reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Witam się na półmetku przeprowadzki- mam nadzieję że już jutro sfiniszujemy - ale jeszcze sporo roboty i masę sprzątania- ale już widać że jest ładniutko:)
Widze temat kwiatkó- ja mam pelargonie- jak aniez pisze zero zachodu z nimi-ale za to jak dla mnie zapach odstrasza:/ w tym roku dokupie prymule albo niecierpki :)się zobaczy....
Nie nadrobie całego tygodnia, ale mam nadzieje że niebawem bede bardziej on-line- kwestia podłaczenia jeszcze neta w nowym mieszkaniu....
zdrówka dla wszystkich maluszków i mamusiek.
Dla Kubusia-szybkiego powrotu do domu
Katik- mam nadzieje że Ł rudy nie został- choć rudy baaardzo na tobie- ja moją rudość , którą mam od tygodnia pokochalam i chyba dłuugo nie zmienie

Dzien doberek

Mamusie chorowite wracajcie szybko do zdrowka i pelni sil
Aniez a Kubusiowi zdrowka w szczegolnosci zycze. W szpitalu widac ma sie dobrze, ale dom to dom
Katik jeny Ty masz dobrze ze swoim Ł. Nawet włosy zafarbuje..
sospettosa ja skorzystam i poczytam :-) Grzegorz ma w tym talent

Kryzys mialam maly w nocy. Adam mi sie co rusz wybudzal i darł . Nie moglam go uciszyc ani butla ani smokiem , bo gardzil. Wczoraj dostal lejacy katarek i kaszel. Byc moze to go tak rozdraznilo. Normalnie sie poryczalam jak od 1 do 3 nie dalo sie go uspokoic. Musialam wyjsc z pokoju, bo jeszcze bym sie na mezu rozładowywała.
Wymeczony naszczescie dzis pozwolil mi pospac do 8:30
Jestem podladowana takimi sytuacjami, bo rano zawsze musze byc na chodzie ze wzgledu na prace, i dziecko, a moj małżon spi do 13

Aniez - zdrówka dla Kubolka i Bartusia!!

Agnieszka - a skąd ten dół? Przegoń go jak najprędzej!!

kamisia - oby się przeprowadzka szybko zakończyła;-)

Dziękuję za info o kwiatkach - mi pelargonie śmierdzą i ze starymi babami się kojarzą (dosłownie). Kiedyś miałam takie śliczne, dzwonkowate, w kolorze biskupim, takie zwisające - chyba surfinie się nazywały.

Kostka M. spuchła jak cholera, nie wiadomo, czy pęknięcia nie ma, bo stawać na nią nie może, zaraz jedziemy na ostry dyżur..

Aniez - zdrówka dla Kubolka i Bartusia!!

Agnieszka - a skąd ten dół? Przegoń go jak najprędzej!!

kamisia - oby się przeprowadzka szybko zakończyła;-)

Dziękuję za info o kwiatkach - mi pelargonie śmierdzą i ze starymi babami się kojarzą (dosłownie). Kiedyś miałam takie śliczne, dzwonkowate, w kolorze biskupim, takie zwisające - chyba surfinie się nazywały.

Kostka M. spuchła jak cholera, nie wiadomo, czy pęknięcia nie ma, bo stawać na nią nie może, zaraz jedziemy na ostry dyżur..

surfinie, surfinie- też je uwielbiam......

Zielona - zdrowia :)

Jak ktoś ma nocne problemy zebowe to u nasz działa Camilia to jest taki płyn co się go wpuszcza do pyszczka . U nas działa lepiej niż wszelakie żele mała super po tym śpi . Kosztuje ok 13 zł za 10 szt ... czyli 1.30 :) pRZESPANA NOC BEZCENNA !!
My dziś Olciowy torcik takze miłego weeka wszystkim :)

cześć dziewczyny

Dzisiaj od rana na nogach, już po 8 stół i krzesła pognaliśmy kupić i jeszcze piaskownica przy okazji. Potem szybko do fryzjera. A teraz mam chwilkę relaksy przy kawie, bo o 14 znajomi wpadają. Umówiliśmy się na grilla, pogoda niestety jest jaka jest, więc faceci będą grillować i marznąć, a my sobie w domu posiedzimy;-)

Witamy i my tylko na krótko

Jestem padnieta jeszcze męczy mnie to ucho a tu ni z tąd ni z owąd Antoniona ma znow angine, mogło b y już to cholerstwo dać jej spokój bo znosi je coraz gorzej i coraz to z wyzsza temperatura. Bylismy woczoraj na pomocy doraźnej, a dzisiaj jedziemy do naszego pediatry, mam nerwy jak nie wiem co co miesiac co dwa co poltora angina cos jest nie tak, bede się jakiś skierowań dopominać

Do wieczora
Miłego popołudnia

a antybiotyki poprzednio braliście czy inne leki? Mnie lekarka powiedziała, Alicja 2 tygodnie temu miała anginę, że to niedobrze, bo ponoć u takich małych bąków angina bardzo rzadko się zdarza.
zdrówka dla Tosi

Aniez trzymaj się, zdrówka dla chłopców, choróbska to zwykle grupowo dopadają :baffled:

Zielona zdrówka!!

Ja mam głównie kaktusy w domu, a na ogródko ostatnio to co nasz podwykonawca przyniesie (mam takiego jednego, którego brat handluje różnymi sadzonkami i jak mamy coś pieniędzy w kasie to zawsze dla niego odkładamy, bo nam przynosi fajne sadzonki:-p). Właśnie czekam aż mi amarylis wyrośnie.

uciekam masełko czosnkowe robić.

reklama
Do góry