reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

judysiu - mam nadzieję, że w końcu was umieszczą w szpitalu... już tyle wyczekałyście; 3mam kciuki

kot-kot u nas tyle podwórko co rowerek... Qbulek pierwsze co robi jak go zniesiemy z góry to podchodzi do rowerka i mówi DA... no ale niestety rano jedziemy do babci więc nie ma rowerka więc jest wrzask... ale później tupta po dworku i już jest lepiej. a siostrom przyda się rozłąka, po powrocie będziesz miała kilka dni wytchnienia bez kłotni siostrzanych :)

maonka - wow!! ale ona dużo mówi... jejku... a ja się podniecam że Q w ogóle wydaje z siebie coś na kształt słów :-p ale dla niego prawie wszystko to dada, tata i dodo :-)

Aga - jeju ja w ogóle nie prasuje :-p używam w pralce opcji łatwe prasowniae dzięki czemu ciuchy są mniej wymiętolone, później porządnie wytrzepuje i rozciągam do powieszenia i są jak wyprasowane... ja bym się powiesiła jakbym musiała prasować wszystko. białe koszule owszem, ale mam kilka takich eleganckich bluzek i dopracowałam do perfekcji wieszanie ich... i jak je ściągam ze sznurka są idealnie gładkie :-D

nata - zazdroszczę majówki :-) bawcie się świetnie !! i później liczymy na jakąś foto relację :-)

Ja jutro będę mieć wolne w pracy, bo u tesciowej rury wymieniają i muszę w domu z małym zostać... cieszę się ogromnie z tego :-) uwielbiam spędzać z nim czas...

Martwie się bo nadal nie mam informacji o wynikach biopsji... :errr: pewnie znając życie dostane sms-a jutro kiedy nie będę mogła odebrać... no ale najwyżej w sb każę mężowi pojechać ze mną na mokotów pod pracę do LIM-u po wyniki i już... bo nie wytrzymam do poniedziałku wtedy... :eek:

aaaaa w sb ponoć ma być brzydko i padać... w niedziele ma być już ładniej ale w centralnej polsce 14 stopni tylko... w niedzielę idę chyba do ZOO

miłego dnia kwietnióweczki...

reklama
kici ja tez sie obawiam tej pogody...w niedziele mam w planach do Gdanska pojechac, tez do zoo. no i oczywiscie pogoda musi sie popsuc jak ja cos planuje...
jesli nie wypali to moze do Grudziadza pojedziemy do miasteczka westernowego Teksas:)
no i grill obowiazkowy:)
majowka spedzona bedzie z rodzicami i Ola bo B w trasie, no ale lepsza taka niz np spedzona w szpitalu jak ta rok temu...

milego dnia kobitki!

Dzień doberek :)

Witam się ze wszystkimi po średniej bardzo nocy... i uciekam testować nowe adidasy :p
Wieczorem jak co tydzień mnie nie ma więc do jutra po południu, bo przed południem utknę na pare godz z pasemkami u fryzjera ;)

Miluchnego dnia wszystkim! :)

Witamy Ciotki :)

Postanowiłam, że napisze tu co nie co, ale jak zdążyłam przejrzeć co u Was to mi się Adaś obudził i o!! ;/.
To się napisałam normalnie ;/

Witam,
miałam w planach spacer z marudą, ale padła i lula. Pójdziemy jak wstanie o ile padać nie zacznie, bo coś się od godziny chmurzy..
Przygotowania do urodzin pełną gęba u nas;-)

kici - wyniki będą dobre, zobaczysz.. trzymam kciuki!!

Korzystając z chwili spokoju idę poleżeć:-)

reklama
CZEŚĆ MAMUŚKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wróciłam!!!! nareszcie!!!!

po moim miesięcznym wyjeździe musiałam nacieszyć się Alicją -cały świat i internet czy tv dla mnie nie istniały!!!
wzięłam urlop i tuliłyśmy się do upadłego
jak Ją zobaczyłam po tym wyjeździe to wyłam jak bóbr...
jak ja za Nią tęskniłam!!!!

Chcę Wam powiedzieć że -w domu nie włączam netu mój mąż też nie -co znaczy że przeszliśmy odwyk i każdą wolną chwilę poświęcamy Ali, spacerom, zabawom, wygłupom!!! jest przeboska i przekochana!!!!
teraz to jest dopiero super -kiedy już biega, rozumie, słucha próbuje mówić!!!!!
warto było na to czekać ale zdecydowanie nie warto było wyjeżdżać na tak długo...

Jestem ciekawa co u Was...

Kici trzymam kciuki za dobre wieści

Aga pocieszyła mnie że dzwonią albo piszą -ja swoich wyników nie odebrałam więc przyjmuję że skoro nikt nie dzwonił i pisał to jest ok:)

Bosze jak ja za Wami tęskniłam! taka byłam ciekawa co u Was!!! jutro jak będzie chwila wstawię zdjęcia Ali bo dziś nie mam karty przy sobie... ale jazda tak dawno mnie tu nie było że ami przykro...

Do góry