reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Ja się tylko witam bo na więcej mi czas nie pozwala.

Judysiu cieszę się,że się udało z salą i mocno trzymamy kciuki za Zosieńkę.

Marta może wybierzemy się do Iławy na majówkę,ale bardziej prawdopodobne jest,że w poniedziałek do Oliwy do Zoo pojedziemy. Mam nadzieję,że może się jakoś nam uda spotkać. Zgadamy się jeszcze na gadulcu.

Spokojnej nocki :)

reklama
A i jeszcze jedno ( bo się nie mogłam powstrzymać) :

Aniez uwielbiam czytać jak opisujesz swoich chłopców. Boska jesteś, hehe :)

Zielona bezpiecznej podróży, pewnie się spotkania z małżonem nie możesz doczekać. Kostusia też będzie przeszczęśliwa.

Ostatnia edycja:
13 super że jesteś takie rozstania muszą być okropnie ciężkie ale za to powroty są wspaniałe obyś już nigdy nie musiała na tak długo wyjeżdżać

zielona udanego, spokojnego lotu oraz owocnego powitania z mężem!

kici wyniki napewno będą dobre nie ma innej opcji ! &&&&&&&&&

u nas wszystko w porządku popołudnia spędzamy w piaskownicy po czym Natalka zasypia mi już w okolicach 19 jest tak wykończona i padnięta że nie ma na nią mocnych ;-) muszę teraz częściej z nią wychodzić do dzieci bo zauważyłam że robi się z niej dzikusek cały czas przebywała tylko w otoczeniu dorosłych i teraz nie chce puścić mojej nogawki jak jesteśmy na placu ale powolutku i to zmienimy oby tylko pogoda dopisywała. Dzisiaj po południu wyjeżdżamy na majówkę i wracamy dopiero we wtorek nie będę miała dostępu do netu więc nie martwcie się o nas będziemy się byczyć u prababci na wsi ;)
POZDRAWIAMY :-):-):-) udanego weekendu!

Ja się tylko witam bo na więcej mi czas nie pozwala.

Judysiu cieszę się,że się udało z salą i mocno trzymamy kciuki za Zosieńkę.

Marta może wybierzemy się do Iławy na majówkę,ale bardziej prawdopodobne jest,że w poniedziałek do Oliwy do Zoo pojedziemy. Mam nadzieję,że może się jakoś nam uda spotkać. Zgadamy się jeszcze na gadulcu.

Spokojnej nocki :)

oo do zoo:) My się wybieramy w niedziele:)

Kittek- to nie moja zasługa, oni sa jak temat rzeka i non stop kombinują :-) Ja tu tylko donosze 'wieści z frontu' :-D

Eh... majówka... ja 2. w robocie :-( a wieczorem urodziny męża :-D to się 3. będziemy leczyć. Po raz pierwszy oddajemy dwójeczkę naszych skarbów do dziadków, oj będzie się działo!

Hej:-)

Dawno mnie tu nie było, ale i tak nikt nie zauważył heheheh, ale to nawet dobrze:-)

Nie dam rady nadrobic tego watku niestety, B własnie buszuje mi w torebce, dlatego mam chwile:-), bo inaczej nie byłoby zmiłuj.

Mój szkrabik wszedzie chodzi, włazi wdrapuje się, ulubione zajęcie ostatnio to wchodzenie i schodzenie z wszelkiego rodzaju schodów, masakra, bo jeszcze on koniecznie chce sam, a wiadomo ,ze jeszcze wejsc jakos da rade, ale zejscie moze sie zakonczyc nie ciekawie, no jak mu nie pozwalam to jest bunt;-0. Zresztą jak na chlopaka przystało, pierwsze zdarcie nosa juz tatusiem na spacerze zaliczył-)

marta...przypomnialas mi o Grudziadzu i tym miasteczku westernowym...dzięki...musze sie kiedys wybrac:-0

Judysiu....cały czas kciuki zacisnięte i myślimy o Was:tak:

Pozostałe pozdrawiam i pewnie znowu zniknę, bo prawdopodobnie majówke spedze na dzialce i na neta zwyczjnie czasu miec nie bede, bo zanim ja na tej działce bede odpoczywac to najpierw musze sie napracowac :-)

Ja jak zwykle na chwilkę wpadam się przywitać :-) Czytam Was ale dopisać ciężko :no:
Szykuję się do wyjazdu do Wa-wy, więc muszę tu pozałatwiać wszystko, badania, wizyty, itp. Wczoraj się obudziłam z pitem :szok: Jak się okazało że J dostał już zwrot podatku :-D Ja nie mam zwrotu więc się specjalnie nie przejmuję :-p
W weekend jestem w domu, jak nadrobię papierkowe sprawy to siadam na kompa (J jedzie na ryby :-() to bedę z Wami :tak:
Pozdrawiamy roczniaki, które niedawno obchodziły urodzinki- WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I DUUUŻO ZDRÓWKA ŻYCZYMY :-)
Zmykam pić małą łobuzicę ;-)

byłam tutaj, poczytałam, ale nie mam jak odpisać.
w niedziele mam imprezkę małą, a dzisiaj na urodzinki mykamy
może jutro się uda
miłego weekendu, gdyby jednak nie

reklama
Witamy witamy

Widzę że wszystkie do zoo się wybierają my chcemy jechać jutro byliśmy jak Antonina miała 5miesięcy już i zabrać z nami moją chrześnice Julke którą wam pokazywałam jeszcze nie widziala zoo :-) Dzisiaj idę po świadectwo jeszcze :-)

Judysiu ufff że udało się sale znależć, życzymy wam dużo zdrowia, niech Zosia już zdorowieje i wracajcie do domu
Zielona udanej podróży

Do poźniej

Do góry