AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Witam. Jestem ale mam tak pogoniony czas że słów brak...spadam bo już mi go brakuje...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aniam świetna oferta i jakie warunki, szczególnie ten ogród. Kiedy jedziecie?
ehh ale Ci fajnie z tym wyjazdem tam napewno będzie ciepło Już nawet nie samego miejsca ale tego ciepła zazdroszczę bo mi strasznie brakuje słoneczka i upału już doła łapie jak widzę ten wiatr i deszcz za oknem :--(
a my tutaj jedziemy
Oferta: 5 dniowy wypoczynek w urokliwej Villi Sol w Niechorzu. Za rodzinny pobyt między morzem, a jeziorem: zamiast 560 zł zapłacisz tylko 274 zł! - FastDeal.pl
kupiliśmy taki kupon z nami jeszcze moja przyjaciółka z dzieciakami .. Mam nadzieję że będzie ciepło
mama paulinki no nieciekawie masz z tym jedzeniem.Biedna mala.
Na pocieszenie dodam ze moja tez nie spi jeszcze.Ona chodzi dopiero w okolicach polnocy spac.Co ja z nia mam.
Witam,
gardło boli jak cholera, płukanie niewiele daje. Jak mi nie przejdzie do jutra to lekarz obowiązkowy, a już nie pamiętam, kiedy u lekarza byłam (nie licząc ciąży).. M. też wstał i na gardło narzeka..
Na szczęście Lenka jakoś się trzyma:-)
maonka - szkoda, że z kursem się nie udało..
Maonka, szkoda, ze kurs nie wypalil, ale moze nastepnym razem. Ksiegowosc wydaje mi sie byc kosmicznie nudna, ale to dobry zawod i sama bym sie z checia na taki kurs wybrala. No ale w Meksyku nikt ksiegowych nie potrzebuje, tutaj sprawy zalatwia sie inaczej hihihihihi
od 25 kwietnia mam nadzieję że będzie ciepło .
Szkoda że kurs nie wypalił ale rzeczywiście szybko to wszystko . MOja ciocia na takim była z UE finansowanym ale coś tam z kadrami też 5h było dziennie ,. ale wszystko za darmo łącznie z dojazdami jak ktos miał daleko . mam nadzieję że jeszcze kiedyś się trafi i będziesz mogła iść
Maonka, szkoda, ze kurs nie wypalil, ale moze nastepnym razem. Ksiegowosc wydaje mi sie byc kosmicznie nudna, ale to dobry zawod i sama bym sie z checia na taki kurs wybrala. No ale w Meksyku nikt ksiegowych nie potrzebuje, tutaj sprawy zalatwia sie inaczej hihihihihi
Maonka szkoda, że nie wyszło. Może jak Alicja będzie starsza. Z plusów sytuacji sąsiadka przetestowana;-)
Dośc szybko doszła. Mam nadzieje,ze rozszyfrowałaś co i jak. A ten kotek gra na okraglo jak Olcia będzie ruszac, wiec jak dzwiek Cie juz bedzie wkurzal to wepchnij z tyłu w otworek kawalek sztywniejszej kartki lub cos podobnego. I przepraszam za niechlujstwo w zapakowaniu, ale Adaś pomagał :-) On uwielbiał tę żyrafę i motylki i zdaje się, że przypomniał sobie o niche.salamandra-dzieki wielkie za mate, dzis dostalam, super jest i Olce sie podoba, przelew juz zrobilam