reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

annaoj chetnie oddam troszke ciepelka.Dzis chyba ze 30 stopni jest.

A tak w ogole dziendobry.Dzis sie w koncy wyspalam.Poszlam spac o 23 i spalam do 9 rano.Przerwy oczywiscie byly ale 5 razy wstawac do Ameluny to jest pikus w porownaniu do ostatnich nocek.

salamandra doskonale Cie rozumiem.Kurcze co sie dzieje z tymi naszymi bablami.Niesprawiedliwe to ze maz tyle odsypia a Ty musisz wstawac tak wczesnie.

zielona zdrowka dla Ciebie.

kamisia udanej przeprowadzki.

aniez zdrowka dla Bartoliniego i szybciutko wracajcie do domku z Kubolkiem.A co mu jest ze jestescie w szpitalu?.Wiem wiem szukacie ale cos sie dzialo???

Co do kwiatow to ja mam pelno jakis nowych sadzonek.Kupilismy w Pl,ale nie wiem jak sie nazywaja bo opakowania wyrzucilam.Juz wylazly na wierzch,ale nie wiem czy je ta temperatura tutaj nie zalatwi.
Ktoregos roku to mialam pelno smierduchow.Sa takie ladne pomaranczowe drobne.

Ostatnia edycja:
reklama
nooo, powiem Wam, ze pojechalismy dzis po bandzie.

Przed 11 wybralismy sie na zakupy, cala trojka. Wracamy kolo 14stej, podjezdzamy pod dom, a drzwi otwarte na osciez....
Serce mi do gardla podeszlo, wyskoczylam jeszcze jak Ł parkowal, wbiegam na chate, ale wszystko ok, na swoim miejscu. Lece do sasiada na przeciwko, bo robi w ogrodku przed domem, i pytam co i jak, ale on nic nie widzial, bo od 10 minut dopiero jest na zewnatrz.
Metoda dedukcji doszlismy do tego, ze wyjezdzajac ja pakowalam Polinke do auta, potem siadlam obok, a Ł ladowal wozek do bagaznika, wsiadl i pojechalismy. Nie wrocil zamknac drzwi za soba, i zostaly otwarte na ponad 3 godziny. Ostro.....

Witamy i my

Dziś już lepiej także Antonina usypia a ja na chwilkę wpadłam życzyć wam miłego weekendu

annoj antybiotyki, ale teraz nasza pani doktor odrzuciła ten antybiotyk bo nie ma nalotów na migdałkach ufff
aniam udanej imprezy :-)
katik u nas juz by pół domu wynieśli, więc masz szczęscie że to Anglia :-)

Camilla to jedyny lek jaki stosowaliśmy na ząbki bo maści się boje poprostu i nasza pani doktor jest tez bardzo przeciw i tez super zadowoleni jestesmy choć nie mamy porowanania

Miłego weekendu
Do jutra/dzisiaj :-)

Katik ja też tak ostatnio zostawiłam drzwi, z tymże my mieszkamy w bloku i z sąsiadami mamy zabudowany korytarz, wychodziłam z dwójką, tu wózek, tu rower i chata otwarta.
P się nie przyznałam, bo dopiero by się nadziamał.

Ale strachu się musieliście najeść

My po zakupach, obiadku, Zosia śpi, Ola z tatą animal planet ogląda. Na spacerek bym chętnie wyszła, a tu znowu łepetynę urywa

Anglia-Anglią, w poprzednich miejscach zamieszkania pewnie juz by do czego wracac nie bylo. Odpukac, tu gdzie mieszkamy teraz mamy cisze, spokoj, i fantastycznych sasiadow.

No i mamy tez cudowna pogode. Chodzimy w krotkich rekawkach, malo tego- na ulicach dzieciaki juz w sandalkach i letnich sukenkach na ramiaczkach.
Do nadgorliwych w kwestii ubierania dzieci nie naleze, ale mimo to Polinka miala dzis krotki rekawek, rajstopki i spodenki, a na gore cieniutka kurteczke.
Az mi zal, ze zaraz do znajomych na urodzinki jedziemy, bo oni bez ogrodka, wiec cale popoludnie w czterech scianach kisic sie bedziemy.
Za to jutro barbecue sie nam szykuje, i miesko juz w marynatach plywa.

Ja tak ostatnko we wtorek w nocy zostawiłam drzwi... wydawało mi się ze zamykałam drzwi za teściową jak odwoziła znajomą księgową. No właśnie wydawało mi się bo okazało się że drzwi zostały uchylone z przekręconym zamkiem ...

No trzeba uwazac na drzwi.Zawsze sie czlowiek spieszy i czasem mozna zapomniec zamknac.U nas natomiast garaz jest praktycznie caly czas otwarty.Zamykam tylko drzwi ktore prowadza do domu.Jakos tak od zawsze nigdy go nie zamykamy.

Katik najciemniej pod latarnią :-) Drzwi otwarte na ościerz więc Pan w domu ;-p
gosiek co za pogoda! korzystaj ze słoneczka. Naładuj akumulatorki :-) do tego nocka przespana. Super

Balujacym dzisiaj udanych imprezek

Apropos drzwi. Wstalam prawą noga mimo nocki. Poszlam sama na spacerek, troszke się zrelaksowałam i cały moj dobry humor odszedl, bo cudowne dziecko mojej tesciowej -czyli pies, spory bydlak i tak nieokrzesany, że mała bania, rozpierniczył nam drzwi wejsciowe! One całe oszklone, były...., a dzis taka wichura... Wskoczył na klamke by je otworzyc i jak zawiało to tak drzwiami trzepnęlo, że szyba cała poszla :angry:
Co my się nawk.....my na tego psa, to nie do opisania. Podworko cale zasrane, klatka schodowa śmierdzi jego kłakami, biega na oslep i trąca wszystko co na drodze, latem - najlepsze - siada na dachy samochodów! Wyobrazcie sobie naszych gosci, ktorzy przyjezdzaja autem. Wiedza co ten pies wyprawia. A moja tesciowa... Moja tesciowa z jednego pokoju u siebie (a ma dwa) zrobiła mu apartament. Ma on tam swoje łozko i do towarzystwa kundelka. No zła jestem dzis jak osa. Drzwi wstawilismy nowe 1,5 roku temu. Nowa szyba 700 zl

reklama
za wybryki psa odpowiada właściciel... niech teściowa pokryje koszt nowej szyby... i nie dajcie sie! Raz drugi i sie nauczy kobieta że pies więcej szkody jej przyniesie niż pożytku i zacznie go pilnować!

Do góry