reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Hej wieczorowo...

Mam chwilę, bo do A przyjechał kolega... nie jestem za bardzo z tego powodu happy, ale dzięki temu mam czas na BB;-)
Z nowości, obcięłam Justynce włoski, a dokładnie grzywę... taki pukiel włosów schowałam na pamiątkę, że hej... przy okazji młodej opaliła się buźka i wygląda jak mała Meksykanka... siostrzyczka Kostki:-D:-p;-)

Zdrówka dla Hani...
Elvie, u nas podobny problem, tylko, że mała ma nowy smoczek silikonowy, a wcześniej kauczukowy... lepiej zasypiała wczoraj z kauczukiem, a dzisiaj przy porządkach w łazience wrzuciła do do sedesu z Domestosem, więc dzisiaj półgodziny usypiania było... wyrzucała i darła się wniebogłosy:dry:
Gosiek, oj teraz to zamknąć się już nie zapomnicie... no, a taka "wizyta" sąsiedzka daje do myślenia:tak:
Annaoj, oby udało Ci się znaleźć coś nowego... widać, że tylko Ty w tej firmie znasz się na wszystkim:-)
Maonka, fajny weekend za Wami... super, że rodzinka spisuje się nad opieką nad Alicją:tak:

Pozdrawia Was wszystkie i dobrej nocki:-)

reklama
Maonka, sasiad moich staruszkow jest harleyowcem, jego zona rowniez :D I mowil wlasnie, ze na otwarciu sezonu bylo 43tys. Jasne, jakby na to nie patrzec to ogrom!

No i jak mozecie sie domyslic, po tak spektakularnym zwyciestwie (pierwsze i drugie miejsce), malzonowi zlozono kilka ofert pracy. Bedziemy sie zastanawiac po moim powrocie. Wszystkie sa w stolicy i troche tam moze byc dla mnie niebezpiecznie, wiec musimy sie dobrze zastanowic.

Laski moja młoda też się tylko trochę trzyma, bardziej dla bezpieczeństwa, ale sama jeszcze za cholerę nie pójdzie, więc czekamy.. nic na siłę:tak: Problem w tym, że jak chociaż kawałek ja poprowadzę to ona już do wózka nie chce tylko chodzić i chodzić i to jeszcze tam, gdzie ona prowadzi:-)

Maonka, sasiad moich staruszkow jest harleyowcem, jego zona rowniez :D I mowil wlasnie, ze na otwarciu sezonu bylo 43tys. Jasne, jakby na to nie patrzec to ogrom!

No i jak mozecie sie domyslic, po tak spektakularnym zwyciestwie (pierwsze i drugie miejsce), malzonowi zlozono kilka ofert pracy. Bedziemy sie zastanawiac po moim powrocie. Wszystkie sa w stolicy i troche tam moze byc dla mnie niebezpiecznie, wiec musimy sie dobrze zastanowic.

Wg źródeł ze stronie jasnej góry Aż 50 tys. motocyklistów (na ok. 35 tys. motorów). Czyli można to różnie interpretować ;-)

Gratki dla męża. To teraz otwierają się przed Wami nowe perspektywy. W stolicy aż tak niebezpiecznie? Napisz coś więcej na ten temat

No właśnie mam to samo pytanie czemu niebezpiecznie ?

Ja tylko powiem dzień dobry i spadam...pewnie już mnie albo wcale nie będzie do wtorku albo tak tylko wpadne

Kolejna Wielkanoc, kolejne żonkile
kolejne życzenia, lecz specjalne, miłe!
Radosnych, pogodnych świąt spędzonych wśród bliskich.

526393140899017.gif

ja dziś wyjeżdżam na całe święta do teściów będę offline tak więc już teraz życzę Wam wszystkiego co najlepsze

spełnienia marzeń
mokrego Dyngusa
pociechy z dzieci
i obyście spędziły te święta jak najpiękniej

reklama
Mąż mnie przeklina, bo mu na wieczór zafundowałam prasowanie firanek (bo sie brzydzę żelazka), a jak dzisiaj bąknęłam coś o trzepaniu dywanów, to bardzo szybko zrozumiałam swój błąd :-D

Poranek miałam mega praciowity, teraz próbuję jakoś do siebie dojść :-) a jak pomyśle o popołudniu to mi słabo :-D

Do góry