reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Jestem i zabieram sie za nadrabianie.Nie wiem czy dzis zdaze bo moj marud strasznie steka caly dzien.
Przez te impreze urodzinowa wybilam sie z rytmu bo nie zagladalam do was pare dni.
Urodzinki sie udaly.Goscie nie wszyscy dopisali ale i tak bylo milo.Ami dostala mase prezentow i mega zadowolona przebawila sie caly dzien.
No to dobra sprobuje troszke ponadrabiac.

reklama
dziewczyny z Wrocka - no to współczuję śniegu... u nas zimno, ale na szczęście bez śniegu...

co do zachowań dzieciaków... MATKO mój to mały terrorysta rośnie... ciągle wrzeszczy... jak tylko czegoś chce to krzyczy DA!! a jak nie dostanie to jest wrzask na cały głos i udawany płacz... czasami potrafi naprawdę zacząć płakać... no i ciągle chce chodzić za rękę, jak się go puści to jest WRZASK... heh... masakra... no i ostatnio w amoku złości wyrżnął o podłogę i mu krew z nosa poszła :-( mój biedak... no ale tak się kończy jak się rozpędzi na czworakach i wrzeszczy przy tym i macha głową...

no kici, to rzeczywiscie terrosrysta maly.

u nas chlodniej po wczorajszej burzy, jakies 20º. Kostka wlasnie zasnela, wiec zerkam co i jak. Mala juz lepiej. Dzis rano bawila sie z ojcem w lozku i nie plakala jak poszlam sobie do lazienki. Poza tym chichocze sie bez przerwy. Zostawiona w kojcu nie wyla - sukces. No i juz sama kilka kroczkow w kierunku ojca zrobila. Mysle, ze jeszcze z tydzien, gora dwa, i mala zacznie samodzielnie chodzic.

snieg w maju... pamietam jeden pochod pierwszomajowy jakies dwadziesciapare lat temu. tez padal snieg.

Witam
Oj dziewczyny nie zazdroszcze Wam pogody. U nas tez w sumie zimnota i na jedno wychodzi, bo caly dzien w domu przesiedzielismy, jednak nie chcialabym walczyc teraz z odsniezaniem

super Zielona, ze Kostka sie szybciutko na nowo oswaja

kici na pocieszenie powiem, ze nam Adas tez zaczyna w akcie protestu klasc sie na podloge i wyc. Oby szybko Kubulkowi sie znudzilo :-)

kittek ja bardziej w stronę Kościerzyny, Starogardu Gdańskiego mieszkam. Oczywiscie zapraszam na sesyjke jezeli gdzies kiedys w poblizu bedziecie.
No i mam pytanko do Ciebie. Jak nauczylas Maje na nocniczku siadać? sadzalas ja najpierw w ubranku czy od razu bez pampka? I ile czasu Ci to zajelo? Mi Adas nie chce gola pupa siasc. Prostuje nogi i koniec. W ubraniu czasem siadzie, ale zaledwie na 5 sekund. mam czas by go nauczyc, ale juz czuje bezsilnosc

Pozdrawiam całą resztę. Mam czas na net ograniczony ze wzgl na awarię, wiec nie moge wiecej poodpisywac

Nie no... nie jest tak źle ;-) odśnieżać nie trzeba, bo jednak temperatura na plusie :-D wieczorem to nawet na spacer dygneliśmy :-D bo nam sie w chacie nie chcialo siedzieć.

Witam
Oj dziewczyny nie zazdroszcze Wam pogody. U nas tez w sumie zimnota i na jedno wychodzi, bo caly dzien w domu przesiedzielismy, jednak nie chcialabym walczyc teraz z odsniezaniem

super Zielona, ze Kostka sie szybciutko na nowo oswaja

kici na pocieszenie powiem, ze nam Adas tez zaczyna w akcie protestu klasc sie na podloge i wyc. Oby szybko Kubulkowi sie znudzilo :-)

kittek ja bardziej w stronę Kościerzyny, Starogardu Gdańskiego mieszkam. Oczywiscie zapraszam na sesyjke jezeli gdzies kiedys w poblizu bedziecie.
No i mam pytanko do Ciebie. Jak nauczylas Maje na nocniczku siadać? sadzalas ja najpierw w ubranku czy od razu bez pampka? I ile czasu Ci to zajelo? Mi Adas nie chce gola pupa siasc. Prostuje nogi i koniec. W ubraniu czasem siadzie, ale zaledwie na 5 sekund. mam czas by go nauczyc, ale juz czuje bezsilnosc

Pozdrawiam całą resztę. Mam czas na net ograniczony ze wzgl na awarię, wiec nie moge wiecej poodpisywac

Salamandra u nas już po śniegu!! Prawie cały dzień prószyło, ale w maju raczej śnieg się długo nie utrzyma! Koło 19 to nawet słoneczko wyszło! My też cały dzien w domu dziś przesiedzieliśmy.

Mateusz tez nie chce siadać bez pampersa na nocnik, nie wiem co on myśli ale od razu jak przynoszę nocnik to sobie go na głowę zakłada:-D

no i to białe gówienko przylazło do stolicy i okolic :-p no i pewnie przez noc będzie leżało bo zimno jest... tia... dobrze, że opon nie zmieniliśmy na letnie :-D

salamandra, zielona też mam nadzieję, że mu przejdzie... :errr:

pozdrowionka dla wszystkich kwietniówek

salamandra i gosia, a moze nocniki waszych chlopakow maja waskie siedzisko, w sensie ten rancik wokol pojemnika na siuski czy co tam akurat wylezie jest za waski i dziecko bez pieluchy nie moze wygodnie usiasc.

reklama
Witamy na chwile i lecimy. Z góry przepraszam za opoźnienia i za to że nie bardzo będziemy teraz obecne. MAtura matura matura.

Trzymajcie za mnie kciuki przydadzą się

Śnieg u nas jest i to sporo :-)

Do po maturze, chyba że uda mi się między :-)

Do góry