Dotarlysmy i my po calym dniu spedzonym na polku.Bylo pieknie slonko swieci i daje troche optymizmu.
Dzis troszke lepsza nocka mala juz sie tak nie budzila czesto i mniej ja swedzialo.Dalam jej wczoraj podwojna dawke lekarstwa na sewdzenie i to pewnie to podzialalo.Dzis jestem w miare wyspana i od razu lepiej sie czuje.
Teraz Ami tez kima wiec wpadam do was.
annaoj biedna niunia.A co to moglo byc?Cos jej moglo zaszkodzic?
katik udanych dan w kuchni.A co to za imprezka?Gratki dla Polci.
e.salamandra no to Cie zalatwila familia.Nieladnie nieladnie tak na ostatnia chwile.
justa naciesz sie rodzinka.Jak fajnie ze mozecie sie czesto widywac.
maonka dla Alicji tez gratki.
Odkad moja Ami zaczela wstawac nawet na sekunde nie moge jej z oczu spuscic,bo wstaje np przy lawie odwraca sie jakby niby nic i udaje ze bedzie chodzic.Czasami ledwo zdaze ja zlapac zeby nie wyrznela glowa o podloge.To samo robi przy kazdym przedmiocie jaki napotka na swojej drodze.Wstaje odwraca sie i puszcza sie i leci.
Dzis troszke lepsza nocka mala juz sie tak nie budzila czesto i mniej ja swedzialo.Dalam jej wczoraj podwojna dawke lekarstwa na sewdzenie i to pewnie to podzialalo.Dzis jestem w miare wyspana i od razu lepiej sie czuje.
Teraz Ami tez kima wiec wpadam do was.
annaoj biedna niunia.A co to moglo byc?Cos jej moglo zaszkodzic?
katik udanych dan w kuchni.A co to za imprezka?Gratki dla Polci.
e.salamandra no to Cie zalatwila familia.Nieladnie nieladnie tak na ostatnia chwile.
justa naciesz sie rodzinka.Jak fajnie ze mozecie sie czesto widywac.
maonka dla Alicji tez gratki.
Odkad moja Ami zaczela wstawac nawet na sekunde nie moge jej z oczu spuscic,bo wstaje np przy lawie odwraca sie jakby niby nic i udaje ze bedzie chodzic.Czasami ledwo zdaze ja zlapac zeby nie wyrznela glowa o podloge.To samo robi przy kazdym przedmiocie jaki napotka na swojej drodze.Wstaje odwraca sie i puszcza sie i leci.