reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

czesc moje piekne, dolaczylam zdjecie mojego brzuszka, choc jakos dobrze nie widac..:baffled: tez juz bym chciala zeby byl wiekszy i wygladalo na ciaze a nie wlasnie jak to magda napisala "wygladam jakbym przytyla", bo tak wlasnie jak narazie wygladam:tak:

u mnie nie da się tego tak określić, brzuchol wielki jak nie wiem co, widze, ze wszystkei narzekamy bez względu na stan rzeczy, te co mają brzuch anrzekają, że za duży, a te co mają mniejszy, anrzekają, że za mały, ech te ciężaróweczki, jak ansi mężowie z nami wytrzymują? :) :-) :-) chyab tez Wam wstawię fotkę, narazie mam w avatarzes wój brzuch pod koniec pierwszej ciąży, to była istna bomba :-D

Karola222 napewno będzie wszystko dobrze, upławy, większe lub mniejsze, w ciąży są normalne. Wiadomo, że lepiej sie skontaktować ze swoim gin ale napewno bedzie dobrze:-)
Mi wczoraj męzuś zrobił małą sesję ciążową to wam dzisiaj po pracy wstawie jakieś dwa zdjęcia, wkońcu bedzie wiadome o jakim wielgaśnym brzuchu mówiłam:-):-):-)

Wczoraj byłam drugi dzień na uczelni i mielismy zajęcia do 20.45, i wyobraźcie sobie, że nas gościu trzymał do końca, ani minuty krócej!!w domu byłam o 22.00, byłam tak zmęczona że masakra. Ale najgorsze jest to, że od pewnego czasu cierpną mi szybko nogi i pupa przy dłuższym siedzeniu także wyobraźcie sobie 12 h na wykładach praktycznie w jednej pozycji!!:no:
kochana czemu nie masz suwaczka?

reklama
u mnie nie da się tego tak określić, brzuchol wielki jak nie wiem co, widze, ze wszystkei narzekamy bez względu na stan rzeczy, te co mają brzuch anrzekają, że za duży, a te co mają mniejszy, anrzekają, że za mały, ech te ciężaróweczki, jak ansi mężowie z nami wytrzymują? :) :-) :-) chyab tez Wam wstawię fotkę, narazie mam w avatarzes wój brzuch pod koniec pierwszej ciąży, to była istna bomba :-D

kochana czemu nie masz suwaczka?
Nawet mnie nie denerwuj z tym pie... suwaczkiem:wściekła/y:
Chciałam wstawić nowy suwaczek, zrobiłam sobie taki ładny i skopiowałam ten skrót, wysłałam i pokazał mi się ten suwaczek ale tekst na suwaczku był wogóle nie widoczny. I dzisiaj patrze na forum a ja nie mam wogóle suwaczka!!nie mam juz do tego siły, nie wiem co robię źle:wściekła/y:

znalazłam odpowiedz na moje pytanie pt. kiedy zaczyna się piąty miesiąc, ta odpowiedzią jest mój nowy suwaczek baby-gaga, który widzicie poniżej, a na nim jak byk widać, w którym miesiącu jestem, w sobotę będę już w piątym,a wiec na wszystkich świętych jak zobaczę się z rodzinką i będą się pytać, który to będę mogła się chwalić, ze już piaty jupiii, mała rzecz a cieszy :-D chyba się za bardzo podjarałam tym suwaczkiem :-) he he

Nawet mnie nie denerwuj z tym pie... suwaczkiem:wściekła/y:
Chciałam wstawić nowy suwaczek, zrobiłam sobie taki ładny i skopiowałam ten skrót, wysłałam i pokazał mi się ten suwaczek ale tekst na suwaczku był wogóle nie widoczny. I dzisiaj patrze na forum a ja nie mam wogóle suwaczka!!nie mam juz do tego siły, nie wiem co robię źle:wściekła/y:
rzeczywiście coś nie teges, ja wstawiłam własnei ten suwaczek baby-gaga o którym pisałam i tez go jakoś nei widze :((((((((((((

Powiem wam jak ja robie i powiecie mi co ku.. robie źle:-)
Tworzę sobie suwaczek, potem kopiuje cały adres (URL obrazka), potem whodzę na edycję sygnatury i w polu gdzie trzeba wkleić dany adres tam wklejam i nic. Jak usunąć istniejącą sygnaturę??

Powiem wam jak ja robie i powiecie mi co ku.. robie źle:-)
Tworzę sobie suwaczek, potem kopiuje cały adres (URL obrazka), potem whodzę na edycję sygnatury i w polu gdzie trzeba wkleić dany adres tam wklejam i nic. Jak usunąć istniejącą sygnaturę??
skopiuj adres BBCode i wklej w puste zolte pole "edytuj Sygnature"......
Kochana na tej stronie jest taaakie zolte pole i tam wklejasz i usuwasz :)

reklama
Do góry