reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Aniez - a ile u was to zoo kosztuje ?

Anna - a jakie biuro wam spartaczyło urlop ? Zrób im anty reklamę ?

Judysia dobrze że Zosiak je . niech zbiera siły na walkę i wypędzanie dziada .

Ja pita złozyłam ponad dwa miechy temu i dziś mi pani zadzwoniła że mam przyjśc po kasę bo chciałam odebrać u nich wkońcu .

reklama
Gosia23s- Wrocławskie ZOO piękne jest tylko zabójczo drogie :-( dzieci uwielbiaja tam siedzieć, dorośli mniej ;-)

Wymyśliłam wyjazd za miasto i co? I dzieć śpi trzecią godzinę... no ręce opadają!!!

strasznie drogie!! dlatego nie uśmiecha mi się kolejny raz umordować się, dzieć biega jak szalony, w wózku nie usiedzi, umorduję sie jak czort!
mini zoo to ona ma u nas na wiosce kurki, koniki, czasem krówki, kotki i pieski!
Aniez w którą stonę za miasto sie wybieracie w kierunku Obornik Śl, to zapraszamy!

Magda Ciosek- jeśli ceny na stronie warszawskiego ZOO są aktualne, to u Was jest tanio :-( we Wro obecnie 25 za dorosłego i 15 ulgowy :-( a 2 lata temu było 15 normalny 7 ulgowy... Zmienił się zarząd, zmieniły się zasady... nie powiem inwetują w teren, ale teraz to jest droga impreza, bo oczywiście mimo, że targam ze soba napoje i inne takie, zawsze coś się kupi w kanjpce :-( a same bilety nas wynoszą 65 zeta!

Aniam- cennik powyżej, a jak chcesz zobaczyć co w cenie to zapraszam tu Zoo Wrocław to naprawdę fajne miejsce i ogromny teren, ale przesadzili... w końcu z podatków dotowane, więc nie wiem... jakieś ulgi niechby wprowadzili przynajmniej 2 razy w roku :p

Gosia23s- chcieliśmy pojechac do Wojnowic, ale mały przesadził ze spaniem i pokręciliśmy się koło słupa... ale jakieś spotkanie we Wro lub okolicach trzeba zorganizować :-D My jeszcze jeździmy do Sielskiej Zagrody, tam nawet jakieś zwierzaki są i starszy ma rozrywki, ale teraz to też tam pół okolicy jeździ, no i też drogo jest (chociaż można sobie swojego grilla zrobić).

Gosia- matko... 2 lodówki jedzenia... jak robisz nadziewane awokado, bo mnie to zainteresowało :-) i te kuleczki mnie zafrapowały :-)

Ostatnia edycja:
Katik domyślam się,że dziadkowie się Polusią nie mogą nacieszyć. Jeszcze raz Wam miłego pobytu życzę.
Oj nie moga... ale tylko jedni. Do drugich jedziemy dzis na obiad , i bedzie to druga wizyta podczas calego pobytu tutaj.
Pierwsza trwala godzine czterdziesci minut. No comments.

Po zachowaniu moich za to widze, ze u Zielonej Dziadkowie pewnie z zapuchnietymi oczami do dzis chodza...

No wlasnie, Zielona juz pewnie na miejscu, mam nadzieje, ze i w ta strone lot w porzadku przeszedl.

U nas ok, poza mega marudna Polinka, bo chora jest. Dobrze jest tylko u mamy na raczkach.
Wogole dziecko malo na podlodze przebywa, tylko skacze z rak do rak, i obcalowana chodzi na wszystkie strony;-)

Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie, przeczytalam co u Was, i mam nadzieje juz lada dzien wrocic do rytmu.

Aniez no naprawdę przegina pały , dla całej rodziny to już 100zł na takie wyjście trzeba liczyć , bo dzieciaki zawsze a to lody a to balona a to coś tam chcą . No ale tak to już jest . a wyjście do teatru czy do kina :no: Mówią że ludzie nie chodzą , bo kogo stać . :-(
u mnie jest nowy piękny basen 10km od domu BYłam raz zobaczcie ceny:szok:
http://www.termy-mszczonow.eu/index.php?p=gal&g=1&l=pl

Nazwa biletu
Bilet dzienny

(bez możliwości wyjścia z obiektu)

Dni robocze Sobota/niedziela/święta
Normalny 50 zł 55 zł
Ulgowy* 30 zł 35 zł
Rodzinny** 100 zł 110 zł

Nawet kupując rodzinny muszę zapłacić 110zł :no: za wejście .
Do tego w tamtym roku jak byłam okazało się że nawet zA SZYMKA SIĘ płaci gdzie na większość basenów do 3rz się nie płaci za dzieci

wpadłam tylko na chwilkę, w ramach relaksu;-)
Aniam jak się wyjazd udał??
co do biura podróży to EXIM TOURS.
od tego feralnego wyjazdu jakoś tak jestem "wierna" ITAKA (itace):confused:, z nimi jestem zawsze zadowolona

Katik na starych śmieciach byliście;-)??

