reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

aniam no to łądnie Ci z tą pocztą zrobili :-p dobrze, że w ogóle jest :-D

elvie - jejku 3 tyg... chociaż ja przecież w lutym 20dni rękę prawą w gipsie miałam ;-) i nawet egzamin napisałam tą prawą ręką :-p więcj jakby co przyślij męża do mnie na nauki :-p niech się nie próbuje wymigiwać od obowiązków... ale z tym krwiakiem... zrób mu okład z kapusty tłuczonej (tak jak na cycki podczas nawału) i zawiń mu na noc to bandażem... gwarantuje Ci, że liście rano będą brunatne... moja babcia zawsze tak na stłuczenia nam kazała.

reklama
Witam się poweekendowo i pospacerowo!

Katik zaszaleliście. Od razu mi się przypomniało jak byliśmy kiedyś w Sopocie w czwórkę ze znajomymi. Zaparkowaliśmy na głównej ulicy, my z koleżanką poszłyśmy wcześniej. Panowie coś tam jeszcze robili. Jak wróciliśmy okazało się,że zostawili auto z szybami przednimi otwartymi na maxa, na wierzchu zostawiając portfel, telefon, cb, gps, z tyłu aparat i inne nasze rzeczy. Farta mieliśmy,że nic się nie stało.

Kici współczuję podróży z kibolami.

Elvie zdrówka dla Twojego M. U nas z racji tego,że mój małżon jest grającym trenerem, a wcześniej grał 'zawodowo' takie przypadki zdarzały się często. Kici dobrze radzi potłuczone liście kapusty działają najlepiej na opuchliznę, na skręcenie czas.

Ella, Zielona zdrówka dla Waszych córeczek!

Salamandra dziewczyny mają rację, niech teściowa pokryje straty jak psa nie wychować nie umiała.

U nas dziś spacerowy dzień. Tatuś pojechał rano na zajęcia, więc aby na dwa auta nie jechać to pojechałyśmy sobie później autobusem do parku i na 12tą na basen. Tatuś po nas przyjechał.
Do Mai na basenie podszedł mały Szymuś ( o tydzień starszy od Mai) z kopertą w rączce (myślę sobie o co kaman?) Kasia-mama Szymka uśmiechnęla się tylko nic nie mówiąc. Otwieramy kartkę w środku, śliczną ręcznie robioną z wycinanymi kwiatkami, a tam życzenia z okazji imienin! Moja córcia wczoraj miała imieniny,a ja o tym zapomniałam! Wstyd,zwłaszcza,że Mai jest tylko raz w roku. Cóż jakoś nie pomyślałam aby sprawdzić kiedy, hehe :)
Miły gest z ich strony :) Maja uwielbia basen tylko coś ostatnio nurkowanie oprotestowała i wymusza robiąc się czerwona i prężąc się,że ona nie chce,ale posadzona na murku kilkanaście razy sama wskakuje do wody i cieszy się bardzo jak tylko wchodzimy na basen, nie wiem chyba musimy przeczekać.
Później byliśmy jeszcze na piłeczkach, jejku jakie zdzierstwo u nas w galerii 12 zł za 30min,a taka to mała dziupla. W dużym eldorado 10zł za godz,ale to poza Koszalinem. Najważniejsze jednaj,że Maja frajdę miała :)

Pozdrawiam wszystkie mamusie i do jutra!

Nic to.. jutro rano po kapustę lecę;-)

Lenka bidula w histerię wpadła taka, że mi prawie z rąk wypadła, tak mi obiema nogami w brzuch przywaliła, że do teraz mnie boli:-(Dałam jej czopek viburcol i lula od godziny spokojnie.

kittek ale super że tak wręczyli życzenia... musiało wam sie bardzo miło zrobić :-) my Jakuba mamy kilka razy do roku, ale zdecydowalismy obchodzić w sierpniu ;-) 6 :-D bo tatuś lubi cyfrę 6

Agnieszka no to 3mam kciuki za wygnanie tego kataru... i oby to było tylko chwilowe

