reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

I ja wpadłam się przywitać :)

U nas kicha pogodowa po całości- leje i jestesmy uwiezieni w domu:baffled:

Judysia i Beti - łaczę się w bólu niewyspania- jUlik też tej nocy jakąś akcje urządziła i dziś chodze jak zombie...

Katik- miłego rodzinkowania :)

Zielona- mam nadzieje ze lot sie udał? miłego nadrabiania zaległości małżowych :D

Zazdroszcze Wam tego Zoo - tez chcielismy sie wybrać a tu pogodowa masakra...

Dobra to ide szukac malej bo gdzies podreptala i zlowieszcze cisza nastala;-)

reklama
Właśnie wróciłam z maratonu po miescie, szukałam otwartej aptekibo Zosia potrzebuje leku którego akurat w szpitalu niema i dupa nic nie znalazłam!!! Juz szukam w necie aptek całodobowych i bedę dzwonić... Kurcze u siebie to wiedziałabym gdzie uderzyć...

Judysiu a czego trzeba Zosiaczkowi??

My po 2h spacerku... dzieciaki buszują, A. śpi a ja przy kompie ;-) kartkę urodzinową dla mamy robie :-p

Właśnie wróciłam z maratonu po miescie, szukałam otwartej aptekibo Zosia potrzebuje leku którego akurat w szpitalu niema i dupa nic nie znalazłam!!! Juz szukam w necie aptek całodobowych i bedę dzwonić... Kurcze u siebie to wiedziałabym gdzie uderzyć...

Zadzwoń do naszych dziewczyn może pomogą .

wpadłam tylko na chwilkę, w ramach relaksu;-)
Aniam jak się wyjazd udał??
co do biura podróży to EXIM TOURS.
od tego feralnego wyjazdu jakoś tak jestem "wierna" ITAKA (itace):confused:, z nimi jestem zawsze zadowolona

Katik na starych śmieciach byliście;-)??

Kici my cały czas kciuki trzymamy, wyniki muszą być ok.

uciekam, bo dzisiaj gości mamy

Moja sąsiadka z nimi jeździ i to 3-4 razy w roku nie raz jej rodzice tak samo i mi polecała , ale fajnie że wygraliście najważniejsze bo ludzie często machaja ręką i takim się upieka .
Ja lubie neckermana bo zawsze było wsio ok ale chyba tez spróbuję itakę może za rok lub tui family bo na radzinnych wakacjach lotniczych jednak za dzieci maja taniej niż neckermann . Bo teraz np w tym hotelu za dzieci nic nie płacimy nawet grosza . Ola to wiadomo ale SZymek też ma za darmo . ale to już od tego konkretnego hotelu zalezy no i my autem to też inaczej bo odpada koszt samolotu .
Na wyjeździe super choć wiało ale cały czas było słoneczko , niechorze jest całkiem fajne no i jeszcze było pusto czas spędziliśmy na zwiedzaniu :) Dzieciaki wyganiane za wszystkie czasy , oczywiście wróciłam z mandatem ale na szczęscie niskim :)

Judyta - to energiczny Zosiak ale w sumie dobrze że taka żywa jest może lepiej to zniesie wszystko , jak ma tak dużo siły

Judyta na sienkiewicza masz całodobową, jak coś potrzeba to pisz, możemy pomóc!!

A my byliśmy na rodzinnym spacerku, trafiliśmy na plac zabaw, Lenka zaszalała na karuzeli, zjeżdżalni, koniku i w piaskownicy. Babki robiła najpiękniejsze na świecie, trochę jej fot nacykałam, jak zgram to się pochwalę;-)
Teraz wykończona padła i śpi a my zasiadamy do kolacji.

Judysiu mam nadzieję, że znalazłaś całodobówkę, ta na Sienkiewicza najbliżej szpitala, inne tu
http://www.9477.pl/apteki_wroclaw.php

Na Swieradowskiej jest dobrze zaopatrzona, ale daleko od Was.

Nas dziś wywiało na 4 h spaceru, tyle ludzi to ja dawno nie widziałam!!!

A my dziś leniuchowaliśmy - a spacer nasz trwał zaledwie 40 min bo tak zimno to już dawno nie było- zmarzły Nam rece, nosy i uszy więc poszliśy szybko do domu grzać się herbatka, po południu solidarnie całą familią poszliśmy spać . Zaraz ja ide znowu do łózka bo coś mi na żołądku ciężko i nie dobrze mi...fee:/ Chyba mi ciasto wychodzi bokiem. Jutro do pracy- jestem załamana tymże faktem

reklama
Dzięki dziewczyny!
zanim napisałyście wygooglowałam sobie, pokazał sie wykaz aptek całodobowych we Wrocku, otworzyłam szukacza z mapą i wylyszło mi że na Sienkiewicza to bliziutko, szkoda że wcześniej w inną strone polazłam i zrobiłam parę kilometrów przez 2 godziny szukania!!! Głupia ja, zapomniałam że dziś święto i do tego niedziela, tak pewnie wcześniej bym w necie poszukała. Suma sumarum na Sienkiewicza szłam i szłam bo to 100 numerów dalej zamiast tramwajem podjechać, kupiłam co trzeba (taki spray na afty, grzyba i baktrie, przeciwbólowy) i wróciłam tramwajem prawie pod sam szpital. Nogi mi w du...e wchodzą po tych spacerkach! Potem jeszcze otwartego sklepu szukałam żeby cos zjeść... ech, ale znalazłam szybciej niz apteke:-) i z jakimśżulkiem w sklepie sie pokłóciłam bo kazał mi się uśmiechac a wkurzona byłam:-)
Boję się kolejnych dni bo póxniejbedzie gorzej, przeraża mnie ze bedziemiała podrażnioną i poraniona sluzówkę i dlatego dzieci po megachemi jeść nie mogą i wymiotuja. Dostanie pewnie sztuczne żywienie z kabelka, jeszcze zakrzepy w watrobie i obrzęk i mozliwa niewydolność nerek...
Podpisalismy zgode na to leczenie "zgadzamy sie na autoprzeszcep i megachemię(...) skutki uboczne zagrażajace zdrowiu i życiu dziecka"

Do góry