reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Dziewczyny wpadlam tylko powiedziec ze zyje ale ledwo.Caly dzien siedzialam w kuchni i szykowalam na jutrzejsza impreze Ami.Cale dwie lodowki zawalone.Nadziewane awokado dwie salatki,kuleczki z jajek,kuleczki z tunczyka i jeszcze pare innych rzeczy.Jeszcze mi zostalo mase na wierzch do tortu zrobic i tyle.Az sie boje czy mi wyjdzie,bo wczesniej nie probowalam jej.
Ponadrabiam po niedzieli bo dzis nie ma szans na to.Mam nadzieje ze u was wszystko oki.
Lece do tej mojej masy.

reklama
Ja zwrocik z US dostałam tydzień temu- a pit składałam jakoś w połowie marca.
Wystawiłam dziś Antosiowy wózek na allegro - i już sprzedałam- tylko mam teraz problem bo nie wiem jak zapakować tą landare- jakby nie było to gondola, fotelik, spacerówka i dodatki....macie jakiś pomysł? Najlepiej byłoby w karton- ale skąd ja takowy wytrzasne:/

no i akcja dnia Kacper sam wczłapał sie na krzesło kuchenne. ja juz za nim nie nadaze, 13 kw zaczal chodzic, 15kw sam wstawal ze srodka podlogi, wczesniej wdrapywal sie na kanape i sam schodzil teraz juz i krzeslo doszlo, o matko!

kamisia- no nie wiem jak inaczej go zpakowac ,a co do kartonu ja ostatni potrzebowalam takowych na zamale ciuchy malego to poszlam do wiekszego sklepu u mnie to bylo tesko i poprosilam obsluge o takowe. byly i mniejsze i takie ze wózio by ci sie rowniez zmiescil.

Ostatnia edycja:
Witam się weekendowo

Dzisiaj troszkę pospacerowałam, akurat nam się udało zanim deszcz lunął. Szkoda, że takie załamanie pogody zawsze na weekend wypada.
Młody mi się nie z tego ni z owego rozłożył, tzn nagle jakiś marudny, zaczął się pokładać i okazało się, że ma 38 gorączki i czerwone gardło. Zapodałam mu leki i mam nadzieje, że się nie rozwinie. Kurcze za tydzień wyjeżdżamy, a oni mnie na zmianę stresują.
Z dobrych newsów wczoraj się okazało, że wygraliśmy z biurem podróży. Prawie dwa lata temu oddaliśmy ich do sądu ze niezgodność z ofertą. Wszyscy mi mówili, że przesadzam, że tak często jest i blabla, a jednak wygraliśmy.

Wronka udanego działkowania.
Beti ale przeżycia mieliście, biedna Justynka. Ja też się tego obawiam, bo moja Alicja to prawdziwy alpinista.
Zosieńko zdrówka, Judysiu siły, siły i jeszcze raz siły.

znikam, troszkę na jutro poszykować.

Kici spokojnie,wyniki beda dobre.Gdy są złe,to oni szybciej dają znac.

w czwartek zadzwoniła do mnie Pani z Lux Medu, że mają moje wyniki i że wyślą je w piątek pocztą do placówki, którą wskazałam, więc żebym zgłosiła się po wyniki 4-5 maja dopiero. więc w środę zadzwonię czy już dotarły... :errr:
a z tymi wynikami to nie do końca tak, bo w Lux Medzie wyniki są po 14 dniach i właśnie po tylu dniach do mnie zadzwonili; wyniki takich badań jak biopsja są tajne i osoby informujące że wyniki już są nie mają informacji czy są one złe czy dobre, a jest też ograniczony czas na odbiór wyników i tego pilnują i dają znać do lekarza prowadzącego jeśli wyniki są nie odebrane.
No i poza tym wole myśleć negatywnie i miło się zaskoczyć niż przerazić i załamać... taki mechanizm obronny

Dzięki dziewczyny za 3manie kciuków!! jesteście kochana i naprawdę dużo dla mnie znaczy to wsparcie :-*

13 Witamy z powrotem :-)

judysiu 3mam kciuki za wszystko

aniez no to widzę, że masz tam niezły poligon dla chłopaków... rozwalanka na maxa...

kwiatuszku ja byłam na rytuale i jestem zachwycona

beti jejku chyba bym wyszła z siebie jakby mi tyle kazali czekać... i to jest plus tego, że mam prywatną opiekę medyczną... na ostrym dyżurze się długo nie czeka...

a mnie się sukienka kate nie podobała... nie wiem... jakaś aż za skromna... no nie wiem coś mi w niej nie grało... :eek:

witam się weekendowo lekko wykończona... wczoraj byłam z małym cały dzień i tak mnie wymęczył, że szok... dobrze, że kumpel do mnie wpadł bo tak to bym w ogóle nic nie jadła i nie piła...

