reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Oj Agnieszka, jak ja Ci zazdroszczę tych kwiatków, ja całe życie w domku z ogródkiem mieszkałam a teraz w bloku się cisnę w jednym pokoiku :no: Ja miałam takiego fioła na punkcie ogródka i kwiatków, ze pół pensji potrafiłam wydać :-D Uwielbiam grzebać w ziemi a tu nawet balkonu obsadzić nie mogę bo teściowa musi mieć gdzie pościele wywalać i wietrzyć :no:

dzien dobry popołudniowo

Agnieszka skad ty ten power bierzesz??? Zrob zdjecie ogrodu jak juz wszystko dopiescisz :-)
Mężusiowi koniecznie przekaz zyczenia szczescia i sukcesu w biznesie
z tym winem kusisz. Chyba dosc czesto macie w tym Rybniku te degustacje, bo to chyba nie pierwszy raz tam sie wybieracie.

filonka zdroweczka dla Kacperka i zdaj relacje z robienia tortu ;-) Ja przedwczoraj wykulalam z masy misia. ponad godzine robilam i nie wiem czy podolam calemu tortowi :-p

Ja mam w domu barek oprozniony i jedyne co stoi i usmiecha sie do mnie to wlasnie jakies winko rocznik 2005 :-). Ale obiecalam sobie, ze degustacja na roczek

Judysiu az zaczynam wierzyc w ludzi... naprawde mily gest...
Ella popieram odstawienie kompa na rzecz ruchu :-) I oby Julcia z jedzeniem na tory wrocila
Isabela zdroweczka dla Antosi
nata super urodzinowa niespodzianka :-)

dzien dobry popołudniowo

Agnieszka skad ty ten power bierzesz??? Zrob zdjecie ogrodu jak juz wszystko dopiescisz :-)
oj zanim go dopieszcze to jeszcze parę latek minie ;-)
Mężusiowi koniecznie przekaz zyczenia szczescia i sukcesu w biznesie
a dziękuję ;-)
z tym winem kusisz. Chyba dosc czesto macie w tym Rybniku te degustacje, bo to chyba nie pierwszy raz tam sie wybieracie.
co tydzień :-D ale pierwszy raz wiem o takiej prowadzonej degustacji...tak to po prostu wchodzisz i próbujesz win tygodnia
filonka zdroweczka dla Kacperka i zdaj relacje z robienia tortu ;-) Ja przedwczoraj wykulalam z masy misia. ponad godzine robilam i nie wiem czy podolam calemu tortowi :-p

Ja mam w domu barek oprozniony i jedyne co stoi i usmiecha sie do mnie to wlasnie jakies winko rocznik 2005 :-). Ale obiecalam sobie, ze degustacja na roczek

Judysiu az zaczynam wierzyc w ludzi... naprawde mily gest...
Ella popieram odstawienie kompa na rzecz ruchu :-) I oby Julcia z jedzeniem na tory wrocila
Isabela zdroweczka dla Antosi
nata super urodzinowa niespodzianka :-)
:-)

dzien dobry:) i wietrzny jak chol...a
chociaz ten wiatr ma 1 plus - pranie mi wyschlo, a wieszalam rano;-)Ale tak poza tym, to przerazaja mnie odglosy dobiegajace z komina wentylacyjnego! niech juz przestanie wiac!

Pochwale sie Wam, ze exmitowalam (w koncu) dziecia do jego pokoju! mam nadz ze nie bede tego w srodku nocy zalowac i przyciagac lozeczka ponownie do naszej wypialni:baffled: Narazie Sebi spi u siebie i najwyrazniej podoba mu sie tam bo spi juz godz bez marudzenia:-D

jutro moja siostra z mezem przyjezdzaja wiec staram sie nieco mieszkanie odgruzowac, ale jak narazie wyglada znacznie gorzej niz rano, bo jak juz sprzatam to chce to zrobic dobrze wiec przesuwam meble itd i w chwili obecnej wiekszosc stoi na srodku i ledwo przejsc sie da. jak sie dziec obudzi to musze to szybko skonczyc:-(

Aga, kwiatki sliczne. ja musze o jakichs na balkon pomyslec.

