reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

a ja się nie zgodzę, razem z koleżankami z pracy jeździmy do Pani która ma sklep z bielizną. koleżanka zawsze była święcie przekonana że ma rozmiar 80B, a tutaj surprise 70-75 D, tak więc po prostu trzeba wiedzieć gdzie iść.
ale widzisz, nie wiedziec jaki sie ma rozmiar, a nie moc dostac swojego to dwie zupelnie inne sprawy. Tak jak pisala Jestesaniolkiem - duzo dziewczyn nie wie jak powinno sie dobierac biustonosz i tyle. A niestety te ktore wiedza ze wykraczaja poza "standarwowy" rozmiar 75D - chyba najbardziej rozpowszechnionyw naszym kraju jesli chodzi o nieco wiekszy biust, albo musza kupic to co jest i chodzic w nie swoim rozmiarze, albo kombinowac i np kupowac przez neta, czego ja nie znosze:zawstydzona/y:
Zawsze zazdroscilam dziewczynom z malym biustem, ze przynajmniej problemu z biustonoszem nie maja, ale jak to zwykle byla - cudze chwalicie, swego nie znacie, bo pewnie wiekszosc dziewczyn z mniejszym, marzy o wiekszym :-D

Nie mogę się doczekać jak Fasola będzie już na świecie a ja będę mogła wrócić do dawnych rozmiarów;-)
Na całe szczęście ,że rozpoczął się ten 2-gi trymestr bo mam więcej energii:tak: choć dziś nadal siedzę przed komputem w szlafroczku :-D:-D a miałam takie ambitne plany na dziś:cool2::cool2:
to witam w klubie:-D Moj Sz dzis do Pl polecial, wiec odwiozlam go na lotnisko i poszlam spac dalej, a jak sie obudzilam, to stwierdzilam ze nie chce mis ie ubierac i siedze sobie w szlafroczku. Jak tak dalej pojdzie, to zaczne i do sklepu po bulki w pidzamce biegac (przynajmniej zaczelabym sie bardziej do czesci tutajszej ludnosci upodabniac, nie? :-p)

reklama
aga,ja tez miałam ambitne plany...a też w szlafroku zostałam :-D:-D:-D.dobrze,że zanim mnie złapały te wymioty zdążyłam zrobić pyszny żurek mężowi...może ruszę się do rossmana zakupić sobie jakieś coś na rozstępy,zestaw babydream (oliwka i krem na rozstępy)kosztuje coś koło 21 zł.wczoraj po mieście z torebka foliową w torbie chodziłam-przydała się,niestety...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:dziewczyny,zapytam jeszcze raz-używacie,będziecie używać balsamów brązujących?możemy tego używać?

ale widzisz, nie wiedziec jaki sie ma rozmiar, a nie moc dostac swojego to dwie zupelnie inne sprawy. Tak jak pisala Jestesaniolkiem - duzo dziewczyn nie wie jak powinno sie dobierac biustonosz i tyle. A niestety te ktore wiedza ze wykraczaja poza "standarwowy" rozmiar 75D - chyba najbardziej rozpowszechnionyw naszym kraju jesli chodzi o nieco wiekszy biust, albo musza kupic to co jest i chodzic w nie swoim rozmiarze, albo kombinowac i np kupowac przez neta, czego ja nie znosze:zawstydzona/y:
Zawsze zazdroscilam dziewczynom z malym biustem, ze przynajmniej problemu z biustonoszem nie maja, ale jak to zwykle byla - cudze chwalicie, swego nie znacie, bo pewnie wiekszosc dziewczyn z mniejszym, marzy o wiekszym :-D

to witam w klubie:-D Moj Sz dzis do Pl polecial, wiec odwiozlam go na lotnisko i poszlam spac dalej, a jak sie obudzilam, to stwierdzilam ze nie chce mis ie ubierac i siedze sobie w szlafroczku. Jak tak dalej pojdzie, to zaczne i do sklepu po bulki w pidzamce biegac (przynajmniej zaczelabym sie bardziej do czesci tutajszej ludnosci upodabniac, nie? :-p)

aga2010 rozumiem o co Ci chodzi, ale są sklepy gdzie można dostać i rozmiary niestandardowe. moja koleżanka ma rozmiar 80-85F więc bardzo nietypowy. jeździ właśnie do tej kobitki co wspominałam, ona jakby co w hurtowni zamawia większe rozmiary :-)
Naprawdę Polska to już nie jest trzeci świat, można znaleźć wszystko tylko trzeba wiedzieć gdzie no i wiadomo w większych miastach łatwiej.

aga,ja tez miałam ambitne plany...a też w szlafroku zostałam :-D:-D:-D.dobrze,że zanim mnie złapały te wymioty zdążyłam zrobić pyszny żurek mężowi...może ruszę się do rossmana zakupić sobie jakieś coś na rozstępy,zestaw babydream (oliwka i krem na rozstępy)kosztuje coś koło 21 zł.wczoraj po mieście z torebka foliową w torbie chodziłam-przydała się,niestety...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:dziewczyny,zapytam jeszcze raz-używacie,będziecie używać balsamów brązujących?możemy tego używać?

