reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

judysiu - mam nadzieję, że w końcu was umieszczą w szpitalu... już tyle wyczekałyście; 3mam kciuki

kot-kot u nas tyle podwórko co rowerek... Qbulek pierwsze co robi jak go zniesiemy z góry to podchodzi do rowerka i mówi DA... no ale niestety rano jedziemy do babci więc nie ma rowerka więc jest wrzask... ale później tupta po dworku i już jest lepiej. a siostrom przyda się rozłąka, po powrocie będziesz miała kilka dni wytchnienia bez kłotni siostrzanych :)

maonka - wow!! ale ona dużo mówi... jejku... a ja się podniecam że Q w ogóle wydaje z siebie coś na kształt słów :-p ale dla niego prawie wszystko to dada, tata i dodo :-)

Aga - jeju ja w ogóle nie prasuje :-p używam w pralce opcji łatwe prasowniae dzięki czemu ciuchy są mniej wymiętolone, później porządnie wytrzepuje i rozciągam do powieszenia i są jak wyprasowane... ja bym się powiesiła jakbym musiała prasować wszystko. białe koszule owszem, ale mam kilka takich eleganckich bluzek i dopracowałam do perfekcji wieszanie ich... i jak je ściągam ze sznurka są idealnie gładkie :-D

nata - zazdroszczę majówki :-) bawcie się świetnie !! i później liczymy na jakąś foto relację :-)

Ja jutro będę mieć wolne w pracy, bo u tesciowej rury wymieniają i muszę w domu z małym zostać... cieszę się ogromnie z tego :-) uwielbiam spędzać z nim czas...

Martwie się bo nadal nie mam informacji o wynikach biopsji... :errr: pewnie znając życie dostane sms-a jutro kiedy nie będę mogła odebrać... no ale najwyżej w sb każę mężowi pojechać ze mną na mokotów pod pracę do LIM-u po wyniki i już... bo nie wytrzymam do poniedziałku wtedy... :eek:

aaaaa w sb ponoć ma być brzydko i padać... w niedziele ma być już ładniej ale w centralnej polsce 14 stopni tylko... w niedzielę idę chyba do ZOO

miłego dnia kwietnióweczki...

reklama
kici ja tez sie obawiam tej pogody...w niedziele mam w planach do Gdanska pojechac, tez do zoo. no i oczywiscie pogoda musi sie popsuc jak ja cos planuje...
jesli nie wypali to moze do Grudziadza pojedziemy do miasteczka westernowego Teksas:)
no i grill obowiazkowy:)
majowka spedzona bedzie z rodzicami i Ola bo B w trasie, no ale lepsza taka niz np spedzona w szpitalu jak ta rok temu...

milego dnia kobitki!

Dzień doberek :)

Witam się ze wszystkimi po średniej bardzo nocy... i uciekam testować nowe adidasy :p
Wieczorem jak co tydzień mnie nie ma więc do jutra po południu, bo przed południem utknę na pare godz z pasemkami u fryzjera ;)

Miluchnego dnia wszystkim! :)

Witamy Ciotki :)

Postanowiłam, że napisze tu co nie co, ale jak zdążyłam przejrzeć co u Was to mi się Adaś obudził i o!! ;/.
To się napisałam normalnie ;/

Witam,
miałam w planach spacer z marudą, ale padła i lula. Pójdziemy jak wstanie o ile padać nie zacznie, bo coś się od godziny chmurzy..
Przygotowania do urodzin pełną gęba u nas;-)

kici - wyniki będą dobre, zobaczysz.. trzymam kciuki!!

Korzystając z chwili spokoju idę poleżeć:-)

reklama
CZEŚĆ MAMUŚKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wróciłam!!!! nareszcie!!!!

po moim miesięcznym wyjeździe musiałam nacieszyć się Alicją -cały świat i internet czy tv dla mnie nie istniały!!!
wzięłam urlop i tuliłyśmy się do upadłego
jak Ją zobaczyłam po tym wyjeździe to wyłam jak bóbr...
jak ja za Nią tęskniłam!!!!

Chcę Wam powiedzieć że -w domu nie włączam netu mój mąż też nie -co znaczy że przeszliśmy odwyk i każdą wolną chwilę poświęcamy Ali, spacerom, zabawom, wygłupom!!! jest przeboska i przekochana!!!!
teraz to jest dopiero super -kiedy już biega, rozumie, słucha próbuje mówić!!!!!
warto było na to czekać ale zdecydowanie nie warto było wyjeżdżać na tak długo...

Jestem ciekawa co u Was...

Kici trzymam kciuki za dobre wieści

Aga pocieszyła mnie że dzwonią albo piszą -ja swoich wyników nie odebrałam więc przyjmuję że skoro nikt nie dzwonił i pisał to jest ok:)

Bosze jak ja za Wami tęskniłam! taka byłam ciekawa co u Was!!! jutro jak będzie chwila wstawię zdjęcia Ali bo dziś nie mam karty przy sobie... ale jazda tak dawno mnie tu nie było że ami przykro...

Do góry