Ostatnia edycja:
hej kwietniowki. zaczne od tego ze przepraszam ze mnie juz dosyc dawno nie bylo ale troche sie wszystko pokomplikowalo. dluzsza gadka a glowy totalnie nie mam do niczego.

bardzo was prosze o pomoc. chodzi o to ze moj dziadek zmarl dzisiaj rano i chce napisac ostatnie pozegnanie bo mama z tata maja zalatwiania co nie miara a nawet chyba tata glowy tez do tego nie ma bo zalamany jest bo to jego tata przeciez a jego siorka (corka dziadka) to dziwna jest i ona to wszystko na odczwp chce zrobic tak samo jak miala napisac ostatnie pozegnanie dla babci kilka lat temu to napisala ze zegna te i ta osobe i tyle :/ takie wiecie na odczep sie wiec nie chce zeby ciotka pisala bo jej nie zalezy na tym. jak by jej zalezalo to wlasnego ojca odwiedzala a nie raz czy 2 razy na rok i nawet na wigilie nie zaprosila, zyczen na nic nigdy nie zlozyla i tylko przyjezdzala jak kase potrzebowala.... :/ jakby miala 100km a tu zaledwie 20 km :/ porazka na maxa...sorki ze tak nie na temat ale sie wygadac musialam bo strawic tego nie moge przez ta ciotke :/

no wiec ja chcialam napisac ostatnie pozegnanie w imioeniu dziadka ale tak wiecie od wszystkich. ze tez zegna tego i tego ale cos poza tym. w koncu cos mu sie nalezy. przeciez strazakiem byl, swietnym stolarzem, najlepszym, dziadkiem... glowy nei mam totalnie jak sie do tego zabrac,. szukalam czegos na necie ale lipa straszna. pomozcie mi prosze cos napisac... jak zaczac?? jak zakonczyc?? wrrrrrrrrrrr glowa mi peka.... :((( zle mi straasznie bo bylam wczoraj u rodzicow i do niego nie zajzalam... mial dzisiaj do szpitala isc... tak mi mega zle... bo moglam wejsc do niego... a teraz za pozno... mam nadzieje ze dobrze jest mu tam i ze jest z babcia teraz... ahhhhhhh

sandra ja nie mam pojęcia jak się pisze takie rzeczy ale ja bym napisała coś bardziej od siebie przypomniał jakieś fajne chwile z zycia dziadka jaki dla was był itp . prostymi słowami .może coś w formie listu do dziadka.

Szymek w przedszkolu , mąż do pozniania własnie jedzie . a ja mam bajzel w domu .. poniedziałek jednym słowem :)

Kici paczka wysłana :)

Ostatnia edycja:
Witamy i my

Antonina zdrowa a mama wraca do książek

Kici to Jakub będzie w moje urodziny świętował, i widzisz juz go cos więcej z Antoniną łączy hahaha :-)
Agnieszka, Zielona polecam lipomal to taki zołowy syropek od roku, nasza pani doktor odrzuciła nam antybiotyk i po tym syropku 3 dni i spokój :-) dla dzieci od roku- haha poczułam się jak przedstawiciel firmy farmaceutycznej :-) :-D
sandrah ja też nie pomogę, ale zrobiłabym tak jak mówi aniam

Uciekam do książek, każda chwila na wagę złota
Do wieczora

reklama
sandrahaha przykro z powodu smierci dziadka. Ja prawie na zawal zeszłam, bo zamiast dziadek przeczytałam dzieciaczek....
Takie pozegnanie powinno sie samemu od serca napisac. Wy go znaliscie i najlepiej jestescie w stanie napisac cos o nim. Rozumiem, ze ciezko zebrac mysli, ale to tak troszke nie fair, że tyle czasu slowem sie do nas nie odezwalas, a teraz prosisz o napisanie za Ciebie pozegnania
Przepraszam, ze tak pisze, ale mam w tej chwili takie odczucie

Do góry