zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Konstancja juz troche lepiej, za to ja niezbyt...
Judyta i Marta, bardzo sie ciesze sukcesami dziewczynek
Judyta i Marta, bardzo sie ciesze sukcesami dziewczynek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
:-)dzien dobry popołudniowo
Agnieszka skad ty ten power bierzesz??? Zrob zdjecie ogrodu jak juz wszystko dopiescisz :-)
oj zanim go dopieszcze to jeszcze parę latek minie ;-)
Mężusiowi koniecznie przekaz zyczenia szczescia i sukcesu w biznesie
a dziękuję ;-)
z tym winem kusisz. Chyba dosc czesto macie w tym Rybniku te degustacje, bo to chyba nie pierwszy raz tam sie wybieracie.
co tydzień ale pierwszy raz wiem o takiej prowadzonej degustacji...tak to po prostu wchodzisz i próbujesz win tygodnia
filonka zdroweczka dla Kacperka i zdaj relacje z robienia tortu ;-) Ja przedwczoraj wykulalam z masy misia. ponad godzine robilam i nie wiem czy podolam calemu tortowi
Ja mam w domu barek oprozniony i jedyne co stoi i usmiecha sie do mnie to wlasnie jakies winko rocznik 2005 :-). Ale obiecalam sobie, ze degustacja na roczek
Judysiu az zaczynam wierzyc w ludzi... naprawde mily gest...
Ella popieram odstawienie kompa na rzecz ruchu :-) I oby Julcia z jedzeniem na tory wrocila
Isabela zdroweczka dla Antosi
nata super urodzinowa niespodzianka :-)
Wiem, bede okrutna, ale:
u nas piene slonce na blekitnym niebie, i 21 stopni w cieniu...... Uwieeeeeelbiam
pogięło mnie... pełny bagażnik kwiatków przywiozłam... a jeszcze na pewno jeden przywioze ;-) na razie mam irysy w różnych kolorach (od bialego poprzez, niebieskie, żółte, po brązowy!!) trochę funkji i trochę ciekawostek m.in. kwiatek który kwitnie zimą od listopada do stycznia... wujek mówi na niego Christ Rosa ale nie wiem jak się faktycznie nazywa ani jak wygląda musze sie dokładnie listkom przyjżeć bo może to ciemiernik ;-)
MamaPaulinki jak to kobiecie dogodzic nie można ;-) jedna ma za dużo druga za mało i każdej źle ;-) szkoda że nie można tych kilogramów oddać ja bym tam chętnie przyjeła parę :-) teraz to juz nawet 6 kg...
Isabela ojoj zdrówka dla Antosi
Katik a u nas wieje jak ... nie powiem co malo głowy od wczoraj nie urwie co taki wiatr... a tak do 15 wczoraj bylo ślicznie... potem poszła sie pogoda...
Mam!! To ten kwiatek
i faktycznie Christrosa sie nazywa