reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam sie i zmykam

ide pichcic, bo jutro male party mi sie szykuje, i musze polaczyc menu Dukanowe ze zwyklym.
Do tego jeszcze chalupe trzeba do porzadku doprowadzic, a na odkurzacz, ktory teraz przy raczkujacej Polce chodzi codzien, i na mopa, z ktorym latam 2x dziennie patrzec juz nie moge.
Tyle czasu czekalam by zaczela raczkowac, i przy calym uroczym widoku gdy to robi - juz mam dosyc i moga by zaczac chodzic hehe.

No ale jestesmy na dobrej drodze, bo moja Polinka najslodsza dzis pierwszy raz stanela przy sofie!!!!

reklama
Witam,
śnieg dzisiaj u nas rano padał:wściekła/y: Niech już przyjdzie wiosna!!
Widzę, że Was na porządki wzięło;-) Również jestem za rozdzieleniem wątków wakacyjnych oraz podpięciem gdzieś wątków martwych.
My dzisiaj pospałyśmy do 9.00:szok:
Mykam jakiś obiad robić, bo M. na 16.00 jedzie na pierwszy wrocławski trening, więc musi wcześniej zjeść, a nie na ostatnią chwilę.

Katik - gratki dla Polinki - teraz będziesz musiała jeszcze sprzątać wszystko, co Pola ma w zasięgu ręki na stojąco:-D

hej!!
Nasza Kamisia ma dzis swoj dzien :-) Ciekawe jak tam ze stresikiem u niej ;-)
13x13 nasza zgubo. koniecznie napisz co u Ali. Chodzi??

Ja jestem sflustrowana. Przyszla dzis szwagiwerka z kartkami do spowiedzi i oznajmila, ze jutro chrzest coreczki. Wczoraj mala skonczyla roczek i chca jutro razem wyprawiac. Ja chrzestna od dawna wiem, ze bede, ale moj maz wpadl w oslupienie, ze ojcem ch. ma zostac. Nie odmowil, ale jest wkurzony, to jego 4 dziecko do chrztu ( moje 3cie ).Ten chrzest odwolywali ze 3 razy, a teraz tak z dnia na dzien i musze dzis latac szukac prezentu, do spowiedzi itp.... wrrrrr
Do tego cala nasza trojeczka chora.Zasmarkani po uszy i kaszlacy

Też się zastanawiam, jak tam Kamisia:-)

e.salamandra - no to nieźle Was załatwili. Wiem, że dziecku się nie odmawia, ale rodzice nierozsądni.. żeby tak z dnia na dzień.. :szok:

hej!!

Ja jestem sflustrowana. Przyszla dzis szwagiwerka z kartkami do spowiedzi i oznajmila, ze jutro chrzest coreczki. Wczoraj mala skonczyla roczek i chca jutro razem wyprawiac. Ja chrzestna od dawna wiem, ze bede, ale moj maz wpadl w oslupienie, ze ojcem ch. ma zostac. Nie odmowil, ale jest wkurzony, to jego 4 dziecko do chrztu ( moje 3cie ).Ten chrzest odwolywali ze 3 razy, a teraz tak z dnia na dzien i musze dzis latac szukac prezentu, do spowiedzi itp.... wrrrrr

Dziecku się nie odmawia , ale ja bym to zrobiła jakby mnie ktoś tak załatwił :crazy:
Tym bardziej że raczej z dnia na dzień to tego nie załatwiali.
Na szczescie ja mam tylko sztuke

Kamisia dzielna dziewczyna :) da rade

tez sie witam i spadam
chcialam sie tylko zameldowac ze u nas wszystko oki, mam odiwedziny w domu - moja rodzinka, takze caly czas poswiecam im... alija szaleje na calego, babcia ja za rece prowadza, dziadzia... i malej sie tak spodobalo ze tylko by chodzic chciala, a trzyma sie juz tylko jedna reka i chce biegac moj maly dzik hihi
dzis piatek weekendu poczatek!! to pewnie produkcja troche zmaleje hihi
trzymajcie sie kochane

i my sie witamy:)

co do rozdzielenia watkow tez jestem za:)
nad jezioro swoja droga zapraszam w swoje strony, Iława czeka:)
o kamisi tez mysle:) piekna sniezna pogode maja:)

my dzis bylysmy u logopedy, napisze pozniej co wyszlo bo mala dzis tak zajmujaca ze nie pamietam kiedy ostatnio taka byla...

hej!!

no to niezle. tym prezentem to bym sie tak nie przejmowala, jak z dnia na dzien Was informuje, to niech nie oczekuja prezentow. i tak dobrze ze sie zgodziliscie.

dzien dobry. Smyk moj kochany spi wiec mam chwilke:) ten potwor maly wstal dzis o 7 i nie bylo zmiluj - on chce sie bawic i koniec. wiec mama chcac nie chcac tez wstac musiala. potem od poszedl spac o 10 a ja juz nie. ale nic to, teraz znowu kima:)

Kamisia, najlepszego mezatko ty nasza:)

Witam
Właśnie wróciłam od sąsiadki. Dla jej córeczki już jakiś czas temu kupiłam kolorowanki, co ja się ich naszukałam. Włożyłam je gdzieś, żeby nie zginęły. I od paru dni trwały poszukiwania. A okazało się, że leżą na wierzchu. Co za skleroza. :angry:
Wczoraj Alicja pierwszy raz stanęła na nogi przy meblach. Bawiła się przy nich, na chwilę odwróciłam wzrok, a ona stanęła. I dziś drugi raz stanęła. Ale dupcia jej się chwieje na boki. Dziecko nie umie samo siedzieć, a już stanęło.

Katik Ale nasze dziewczyny się zsynchronizowały. :-)

e.salamandra Ale Was załatwili, nie ładnie.

Marta Nigdy nie byłam na mazurach, więc kto wie, może w końcu się wybierzemy.

Ciekawe jak Kamisia i jej wielki dzień.

reklama
Ach i jest jak najbardziej za, żeby zrobić trochę porządku na forum. Zrobiły się tego 2 strony, a i tak niektóre wątki nieaktywne.

Do góry