koncertu zazdraszczam. My mieliśmy bilety na koncert Perfectu,ale odwołali.
Maja śpi a ja się zabieram za przygotowywanie zajęć bo mega ciężki weekend mnie czeka.
Isabela kciukasy zaciśnięte!!!
Miłego dnia!
Oooo Dagsila jak to przeczyta to Ci dopiero będzie zazdrościć;-)hej
Cześć mamuśki
Ja zaraz spadam do domu -jutro dzień wariata więc postaram się wpść nadrobić i przywitać.
Widzę że o kibelkach mowa... dajcie spokój u nas w domu są 2 (zwykły za dychę i wypasiony który w prezencie dostała ze spłuczk, papierem itp) a u dziadków -nie uwierzycie -cztery!!!
Na żaden siadać nie chciała, darła się jakby Ją zarzynali a wczoraj zrobiła mi taki prezent!!!!
Przed kąpielą (kibelek stoi na stałe w łazience) powiedziała "siiiiii" i usiadła na nim!!!!
nic nie szkodzi że w spodniach -usiadła!!! normalnie myślałam że ze szczęścia oszaleje
Ale to na ten za dychę nocnik bo tamten słuzy do trzaskania klapką heheheheheh
Miłego i ciepłego dnia mamusie!!!
spadam za chwilę do domku
Ja zaraz spadam do domu -jutro dzień wariata więc postaram się wpść nadrobić i przywitać.
Widzę że o kibelkach mowa... dajcie spokój u nas w domu są 2 (zwykły za dychę i wypasiony który w prezencie dostała ze spłuczk, papierem itp) a u dziadków -nie uwierzycie -cztery!!!
Na żaden siadać nie chciała, darła się jakby Ją zarzynali a wczoraj zrobiła mi taki prezent!!!!
Przed kąpielą (kibelek stoi na stałe w łazience) powiedziała "siiiiii" i usiadła na nim!!!!
nic nie szkodzi że w spodniach -usiadła!!! normalnie myślałam że ze szczęścia oszaleje
Ale to na ten za dychę nocnik bo tamten słuzy do trzaskania klapką heheheheheh
Miłego i ciepłego dnia mamusie!!!
spadam za chwilę do domku
reklama
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
Oooo Dagsila jak to przeczyta to Ci dopiero będzie zazdrościć;-)
ja też zazdraszczam Katikowej wyoadu na Cześka
ja się tylko witam , bo napisac nie zdołam za duzo bo małe łapkli mi po klawiaturze lataja