reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Biorąc do tego opisy za pare lat bedzie kiladzisiat stron, a jak na jednej stronie bedą góry, morze i cos tam jeszcze to bedzie balagan, ale jeżeli to jakiś problem, to spoko moge skasowac watek;-). Przekopiuje sobie to co do tej pory napisane i wsio;-)

Mi on nie przeszkadza , napisałam tylko swoje zdanie , a przecież nie musi być tak jak ja chce:tak: Bo forum jest dla wszystkich;-):tak:

reklama
Wronka- mi sie podoba pomysł z rozdzieleniem, jeśli na wątkach będzie mało odpowiedzi to się je potem scali i po sprawie.
Więc ja jestem za utworzeniem osobnych wątków i proponuje dodać jeszcze Wakacje- z maluszkami za granicę oraz Wakacje dla małych górali i Wakacje- z dzieciaczkami nad jeziora czy coś w ten deseń, a potem się zrobi porządek :-D

jestem stanowczo za różnymi wątkami dla morza, gór, jezior, zagranicy i po prostu dla miast bo może ktoś będzie miał ochotę np. na wczasy czy wakacje w Krakowie czy gdzieś...
i nie wiem czy się tak da ale warto by było zrobić jeden główny że się tak wyrażę folder "wakacje" a tam dopiero te podfoldery z poszczególnymi rejonami. Zeby nie szukać w liście tematów gdzie jest to co nas interesuje tylko klikniemy sobie w Wakacje a potem już łatwo znajdziemy to co nas interesuje

To zróbcie tak a potem się jeden folder zrobi z tego , bo jakby wsio było osobno to za dużo by tego było .

Wronka my możemy same to utworzyć czy trzeba adminów prosić , bo nigdy nie robiłam , tak żeby było właśnie wakacje i potem w tym reszta tematów ?

Moje dziecko wstalo dzis o 7!! wogole nie ma litosci dla mamy swej:no: teraz spi juz godzine, a ja korzystam z chwili spokoju i nadrabiam, nadrabiam, nadrabiam :tak:

Panie Moderatorki ;-), a moze by tak generalnie do archiwum przepiac martwe tematy:
Drogie Kwietniowe Mamy
Domowe sposoby na
Perfekcyjna pani domu
W co sie bawia mamy...

Jest jeszcze watek : Pysznosci dla naszych skarbow, ktory w tej chwili jest uspiony, ale moze ozyje gdy maluszki beda jadly konkretniej, a moze nawet pojawia sie przepisy na party urodzinowe :tak:

dobry pomysł Zielona :tak:
a ja dzisiaj mam wredny nastrój. Wszytko mnie wqrwia :no: ide sie rozerwać dzisiaj w związku z tym :-p najpiwerw do drogerii Damiani na spotkanie z wizazystką (zobaczymy co mi dobierze za kosmetyki) a potem połaże po sklepach w poszukiwaniu jakichś przecen i okazji :-p może coś dla dzieciaków lub dla nas kupię :-D a potem po J. do przedszkola... ale to wszytko dopiero ok 15 się zacznie :-p

Panie Moderatorki ;-), a moze by tak generalnie do archiwum przepiac martwe tematy:
Drogie Kwietniowe Mamy
Domowe sposoby na
Perfekcyjna pani domu
W co sie bawia mamy...

Jest jeszcze watek : Pysznosci dla naszych skarbow, ktory w tej chwili jest uspiony, ale moze ozyje gdy maluszki beda jadly konkretniej, a moze nawet pojawia sie przepisy na party urodzinowe :tak:

ja jestem za nie cierpie jak jest 300 watków :)

reklama
Drogie Kwietniowe Mamy
Domowe sposoby na
Perfekcyjna pani domu
W co sie bawia mamy...

hehehe.... a ja jestem w szoku :szok:, bo nie mialam pojecia ,że istnieją takie wątki :baffled:

aniam...nie mam pjęcia czy my możemy tak zrobic, trzeba "pogrzebac" :-)

Do góry