cześć wszystkim
pogodamnie dołuję, gdzie ta wiosna??!!
mam nadzieje, że prognozy długoterminowe się sprawdzą i to już ostatni tydzień takiej beznadziejnej aury.
Już tylko myślę o zbliżającym się wyjeździe. Jeszcze chwilka i się pakować zacznę;-)
Aniam a gdzie nad morze wybywasz, jeśli mogę zapytać? Na długo?
Elvie mam nadzieje, że z M lepiej, orteza kupiona i już nie robisz za pielęgniarkę.
Dla wszystkich małych chorowitków zdrówka.
I dla Zielonej oczywiście.
Maonka podrzuć do sąsiadki, jak sama się oferowała. A kurs to fajna sprawa, szkoda by było. najwyżej sąsiadce jakąś kawe w rewanżu kupisz czy cuś.
spadam do pracy, chociaż takmi się nie chce...
ehh ale Ci fajnie z tym wyjazdem tam napewno będzie ciepło Już nawet nie samego miejsca ale tego ciepła zazdroszczę bo mi strasznie brakuje słoneczka i upału już doła łapie jak widzę ten wiatr i deszcz za oknem :--(
a my tutaj jedziemy
Oferta: 5 dniowy wypoczynek w urokliwej Villi Sol w Niechorzu. Za rodzinny pobyt między morzem, a jeziorem: zamiast 560 zł zapłacisz tylko 274 zł! - FastDeal.pl
kupiliśmy taki kupon z nami jeszcze moja przyjaciółka z dzieciakami .. Mam nadzieję że będzie ciepło
DZiewczyny warszawskie, mam sprawe. Otoz malzon bardzo chce koszulke z napisem Polska (ale nie zadna z emblematami pilki nozne, koszykowki czy innego cholerstwa). No i myslalam, ze skocze do wawki jeszcze przed wyjazdem, ale niestety nie dam rady. Sprawa jest taka, ze bylabym dozgonnie wdzieczna, gdyby ktoras zechciala skoczyc i kupic mi takiego t-shirta.
juz nawet znalazlam taka:
Koszulka: Polska z godłem - cena: 35.00 PLN Ekon Studio Warszawa - pkt.pl
Nie wiem kiedy będę