kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
czesc moje piekne, dolaczylam zdjecie mojego brzuszka, choc jakos dobrze nie widac.. tez juz bym chciala zeby byl wiekszy i wygladalo na ciaze a nie wlasnie jak to magda napisala "wygladam jakbym przytyla", bo tak wlasnie jak narazie wygladam
u mnie nie da się tego tak określić, brzuchol wielki jak nie wiem co, widze, ze wszystkei narzekamy bez względu na stan rzeczy, te co mają brzuch anrzekają, że za duży, a te co mają mniejszy, anrzekają, że za mały, ech te ciężaróweczki, jak ansi mężowie z nami wytrzymują? :-) :-) chyab tez Wam wstawię fotkę, narazie mam w avatarzes wój brzuch pod koniec pierwszej ciąży, to była istna bomba
kochana czemu nie masz suwaczka?Karola222 napewno będzie wszystko dobrze, upławy, większe lub mniejsze, w ciąży są normalne. Wiadomo, że lepiej sie skontaktować ze swoim gin ale napewno bedzie dobrze:-)
Mi wczoraj męzuś zrobił małą sesję ciążową to wam dzisiaj po pracy wstawie jakieś dwa zdjęcia, wkońcu bedzie wiadome o jakim wielgaśnym brzuchu mówiłam:-):-):-)
Wczoraj byłam drugi dzień na uczelni i mielismy zajęcia do 20.45, i wyobraźcie sobie, że nas gościu trzymał do końca, ani minuty krócej!!w domu byłam o 22.00, byłam tak zmęczona że masakra. Ale najgorsze jest to, że od pewnego czasu cierpną mi szybko nogi i pupa przy dłuższym siedzeniu także wyobraźcie sobie 12 h na wykładach praktycznie w jednej pozycji!!