reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

dziewczyny ja w zadne moje dzinsy nie pasuje, w zadne! przytylam jakies 4 kilo i w nic sie nie mieszcze, tzn na sile bym weszla ale chyba by mi wszystkie flaki bokiem wyplynely:zawstydzona/y:, a dzinsy nie dopiete albo na jakas tam gumke to jakos mnie denerwuje to, wogole w dzinsach sie zle czuje, zreszta juz pokupowalam nowe ciuchy, teraz najlepiej nosze spodnice i leginsy, w spodnie ciazowe jeszcze nie pasuje, ale doczekac sie juz nie moge:wściekła/y:

reklama
justa,pewnie jeszcze ponarzekasz na ten kochany brzuszek;-) cierpliwości...u mnie jest spory.lekarz mówi,że macica powiększała się dla 2 płodów...a poza tym nigdy nie miałam mocnych mięśni brzucha:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ech,lenistwo...mnie przerażają ceny ciuszków dla brzuszków;-) muszę pochodzić po lumpeksach i kupić w końcu jakieś ogrodniczki...:tak:
waniliowa popatrz w h&m, sa naprawde fajne i czesto mozna przecenione kupic, albo tez przez allegro jakies uzywane mozna taniej kupic

:-D:-D:-D już nie mogę się doczekać jak spojrzę w lusterko w lipcu-niewyspana,tłuste włosy,rozstępy na brzuchu i pieluszka pod pachą.a w chuście CUDAK:-) pierwsza dama wszelkich plaż;-) nooo,może nie będzie tak źle,ale na plaży raczej nie poleżę...wybieracie się gdzieś z takimi maluszkami???:-)

:-D:-D:-D już nie mogę się doczekać jak spojrzę w lusterko w lipcu-niewyspana,tłuste włosy,rozstępy na brzuchu i pieluszka pod pachą.a w chuście CUDAK:-) pierwsza dama wszelkich plaż;-) nooo,może nie będzie tak źle,ale na plaży raczej nie poleżę...wybieracie się gdzieś z takimi maluszkami???:-)

Ja w lipcu chcę polecieć do USA (ja zawodowo, dziecko chcę zabrać bo chcę je karmić, no więc mąż musi też lecieć jako babysitter). Wszystko zależy oczywiście od tego, czy dziecko będzie zdrowe. Narazie nie rozmawiałam z żadnym pediatrą, ale z tego co czytam - największy problem to przeciążenia przy starcie i lądowaniu, wtedy trzeba karmić dziecko, żeby cały czas przełykało. Nie ma przeciwwskazań do latania z małymi dziećmi jeżeli są zdrowe - na pokład można zabrać już 8dniowego malucha.

No ale to wszystko zależy od zdrowia dzidziusia. Jak będą problemy, to oczywiście nie polecę z dzieckiem.

Witajcie kochane a ja dzisiaj wstałam rano bo się wystraszyłam takie miałam z rana upławy że ubrudziłam piżamę i jest do prania więc sobie wyobraźcie jak ją ubrudziłam:-:)-:)-( dzisiaj dzwonie do ginki i pewnie na wizytę więc trzymajcie kciuki:-):-) bo boję się jak diabli jeszcze miałam straszny sen że straciliśmy naszą kruszynkę kiedy te piepszone sny się skończą bo już nie mam siły do nich:-:)-:)-:)-( brzuch mnie b oli ale nie wiem czy z nerw czy z czego innego. Pozdrawiam was kochane

Karola222 napewno będzie wszystko dobrze, upławy, większe lub mniejsze, w ciąży są normalne. Wiadomo, że lepiej sie skontaktować ze swoim gin ale napewno bedzie dobrze:-)
Mi wczoraj męzuś zrobił małą sesję ciążową to wam dzisiaj po pracy wstawie jakieś dwa zdjęcia, wkońcu bedzie wiadome o jakim wielgaśnym brzuchu mówiłam:-):-):-)

Wczoraj byłam drugi dzień na uczelni i mielismy zajęcia do 20.45, i wyobraźcie sobie, że nas gościu trzymał do końca, ani minuty krócej!!w domu byłam o 22.00, byłam tak zmęczona że masakra. Ale najgorsze jest to, że od pewnego czasu cierpną mi szybko nogi i pupa przy dłuższym siedzeniu także wyobraźcie sobie 12 h na wykładach praktycznie w jednej pozycji!!:no:

reklama
karola222 napewno będzie wszystko dobrze, upławy, większe lub mniejsze, w ciąży są normalne. Wiadomo, że lepiej sie skontaktować ze swoim gin ale napewno bedzie dobrze:-)
mi wczoraj męzuś zrobił małą sesję ciążową to wam dzisiaj po pracy wstawie jakieś dwa zdjęcia, wkońcu bedzie wiadome o jakim wielgaśnym brzuchu mówiłam:-):-):-)

wczoraj byłam drugi dzień na uczelni i mielismy zajęcia do 20.45, i wyobraźcie sobie, że nas gościu trzymał do końca, ani minuty krócej!!w domu byłam o 22.00, byłam tak zmęczona że masakra. Ale najgorsze jest to, że od pewnego czasu cierpną mi szybko nogi i pupa przy dłuższym siedzeniu także wyobraźcie sobie 12 h na wykładach praktycznie w jednej pozycji!!:no:
wesoła musi być dobrze i nie ma innej opcji ale boje się bo te upławy są od tego że łożysko jest blisko szyjki macicy i różne mogą być tego przyczyny tych upławów a to łożysko musi rosnąc w górę i mam nadzieję że tak jest a je te upałwy mam od 4tygodnia ciąży więc już trochę je mam pierw był krwiak i dlatego były a teraz przez łożysko więc musimy je sprawdzać czy rośnie ku górze. Jak brałam zastrzyki to było oki przestałam brać bo powinno być już dobrze a tu zonk znowu się zaczyna:-:)-(

Do góry