Ostatnia edycja:
Ja zwrocik z US dostałam tydzień temu- a pit składałam jakoś w połowie marca.
Wystawiłam dziś Antosiowy wózek na allegro - i już sprzedałam- tylko mam teraz problem bo nie wiem jak zapakować tą landare- jakby nie było to gondola, fotelik, spacerówka i dodatki....macie jakiś pomysł? Najlepiej byłoby w karton- ale skąd ja takowy wytrzasne:/

ja również sprzedałam wózek, tylko nie miałam problemu bo miałam oryginalne kartony! filonka ma rację, podejdź do marketu!kartony muszą być mocne, żeby sie paczka nie rozleciała!

w czwartek zadzwoniła do mnie Pani z Lux Medu, że mają moje wyniki i że wyślą je w piątek pocztą do placówki, którą wskazałam, więc żebym zgłosiła się po wyniki 4-5 maja dopiero. więc w środę zadzwonię czy już dotarły... :errr:
a z tymi wynikami to nie do końca tak, bo w Lux Medzie wyniki są po 14 dniach i właśnie po tylu dniach do mnie zadzwonili; wyniki takich badań jak biopsja są tajne i osoby informujące że wyniki już są nie mają informacji czy są one złe czy dobre, a jest też ograniczony czas na odbiór wyników i tego pilnują i dają znać do lekarza prowadzącego jeśli wyniki są nie odebrane.
No i poza tym wole myśleć negatywnie i miło się zaskoczyć niż przerazić i załamać... taki mechanizm obronny

Dzięki dziewczyny za 3manie kciuków!! jesteście kochana i naprawdę dużo dla mnie znaczy to wsparcie :-*

13 Witamy z powrotem :-)

judysiu 3mam kciuki za wszystko

Od tego jesteśmy! będzie dobrze!

Jestem.. ale gości mamy jeszcze do jutra (moja mama i siostra nocują).. roczek zaliczony.. udany.. tort mi wyszedł smaczny.. miałam niby niewiele jedzenia robić, ale jak zaczęłam to się wkręciłam i mi goście prawie popękali z obżarstwa:zawstydzona/y:
Lenka przeszczęśliwa, najbardziej ucieszona z prezentu od chrzestnej - lalki szmacianej Zuzią ochrzczonej;-)
Teściów nie było - i dobrze!! Atmosfera super, wszyscy zadowoleni:happy:

Widzę, że o zwrotach było.. Ja PIT wysłałam pocztą, dzisiaj. Jeśli nie dołączyłam formularza z numerem konta to czy mogę go jeszcze dosłać? Orientujecie się? M. miał mieć zwrot a wyszła mu dopłata 1811zł:wściekła/y:

Judysiu - cieszę się, że Zosia ma tyle energii i że tak ładnie je, niech zbiera siły kruszynka nasza kochana:-) Ściskamy!!

gosiek - powodzenia na imprezie;-)

kamisia - zrób tak jak filonka napisała, w marketach bez problemu się karton na wózio znajdzie. Gratuluję szybkiej sprzedaży, chyba niską cenę musiałaś dać skoro tak szybko sprzedałaś;-) Też planuję X-landera spacerówkę wystawić, bo mnie wkurza i już jej nie potrzebujemy, ale jakoś za robienie aukcji się nie mogę wziąć..

elvie - NIP-3 z aktualizacją danych możesz wysłać zawsze. ale powiem Ci, że u mnie było o tyle ciekawie, że ja do US nie wysyłałam numeru konta, a oni sami znaleźli mój numer i mi co roku wysyłają kasę na to konto... nawet nie wiesz w jak ciężkim szoku byłam czekając na przekaz pocztowy, a zobaczyłam kasę na koncie - bo wtedy zapomniałam wypełnić nip-3 :-) no i ciesze się, że impreza się udała i że teściowej nie było... teścia szkoda... no ale przecież sam by nie przyjechał...

reklama
hej dziewczyny
ja tylko na chwile melduje ze zyje
netu dalej nie mam, mam chwilke od mamy. od srody powinnam miec juz swoj wiec bede na biezaco nadrabiac wszystkie zaleglosci.

oby jutro ladna pogoda byla bo planujemy do tego ZOO sie wybrac...szkoda tylko ze B w trasie, trzecia majowka z rzedu spedzona osobno...dobrze ze rodzice na miejscu i wolne maja to mozna jakis wyjazd zorganizowac...

buziaki dla wszystkich!

teraz uciekam spac do malej bo dalej wstaje mi o 4-5, mamy jeszcze troche problemow z brzuszkiem...

Do góry