Mięsne wypełniacze w jedzeniu dla niemowlątDziewczyny, macie gdzies zapamietanego linka o tych wypelniaczach parowkowych w gerberze??? Musze podeslac moje wsyzstkowiedzacej kolezance, bo mnie za chwile do wylewu piany na pysk doprowadzi.
reklama
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Judysiu (bo teraz doczytałam) SUPEROWO!! Jak ja się cieszę. Zosia pokona z waszą i lekarzy pomocą tą wredną chorobe zobaczycie!
Aniez tobie do śmiechu pewnie w tym momencie nie było ale my z mężem o mało naszych dzieci nie obudzliśmy! Biedny Bartula ale dobrze że już ma "po wszystkim"
Taaa jak tak dalej pójdzie to ja połowę spotkań zaliczyć mogę ;-) Do radomska trochę ponad 2 godziny, do Wrocka też ;-)
Ide podziwiać morze nocą z okna...
dobranoc
Aniez tobie do śmiechu pewnie w tym momencie nie było ale my z mężem o mało naszych dzieci nie obudzliśmy! Biedny Bartula ale dobrze że już ma "po wszystkim"
Taaa jak tak dalej pójdzie to ja połowę spotkań zaliczyć mogę ;-) Do radomska trochę ponad 2 godziny, do Wrocka też ;-)
dobranoc
Agnieszka - to do Wrocka zapraszamy!!:-) Lenka chętnie Mareczka pozna Widoku morza zazdroszczę.. Ja mam teraz widok na ulicę i następny blok:-(Taaa jak tak dalej pójdzie to ja połowę spotkań zaliczyć mogę ;-) Do radomska trochę ponad 2 godziny, do Wrocka też ;-)
dobranoc
dzień dobry... :-)
M padł właśnie a wstał o 5 i praktycznie już nie spał... trochę się przedrzemał potem o 7 poszliśmy na sniadania i teraz śpi jak ta lala za to ja oczy na zapałkach
jeju jestem zachywcona tym hotelem... pierwszy raz śpię w hotelu to raz a dwa ten ma 3* i już mi szczena opadła do ziemi...
milego dnia
Niestety sa też marne 3 gwiazdkowce u nas , J śmiga sporo i już na kilka trafiliśmy
Zielona - już zapowiedziałam chłopu że ma w tym dniu mieć urlop , i soedziec z Szymkiem w domu bo mi jego furak potrzebny . Przecie się nie będę 100km tłukła puntem .a już dopatrzyłam ze 5 to sobota , tym bardziej dla mnie dzień bezproblemowy
Ostatnia edycja:
Z ogloszen parafialnych:
Dnia 5 marca u protoplastusiow Zielnej (Matki Boskiej... hi hi) spotykaja sie kwietniowki i ich Maluszki. Dajcie znac kto przyjezdza. :-)
EDIT: w grodzie, no dobra - w grodku, Radomskiem zwanym...
Amen
aniez Gratki :-) Operacja brutalna, ale jak szybko pomogło
Moja myszka już śpi, więc mama może robić 6. Zostało mi jeszcze 4 dni ćw.
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Niestety sa też marne 3 gwiazdkowce u nas , J śmiga sporo i już na kilka trafiliśmy
Zielona - już zapowiedziałam chłopu że ma w tym dniu mieć urlop , i soedziec z Szymkiem w domu bo mi jego furak potrzebny . Przecie się nie będę 100km tłukła puntem .a już dopatrzyłam ze 5 to sobota , tym bardziej dla mnie dzień bezproblemowy
no to swietnie!!
filonka
Fanka BB :)
witam witam
niedawno od rana uporałam sie sama z Kacprem ze sprzataniem po remoncie. to jeszcze nie koniec zmian ale juz jest super.
teraz znow zawitam na bb ... zaraz poczytam co tu sie działo.
a i od razu mam pytanie na zakupowym wz z podróza do It.
niedawno od rana uporałam sie sama z Kacprem ze sprzataniem po remoncie. to jeszcze nie koniec zmian ale juz jest super.
teraz znow zawitam na bb ... zaraz poczytam co tu sie działo.
a i od razu mam pytanie na zakupowym wz z podróza do It.
hej dziewczynki zazdroszczę wam tego spotkania można też by było takowe zorganizować gdzieś w okolicach woj.Podlaskiego ;-)
wczoraj miałam egzamin i zaliczyłam go na 4.5 :-) dzisiaj o 12 mam ostatni i sesja zakończona jeszcze pół roku i może zostanę panią mgr (magazynier) ;-)
wczoraj miałam egzamin i zaliczyłam go na 4.5 :-) dzisiaj o 12 mam ostatni i sesja zakończona jeszcze pół roku i może zostanę panią mgr (magazynier) ;-)
reklama
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
witamy... my już nie śpimy ;-) i po śniadaniu już
trochę ogarnę dzieciaki i zabieram ich do nowego portu...M mam nadzieję zaśnie w wózku (w końcu wczoraj w takim szumie i hałasie spał to mu szum morza przeszkadzać nie powinien
ponadrabiam inne wątki i spadam
trochę ogarnę dzieciaki i zabieram ich do nowego portu...M mam nadzieję zaśnie w wózku (w końcu wczoraj w takim szumie i hałasie spał to mu szum morza przeszkadzać nie powinien
ponadrabiam inne wątki i spadam