Kici my cały czas kciuki trzymamy, wyniki muszą być ok.

uciekam, bo dzisiaj gości mamy

Witam się i ja.
Wczoraj mi Zosia dała popalić!
Takie ma kupowanie po tej chemii że szok! A jak mnie załatwiła!
Włączyłam jej teledyski dla dzieci na you tube, siedziała zachwycona, klaskała pokazywała na tańczace misie i śpiewała i nagle czuję coś mokrego na sobie, potrze :szok: a tu kupa wyłazi z pieluchy przez rajstopki na mnie! Zasrała wszystko, lózko,mnie, ubranka! Masakra!
Wieczorem po długim marudzeniu zasnęła. Cały dzień była taka nerwowa, próbowałam jej obiad dawać, nic nie smakowałao, dałam ziemniaków, wypluła i zaczęła krzyczeć ze takie fee. Więc ja zaczęłam jeść jak to zobaczyła to całą garścia wpakowała ziemniaki z talerza do buzi, rozbroiła mnie! :baffled:
Jak zasnęła wieczorem to poleciałam sie umyć, zjeść, położyłam się z laptopem, zaczelam cos tam pisać i się obudziła w najlepszym humorze i tak balowała do 1.30 w nocy a wstała przed 6, wiec sie wyspałam, nie ma co. Dziś zjadła troszkę kaszki i koniec, tylko paluszki chce. Przyjechał mąż więc wyszłam głowę umyć, zjeść jakiś obiad później i może z kuzynem się spotkam.

Witam się i ja.
Wczoraj mi Zosia dała popalić!
Takie ma kupowanie po tej chemii że szok! A jak mnie załatwiła!
Włączyłam jej teledyski dla dzieci na you tube, siedziała zachwycona, klaskała pokazywała na tańczace misie i śpiewała i nagle czuję coś mokrego na sobie, potrze :szok: a tu kupa wyłazi z pieluchy przez rajstopki na mnie! Zasrała wszystko, lózko,mnie, ubranka! Masakra!
Wieczorem po długim marudzeniu zasnęła. Cały dzień była taka nerwowa, próbowałam jej obiad dawać, nic nie smakowałao, dałam ziemniaków, wypluła i zaczęła krzyczeć ze takie fee. Więc ja zaczęłam jeść jak to zobaczyła to całą garścia wpakowała ziemniaki z talerza do buzi, rozbroiła mnie! :baffled:
Jak zasnęła wieczorem to poleciałam sie umyć, zjeść, położyłam się z laptopem, zaczelam cos tam pisać i się obudziła w najlepszym humorze i tak balowała do 1.30 w nocy a wstała przed 6, wiec sie wyspałam, nie ma co. Dziś zjadła troszkę kaszki i koniec, tylko paluszki chce. Przyjechał mąż więc wyszłam głowę umyć, zjeść jakiś obiad później i może z kuzynem się spotkam.

Antosiowi też wczoraj wyszłą kupa na spacer przez rajtuzy- on często ma takie rzadkie kupy....chyba taka jego uroda raz tak raz tak:)
Jusysiu jak to czytam to w szoku jestem- skąd ta małą iskierka ma tyle energii:)włąśnie ją sobie wyobraziłąm z pełną paszczunią ziemniaków:)Niewyspania współczuje- dobrze że mąż przyjedzie to będziesz miała chwilkę żeby odsapnąc- chociażby przy obiedzie- który musisz zjeść koniecznie....
trzymamy niustannie kciuki za szybki powrót do domku

reklama
Witam się na szybko, bo o ostatnie chwile z netem... chodzi tak, ze dopiero po pół godzinie odpisuję:wściekła/y:
Nie wiem co sie dzieje z moim dzieckiem, ale budzi się w nocy i wpada w taką histerię, że nic nie jest w stanie jej uspokoić... muszę zrobić jej rentgen, bo to może przez ten uraz:confused:
Przepraszam, że nie nadrobię... bede na bieżąco za 9 dni... buziaki :*

Judysiu, 3maj się... Zosia i tak sobie świetnie radzi z chemią... mam nadzieję, ze juz niedługo:tak:

Do góry