reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witajcie kochane a ja dzisiaj wstałam rano bo się wystraszyłam takie miałam z rana upławy że ubrudziłam piżamę i jest do prania więc sobie wyobraźcie jak ją ubrudziłam:-:)-:)-( dzisiaj dzwonie do ginki i pewnie na wizytę więc trzymajcie kciuki:-):-) bo boję się jak diabli jeszcze miałam straszny sen że straciliśmy naszą kruszynkę kiedy te piepszone sny się skończą bo już nie mam siły do nich:-:)-:)-:)-( brzuch mnie b oli ale nie wiem czy z nerw czy z czego innego. Pozdrawiam was kochane

Karola oczywiście 3mam kciuki aby wszystko było dobrze.
a co do snów... to dwa dni temu miałam okropne, ale to z własnej winy czytałam straszne historie... ale dzisiaj w nocy znowu miałam zły sen. Śniło mi się, że jakiś kolo chciał mnie dźgnąć w brzuch nożem, chociaż go prosiłam, aby tego nie robił, bo jestem w ciąży. udało mi się uciec, ale strasznie się bałam... później całą noc mi się śniło, że przed czymś uciekam... :szok:

reklama
Powiem wam jak ja robie i powiecie mi co ku.. robie źle:-)
Tworzę sobie suwaczek, potem kopiuje cały adres (URL obrazka), potem whodzę na edycję sygnatury i w polu gdzie trzeba wkleić dany adres tam wklejam i nic. Jak usunąć istniejącą sygnaturę??
żeby usunąć, trzeba po prostu zaznaczyć suwaczek i nacisnąć delete a potem potwierdzić przez: "zapisz sygnaturę" :-)
żeby wstawić, trzeba wkleić BBCODE i też zapisać, tylko pamiętaj że wszystko widać tam podwójnie, na górze jest podgląd a niżej dopiero można wprowadzać zmiany,
kurcze tak zagmatwałam, że nie wiem czy w czymś Ci to pomoże

Wczoraj byłam drugi dzień na uczelni i mielismy zajęcia do 20.45, i wyobraźcie sobie, że nas gościu trzymał do końca, ani minuty krócej!!w domu byłam o 22.00, byłam tak zmęczona że masakra. Ale najgorsze jest to, że od pewnego czasu cierpną mi szybko nogi i pupa przy dłuższym siedzeniu także wyobraźcie sobie 12 h na wykładach praktycznie w jednej pozycji!!:no:

Wesoła, świetnie Cię rozumiem... ja jak mam zajęcia to w sb mam od 8 do 20:40 bez okienek... w jednej auli... maaaasakra... nie da się tyle wysiedzieć :wściekła/y:

to okropne, że tak robią plany zajęć, a ławki nie są przystosowane do "grubszych" studentek

Dziewczyny właśnie tez zastanawiałam się czy nie utworzyć nowego tematu: Galeria brzuszków, jak na innych miesiącach. My zrobimy sobie nasze kwietniówkowe:-) Co wy na to??ja dzisiaj jak przyjde z pracy chciałabym wam jedno zdjęcie wkleić

reklama
Do góry