reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

jesteśmy... to się nazywa spacer! :szok: jak wyszliśmy o 8:30 tak wróciliśmy przed 10 minutami... J. cały czas szedł i to dość niezły kawał tam i z powrotem, a M. jak zasnąl na wejściu na plażę tak obudził się jak go rozbierałam w pokoju :szok: spał 2 godziny na dworze!! zaraz będzie jadł deserek :-D
Teraz tylko czekamy kiedy Salamandra zadzwoni że już jeste blisko :-d i zamawiamy kawe :-D

reklama
Witam niedzielnie

Agnieszka czekamy na foto-relację ze spotkania. Świetnie, że chłopaki powdychają jodu.

U nas spokojny leniwy dzień, wstawiłam rosół dla nas, a dla Alicji zupkę z dużą ilością dyni. Do tego dostanie pierwszy raz lane kluski.
Piękna pogoda więc później w planach długi spacer.

Spokojnej niedzieli życzę

Witam i ja;-)

Życzę miłego spotkania i również czekam na fotorelację;-)

Lenka dała nam dziś pospać, spałam ciągiem 6,5h a potem jeszcze 1,5h więc wyspana jestem za cały tydzień:happy:
M. mi dzisiaj omlety kawowo-cytrynowe serwował na śniadanie. Przepis znalazł w necie, jedliśmy pierwszy raz i pyyyyyszne!!
Lenka dzisiaj trochę marudna, ale od rana już dwa razy spała. Przed chwilę się obudziła, tatuś do niej poszedł i zaraz mykamy na spacer.

Miłej niedzieli Wam życzę!

wita się połamana :-) jutro idę na kontrolę ręki... jak mi tego ustrojstwa nie zdejmą całkiem to komuś z tego gipsu wyjadę !! Mam dość... a że ja uparta to ciągle coś tą ręką robię... no bo co ja nie zrobię ?? no i boje się, że mi powiedzą, że łokieć dalej pęknięty... ale ja się nie dam!!

piękna pogoda, a my na spacer nie możemy iść... :eek: nie dość,że droga nie do przejścia z wózkiem to wózek u teściówki w wawie, a poza tym sama bym nie poszła z tym gipsem, a mąż dzisiaj ma cały dzień mecze hokeja... więc go nie oderwę od TV :-p ale zabawa i wygłupy na podłodze pełną parą :-)

pozdrawiam i już nadrabiam co u was.

hej dziewczynki zazdroszczę wam tego spotkania można też by było takowe zorganizować gdzieś w okolicach woj.Podlaskiego ;-)

wczoraj miałam egzamin i zaliczyłam go na 4.5 :-) dzisiaj o 12 mam ostatni i sesja zakończona :tak::tak::tak::tak: jeszcze pół roku i może zostanę panią mgr (magazynier) ;-)

mnie też ostatni sem został do mgr :-)

Z ogloszen parafialnych:

Dnia 5 marca u protoplastusiow Zielnej (Matki Boskiej... hi hi) spotykaja sie kwietniowki i ich Maluszki. Dajcie znac kto przyjezdza. :-)

EDIT: w grodzie, no dobra - w grodku, Radomskiem zwanym...

hmm... ja bym przyjechała z Kubulkiem, ale musiałabym męża zabrać bo ja prawa jazdy nie mam :-(

Witam witam i o zdrowie pytam.Melduje ze zyje ale nic mi sie nie chce.
Cala niedziela spedzona na lozku.Pogoda nam sie popsula.Wczoraj z krotkim rekawkiem chodzilam po polu a dzisiaj zimno wrrrrrrrr.

Zazdroszcze wam spotkan.Ale fajnie macie.

mamusia gratuluje egzaminu.

Agnieszka fajnie macie nad tym morzem.Mareczkowi sprzyja klimat bo dobrze spi.

kici bidulka jestes z tym gipsem.Zeby z reka bylo wszystko w porzadku i zebys sie jutro pozegnala z gipsem.Nie wiem jak ty sobie radzisz teraz.:szok:

mamusia - gratuluję 4,5 ;-)

kici - ja również nie wiem, jak Ty sobie z tym gipsem radzisz. Widać, że jak trzeba to trzeba.. Obyś jutro się go pozbyła!

My po spacerku. 1,5h na Ostrowie Tumskim spacerowaliśmy. Zimno jak cholera, Lenka w połowie drogi zasnęła i jako jedyna nie zmarzła, bo opatulona śpiworkiem:-) Teraz siedzi w krzesełku, wpierdziela jabłko i szynkę - mięsożerca mój kochany:-D

ja też nie wiem jak sobie radzę... ale nawet nie przypuszczałam, że potrafię tyle zrobić lewą ręką... łącznie z perfekcyjnym makijażem... :eek:

mamusiu właśnie gratuluję zaliczeń :-)

reklama
Do góry