Jestem i ledwo zyje.Noc koszmar.Do czwartej w ogole nie spalam,bo Ami mi wyla i co usnela to od nowa placz i stekanie.Potem usnela ale i tak co pol godziny do godziny pobudka.Ja juz nie mam sily.Polozylam sie teraz bo spi,ale ja tak jakos nie umiem w dzien spac.Musze sie do jakiejs homeopatki wybrac w Pl bo juz nie daje rady.

Agnieszka zdrowka dla meza.Moj dzis tez ma urodzinki.

judysiu moja mama czesto jezdzi tam do tego sanktuarium i tez wierzy w ta moc.
Gest piekny.

Zmykam bo krolewna juz steka.Zaraz pojde na pole to moze sie obudze jakos.
A i u nas jest juz za goraco.Chetnie oddam troche slonka.

Wiem, bede okrutna, ale:

u nas piene slonce na blekitnym niebie, i 21 stopni w cieniu...... Uwieeeeeelbiam :-D

Ty niedobra, Ty... :-D U nas właśnie łeb urywa :-(

pogięło mnie... pełny bagażnik kwiatków przywiozłam... a jeszcze na pewno jeden przywioze ;-) :-p na razie mam irysy w różnych kolorach (od bialego poprzez, niebieskie, żółte, po brązowy!!) trochę funkji i trochę ciekawostek m.in. kwiatek który kwitnie zimą od listopada do stycznia... wujek mówi na niego Christ Rosa ale nie wiem jak się faktycznie nazywa ani jak wygląda :-p musze sie dokładnie listkom przyjżeć bo może to ciemiernik ;-)
MamaPaulinki jak to kobiecie dogodzic nie można ;-) jedna ma za dużo druga za mało i każdej źle ;-) szkoda że nie można tych kilogramów oddać :-D ja bym tam chętnie przyjeła parę :-) teraz to juz nawet 6 kg...
Isabela ojoj zdrówka dla Antosi
Katik a u nas wieje jak ... nie powiem co malo głowy od wczoraj nie urwie co taki wiatr... a tak do 15 wczoraj bylo ślicznie... potem poszła sie pogoda...

Mam!! To ten kwiatek
Christrose2011.JPG

i faktycznie Christrosa sie nazywa :p

Aga, Ty może faktycznie zrób te badania, bo przyczyn takiej niemożności przybrania na wadze mimo jedzenia może być wiele, a zbadać się nie zaszkodzi!

Judysiu- piękny gest! Są dobrzy ludzie z sercem na dłoni!!! :-D

Ja padam na paszczę, cały dzień w szpitalu z Kubą, teraz mąż z nim został na noc, eh... cały oddział należał do mojego dziecka ;-)
A dom normalnie bez niego pusty :-(
Bartuś starał się jak mógł go zapełnić, no ale braciszka nikt i nic nie zastąpi!

Miałam dzisiaj ciocię w gościach;-) Lenka usnęła o 18.35 czyli o godzinę szybciej niż zwykle. Liczyłam na miły wieczór, a tu M. z treningu ze skręconą noga wrócił:baffled: No i mamy "szpital" w domu - ehhh..

Nadrobiłam to, co naskrobałyście.
Cieszę się Judysiu, że co chwilę jakaś osoba robi coś miłego dla Zosi i że sprawia Wam to radość oraz podnosi na duchu. Będzie dobrze!!:tak:

Katik - zazdroszczę pogody, u nas wygwizdów, ale 2 krótkie spacerki zrobiłyśmy dziś, żeby nie było;-)

aniez - nie doczytałam, czemu Kuba w szpitalu:zawstydzona/y: szukam i znaleźć nie mogę:zawstydzona/y::-( mam nadzieję, że to nic poważnego!!

Agnieszka - jak znasz się na kwiatach to poleć mi proszę coś na balkon, ale takie cudo co by pięknie wyglądało a nie wymagało specjalnej opieki;-)

reklama
Elvie- nie wiemy co mu jest, jesteśmy w trakcie diagnozy, jak się dowiem więcej, to napiszę :-) a tymczasem młody uważa, że pojechał na kolonie z papą :p
Na balkon polecam stare dobre pelargonie- nie wymagaja zachodu i odstraszają komary :-D nie wiem, co lepsze... ja mam teraz bratki i prymule, ale to sezonowe badyle :-D

Do góry