Witam się poweekendowo i pospacerowo!
Katik zaszaleliście. Od razu mi się przypomniało jak byliśmy kiedyś w Sopocie w czwórkę ze znajomymi. Zaparkowaliśmy na głównej ulicy, my z koleżanką poszłyśmy wcześniej. Panowie coś tam jeszcze robili. Jak wróciliśmy okazało się,że zostawili auto z szybami przednimi otwartymi na maxa, na wierzchu zostawiając portfel, telefon, cb, gps, z tyłu aparat i inne nasze rzeczy. Farta mieliśmy,że nic się nie stało.
Kici współczuję podróży z kibolami.
Elvie zdrówka dla Twojego M. U nas z racji tego,że mój małżon jest grającym trenerem, a wcześniej grał 'zawodowo' takie przypadki zdarzały się często. Kici dobrze radzi potłuczone liście kapusty działają najlepiej na opuchliznę, na skręcenie czas.
Ella, Zielona zdrówka dla Waszych córeczek!
Salamandra dziewczyny mają rację, niech teściowa pokryje straty jak psa nie wychować nie umiała.
U nas dziś spacerowy dzień. Tatuś pojechał rano na zajęcia, więc aby na dwa auta nie jechać to pojechałyśmy sobie później autobusem do parku i na 12tą na basen. Tatuś po nas przyjechał.
Do Mai na basenie podszedł mały Szymuś ( o tydzień starszy od Mai) z kopertą w rączce (myślę sobie o co kaman?) Kasia-mama Szymka uśmiechnęla się tylko nic nie mówiąc. Otwieramy kartkę w środku, śliczną ręcznie robioną z wycinanymi kwiatkami, a tam życzenia z okazji imienin! Moja córcia wczoraj miała imieniny,a ja o tym zapomniałam! Wstyd,zwłaszcza,że Mai jest tylko raz w roku. Cóż jakoś nie pomyślałam aby sprawdzić kiedy, hehe
Miły gest z ich strony
Maja uwielbia basen tylko coś ostatnio nurkowanie oprotestowała i wymusza robiąc się czerwona i prężąc się,że ona nie chce,ale posadzona na murku kilkanaście razy sama wskakuje do wody i cieszy się bardzo jak tylko wchodzimy na basen, nie wiem chyba musimy przeczekać.
Później byliśmy jeszcze na piłeczkach, jejku jakie zdzierstwo u nas w galerii 12 zł za 30min,a taka to mała dziupla. W dużym eldorado 10zł za godz,ale to poza Koszalinem. Najważniejsze jednaj,że Maja frajdę miała
Pozdrawiam wszystkie mamusie i do jutra!