Waniliowa....łooo matko widzę , że Ty też podobnie jak ja i część z nas walczysz z tym okropnym ptaszyskiem- PAWIEM.
Mam nadzieję że nam minie i będę z chęcią wychodziła do ludzi, bez strachu że zarzygam ich albo wszystko wkoło.
balsamów brązujących osobiście nie używam i nie wypowiem się na temat czy można czy też nie bo brązowego pojęcia nie mam
w rossmanie ostatnio zakupiłam fajny balsam DAX COSMETICS dla kobiet w ciąży podobnie jak płyn do higieny intymnej. Przystępna cena , miły łagodny zapach....za kilka m-cy powiem czy zadziałał:happy2:

2nn3lbetd9e6dbef.png

Ja używam Pharmaceris zapobiegające rozstępom (od tygodnia:-D) ale to co już wiem dobrze się wchłania i nie drażniącego zapachu ;-) przynajmniej dla mnie.Kosztuje około 34 zł.
Waniliowa i Kamisia 1101 naprawdę wyrazy współczucia :tak: a mówią ,ze wymioty przechodzą w II trymestrze ale mówią( piszą tez ,że możesz razem z wyprawką dla dziecka do szpitala zabrać książkę jakby ci się nudziło :szok: :-D:-D)

wronka trzymaj sie cieplo.... Oby bol minal szybko, a pozostaly tylko cieple wspomnienia. Nie smutaj sie bardzo, mysl o malenstwie....

U nas tez do dupy... Urlop mial byc super, i wogole naj naj, a wyszlo jak zwykle... Najpierw ja w szpitalu, potem problemy z samochodem, ktory niby popsul sie na maxa, a jak go odholowali na warsztat okazalo sie, ze to tylko jakis durny kabelek sie odczepil, teraz TZ jest chory na amen, i na antybiotykach ledwie dyszy. Ja w innym pokoju, on w innym i tak urlop spedzamy prawie stale w domu. Zero wyjsc i spotkan z nikim! A wczoraj to juz wogole koszmar, bo wpadla do nas moja siostrzenica 10 letnia i cholera wie jak to sie stalo, ale podraznila psa, on chcial wyjsc z pokoju, ona na sile go przytrzymywala, i pies sie wkurw... i ja ugryzl... w twarz!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Zadne usprawiedliwienie dla psa, ze go szarpala wbrew jego woli, bo kretyn nigdy w zyciu czegos takiego nie zrobil i chocby nie wiem co nie powinien ugryzc, ale stalo sie.... O malo mnie spowrotem do szpitala nie wywiezli, krwi co niemiara z tej rany w pokoju i lazience jak jej to przemywalismy, dziura w policzku. 10 szwow w sumie, bo od srodka tez ma szyte! Dojsc do siebie cale popoludnie nie moglam, i denerwowalam sie na maxa, a na dodatek jak pojechalam pod wieczor do niej zobaczyc jak sie czuje, zaparkowalam na 15 minut na miejscu dla inwalidy, a po powrocie czekal juz mandat!!!! Szlag by to wszystko trafil! Tydzien w polsce jestesmy i wiecznie cos nie tak jak trzeba. Dzis poslalam totka, bo chyba limit nieszczesc juz wyczerpalismy i chyba powinno sie teraz odwrocic!

Juz nawet nie cieszy mnie czekanie na wtorkowa wizyte u gina, i na usg 3d... Juz zaczynam sie denerwowac, ze uslysze cos czego bym nie chciala, i to bedzie zajebistym dopelnieniem naszych fantastycznych wakacji :wściekła/y::wściekła/y::no::no::no::no::no::no::no:

Wronka, współczuję.. Mój Tato odszedł jak miałam 5 lat, więc pociesz się tym, że Ty i tak miałaś o wiele lepiej, bo będziesz Go pamiętać, macie z pewnością masę cudownych chwil do których warto wracać i do nich wracaj jak najczęściej!! Tato z pewnością będzie z Nieba czuwał nad Wami.. Tulę mocno!!

Katik, również współczuję!! A co to za pies? Rasowy jakiś czy mix? twój post tylko potwierdził, że psu nigdy nie można ufać, nawet najłagodniejszemu..:tak:

U mnie na szczęście wszystko dobrze. Mdłości minęły:-)
Poza tym wczoraj awansowałam:happy2: M. kupił picollo i się upijaliśmy szampanem.. bezalkoholowym:-D A do tego olbrzymie porcje lodów, mniam mniam:tak: Miło było:-) Jutro koniec katalogu, więc dziś wiszę na telefonie, przypominam o nagrodach, programach, rabatach i zamówieniach.. Winduję swoich liderów do góry by mieć z kim opijać sukcesy:tak:

Miłego weekendu wam życzę!!

dziewczyny,zapytam jeszcze raz-używacie,będziecie używać balsamów brązujących?możemy tego używać?
ja uzywam balsam brazujacy, wczesniej tez nieraz uzywalam i teraz tez to robie, nie czuje zadnej roznicy, wchlania sie jak zawsze, nie pozostawia plam, zostawia delikatny brazowy kolor, uzywam od biotherm - summer source, jest fajny.

skuszę się na balsam brązujący...z avonu ,do jasnej karnacji...może troszkę siebie zacznę przypominać:-) jezuuuu,jaką ja mam ochotę na gofra z bita śmietaną...mmmmmmmmmmmmmmmmmmm.......

reklama
Ja używam Pharmaceris zapobiegające rozstępom (od tygodnia:-D) ale to co już wiem dobrze się wchłania i nie drażniącego zapachu ;-) przynajmniej dla mnie.Kosztuje około 34 zł.
Waniliowa i Kamisia 1101 naprawdę wyrazy współczucia :tak: a mówią ,ze wymioty przechodzą w II trymestrze ale mówią( piszą tez ,że możesz razem z wyprawką dla dziecka do szpitala zabrać książkę jakby ci się nudziło :szok: :-D:-D)
Kochane mi rowno z 13tc wymioty poszly i nie wrocily :D..... ale nie wszystkie maja tyle szczescia..... trzymam kciuki byscie przezwyciezyly te okropienstwo ;)!!!

Do góry