reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam sie i zmykam

ide pichcic, bo jutro male party mi sie szykuje, i musze polaczyc menu Dukanowe ze zwyklym.
Do tego jeszcze chalupe trzeba do porzadku doprowadzic, a na odkurzacz, ktory teraz przy raczkujacej Polce chodzi codzien, i na mopa, z ktorym latam 2x dziennie patrzec juz nie moge.
Tyle czasu czekalam by zaczela raczkowac, i przy calym uroczym widoku gdy to robi - juz mam dosyc i moga by zaczac chodzic hehe.

No ale jestesmy na dobrej drodze, bo moja Polinka najslodsza dzis pierwszy raz stanela przy sofie!!!!

reklama
Witam,
śnieg dzisiaj u nas rano padał:wściekła/y: Niech już przyjdzie wiosna!!
Widzę, że Was na porządki wzięło;-) Również jestem za rozdzieleniem wątków wakacyjnych oraz podpięciem gdzieś wątków martwych.
My dzisiaj pospałyśmy do 9.00:szok:
Mykam jakiś obiad robić, bo M. na 16.00 jedzie na pierwszy wrocławski trening, więc musi wcześniej zjeść, a nie na ostatnią chwilę.

Katik - gratki dla Polinki - teraz będziesz musiała jeszcze sprzątać wszystko, co Pola ma w zasięgu ręki na stojąco:-D

hej!!
Nasza Kamisia ma dzis swoj dzien :-) Ciekawe jak tam ze stresikiem u niej ;-)
13x13 nasza zgubo. koniecznie napisz co u Ali. Chodzi??

Ja jestem sflustrowana. Przyszla dzis szwagiwerka z kartkami do spowiedzi i oznajmila, ze jutro chrzest coreczki. Wczoraj mala skonczyla roczek i chca jutro razem wyprawiac. Ja chrzestna od dawna wiem, ze bede, ale moj maz wpadl w oslupienie, ze ojcem ch. ma zostac. Nie odmowil, ale jest wkurzony, to jego 4 dziecko do chrztu ( moje 3cie ).Ten chrzest odwolywali ze 3 razy, a teraz tak z dnia na dzien i musze dzis latac szukac prezentu, do spowiedzi itp.... wrrrrr
Do tego cala nasza trojeczka chora.Zasmarkani po uszy i kaszlacy

Też się zastanawiam, jak tam Kamisia:-)

e.salamandra - no to nieźle Was załatwili. Wiem, że dziecku się nie odmawia, ale rodzice nierozsądni.. żeby tak z dnia na dzień.. :szok:

hej!!

Ja jestem sflustrowana. Przyszla dzis szwagiwerka z kartkami do spowiedzi i oznajmila, ze jutro chrzest coreczki. Wczoraj mala skonczyla roczek i chca jutro razem wyprawiac. Ja chrzestna od dawna wiem, ze bede, ale moj maz wpadl w oslupienie, ze ojcem ch. ma zostac. Nie odmowil, ale jest wkurzony, to jego 4 dziecko do chrztu ( moje 3cie ).Ten chrzest odwolywali ze 3 razy, a teraz tak z dnia na dzien i musze dzis latac szukac prezentu, do spowiedzi itp.... wrrrrr

Dziecku się nie odmawia , ale ja bym to zrobiła jakby mnie ktoś tak załatwił :crazy:
Tym bardziej że raczej z dnia na dzień to tego nie załatwiali.
Na szczescie ja mam tylko sztuke

Kamisia dzielna dziewczyna :) da rade

tez sie witam i spadam
chcialam sie tylko zameldowac ze u nas wszystko oki, mam odiwedziny w domu - moja rodzinka, takze caly czas poswiecam im... alija szaleje na calego, babcia ja za rece prowadza, dziadzia... i malej sie tak spodobalo ze tylko by chodzic chciala, a trzyma sie juz tylko jedna reka i chce biegac moj maly dzik hihi
dzis piatek weekendu poczatek!! to pewnie produkcja troche zmaleje hihi
trzymajcie sie kochane

i my sie witamy:)

co do rozdzielenia watkow tez jestem za:)
nad jezioro swoja droga zapraszam w swoje strony, Iława czeka:)
o kamisi tez mysle:) piekna sniezna pogode maja:)

my dzis bylysmy u logopedy, napisze pozniej co wyszlo bo mala dzis tak zajmujaca ze nie pamietam kiedy ostatnio taka byla...

hej!!

no to niezle. tym prezentem to bym sie tak nie przejmowala, jak z dnia na dzien Was informuje, to niech nie oczekuja prezentow. i tak dobrze ze sie zgodziliscie.

dzien dobry. Smyk moj kochany spi wiec mam chwilke:) ten potwor maly wstal dzis o 7 i nie bylo zmiluj - on chce sie bawic i koniec. wiec mama chcac nie chcac tez wstac musiala. potem od poszedl spac o 10 a ja juz nie. ale nic to, teraz znowu kima:)

Kamisia, najlepszego mezatko ty nasza:)

Witam
Właśnie wróciłam od sąsiadki. Dla jej córeczki już jakiś czas temu kupiłam kolorowanki, co ja się ich naszukałam. Włożyłam je gdzieś, żeby nie zginęły. I od paru dni trwały poszukiwania. A okazało się, że leżą na wierzchu. Co za skleroza. :angry:
Wczoraj Alicja pierwszy raz stanęła na nogi przy meblach. Bawiła się przy nich, na chwilę odwróciłam wzrok, a ona stanęła. I dziś drugi raz stanęła. Ale dupcia jej się chwieje na boki. Dziecko nie umie samo siedzieć, a już stanęło.

Katik Ale nasze dziewczyny się zsynchronizowały. :-)

e.salamandra Ale Was załatwili, nie ładnie.

Marta Nigdy nie byłam na mazurach, więc kto wie, może w końcu się wybierzemy.

Ciekawe jak Kamisia i jej wielki dzień.

reklama
Ach i jest jak najbardziej za, żeby zrobić trochę porządku na forum. Zrobiły się tego 2 strony, a i tak niektóre wątki nieaktywne.

Do góry