reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Wszystkim chorym mamom i ich pociechom życzę szybkiego ozdrowienia...

Katik dobrze, że nic nie zginęło. Ja czasem jestem tak zakręcona, ze jak gdzieś pójdę, to potem ciągle myślę, czy wyłączyłam gaz, albo żelazko. Schiz normalnie

Kici, wesoło Ci nie było raczej w czasie powrotu...

Zielona, a na allegro z tą koszulką nie byłoby szybciej (pewnie nie masz konta, ale przecież ktokolwiek może zamówić i napisać Twój adres wysyłki) albo w jakimś sklepie internetowym ?

U nas niby już ok, tzn. z młodszą ok (oprócz tego, że straszna histeryczka się zrobiła i do tego wali łepetyną przed siebie jak tylko coś jej się nie podoba). A starsza... Jednego dnia jest super, następnego w nocy paw. Nic właściwie nie chce jeść, co u niej w ogóle nie normalne. Dziś paw był rano w żłobku, a takiej bezsilnej nigdy jej jeszcze nie widziałam. I zupełnie nie wiem, jak jej pomóc, oprócz tego, że trzeba czekać...

jestem ale że A. wyjechał i jestem sama z dziećmi to mam niezły młyn a do tego M. ma ten katar i stan podgorączkowy.
Tulam wszystkie a szczególnie Sandrę wiem jaki to bół :tak: i napisz coś od siebie to ty wiesz najlepiej jaki był dziadek :tak:
Spadam bo zaraz trzeba kąpać i karmić dzieciaki i położyć spać... coś cienko widze tą noc

Ja tez jestem ale dol potworny.Mala daje popalic w nocy.Mamy drugiego zeba pewnie przez niego byla taka niedobra.
Caly weekend do bani,bo poklocilismy sie z m.Zaczelo sie od nocnego karmienia Amelii.Ja chce ja oduczac a on skoczyl na mnie ze placze.A potem to juz byl siwy dym.Mala sie rozbudzila na dobre bo zesmy ja obudzili.Ech cala niedziela zleciala na ciszy w domu.Dzis przemowil i przeprosil.

Sandra wspolczuje Ci smierci dziadka.

Zdrowka dla wszystkich chorowitkow.

A mnie dopadł bół gardła i jakieś dziadostwo mi się odrywa, więc płukanki solne uskuteczniam, a są bleee..
Lenka zakatarzona, ale dziś spokojniejsza. Po kąpieli dostała wapno, vit. C, spray do noska i tuląc misia usnęła:-)

Judysiu - cieszę się, że Zosia się dobrze czuje. Lubię takie wieści od Ciebie:-)

Paulinko - ale miałaś cudny tort!! Oby marzenia się spełniły:-)

Ulanka - zdrówka dla młodych;-)

Zielona - dobrze, że oskrzela i płuca czyste. No i o Allegro pomyśl, jakby co to ja konto tam mam;-) Wysłałam Ci myjkę cobyś się masowała - daj znać jak dostaniesz!

gosiek - mam nadzieję, że klimat się u Was poprawił;-) Dobrze, że mąż przeprosił, ale niedzieli nie cofnie..

Ostatnia edycja:
Ulanko przykre i współczuję :-( z moją mam to samo, ostatnio już 5 dzień wymiotuje. Walenie głową też przerabialiśmy, rzucania na podłodze ze złości, plucie itp. Ostatnio się uspokoiła ale to pewnie efekty terapii...
gosiek dobrze, ze przeprosił, ale nastrój zepsuł pewnie na długo :no: faceci to w ogóle jakaś inna bajka, mój jak raz dziennie Paulę nakarmi z butelki to cały dzień mi wypomina, że przecież mi pomaga :confused:
zielona zdrówka dla malej, oby dobrze zniosła ten bactrim

Lalka się bawi, doskonali siedzenie bez trzymanki, ale po deserze z jogurtem po 6 miesiącu dostała czerwonych policzków... No nic nie moze jeść dla starszych dzieci :wściekła/y:
Chyba jest kupa, więc uciekam...

Elvie, dzieki.

Zaznajomilam sie z allegro, zamowilam koszulke i czekam. Jeszcze wypatrzylam bluze dresowa, ale niesety za duza, albo za mala, nie ma L... Chcialam jeszcze plecak, no i niestety na allegro nie ma fajnych, a w tym sklepie na Gorczeskiej jest :D

Mloda juz spi. Wziela wszystkie leki bez zadnych protestow, przegryzla kanapka z szynka i git. Kostka to takie kochane malenstwo.

reklama
Zielona, poszukaj jeszcze po sklepach kibica, tu masz pierwszy z brzegu
http://www.moda-mix.abc24.pl/default.asp?kat=67182
a sklep na górczewskiej to ten? http://sklep-flagi.pl/pl,category,180363,torby,i,plecaki.html

MamoPaulinki Anielka miała we wtorek i w czwartek tak, że co wzięła do buzi to od razu było zwrócone. Ale teraz z nią już lepiej. Życzę, żeby u Was też się skończyło.
Ella jeju, ja dopiero teraz sobie wyobraziłam co Ty przerabiałaś - z całego serca współczuję...
Salamandra taaa, starsza rzucała się do tyłu. Sama nie wiem, co gorsze.. Zwłaszcza, że nic mnie tak nie wyprowadza z równowagi jak histeria bez powodu. Bo ja w ogóle cierpliwa jestem...
Gosia dobrze, że przeprosił. Teraz w ramach rekompensaty Ci jeszcze pomoże w oduczaniu
Elvie dzięki. Dla Ciebie i Lenki też zdrówka

Ostatnia edycja:
Do góry