reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Judysiu (bo teraz doczytałam) SUPEROWO!! Jak ja się cieszę. Zosia pokona z waszą i lekarzy pomocą tą wredną chorobe zobaczycie!
Aniez tobie do śmiechu pewnie w tym momencie nie było ale my z mężem o mało naszych dzieci nie obudzliśmy! Biedny Bartula ale dobrze że już ma "po wszystkim"

Taaa jak tak dalej pójdzie to ja połowę spotkań zaliczyć mogę ;-) Do radomska trochę ponad 2 godziny, do Wrocka też ;-) :tak: :-D
Ide podziwiać morze nocą z okna...

dobranoc

Taaa jak tak dalej pójdzie to ja połowę spotkań zaliczyć mogę ;-) Do radomska trochę ponad 2 godziny, do Wrocka też ;-) :tak: :-D
Ide podziwiać morze nocą z okna...

dobranoc
Agnieszka - to do Wrocka zapraszamy!!:-) Lenka chętnie Mareczka pozna:-D Widoku morza zazdroszczę.. Ja mam teraz widok na ulicę i następny blok:-(

dzień dobry... :-)
M padł właśnie a wstał o 5 i praktycznie już nie spał... trochę się przedrzemał potem o 7 poszliśmy na sniadania i teraz śpi jak ta lala :-D za to ja oczy na zapałkach :-p
jeju jestem zachywcona tym hotelem... pierwszy raz śpię w hotelu to raz a dwa ten ma 3* i już mi szczena opadła do ziemi... :-D
milego dnia

Niestety sa też marne 3 gwiazdkowce u nas , J śmiga sporo i już na kilka trafiliśmy :(

Zielona - już zapowiedziałam chłopu że ma w tym dniu mieć urlop , i soedziec z Szymkiem w domu bo mi jego furak potrzebny . Przecie się nie będę 100km tłukła puntem .a już dopatrzyłam ze 5 to sobota , tym bardziej dla mnie dzień bezproblemowy

Ostatnia edycja:
Z ogloszen parafialnych:

Dnia 5 marca u protoplastusiow Zielnej (Matki Boskiej... hi hi) spotykaja sie kwietniowki i ich Maluszki. Dajcie znac kto przyjezdza. :-)

EDIT: w grodzie, no dobra - w grodku, Radomskiem zwanym...

Amen

aniez Gratki :-) Operacja brutalna, ale jak szybko pomogło

Moja myszka już śpi, więc mama może robić 6. Zostało mi jeszcze 4 dni ćw.

Niestety sa też marne 3 gwiazdkowce u nas , J śmiga sporo i już na kilka trafiliśmy :(

Zielona - już zapowiedziałam chłopu że ma w tym dniu mieć urlop , i soedziec z Szymkiem w domu bo mi jego furak potrzebny . Przecie się nie będę 100km tłukła puntem .a już dopatrzyłam ze 5 to sobota , tym bardziej dla mnie dzień bezproblemowy

no to swietnie!!

chłopu już zapowiedziałam , z Szymkiem zostanie .
Bo dwójki wieźć ze sobą nie będę . bez sensu by było .
Tylko godzine jeszcze jakąś ustalcie.

witam witam
niedawno od rana uporałam sie sama z Kacprem ze sprzataniem po remoncie. to jeszcze nie koniec zmian ale juz jest super.
teraz znow zawitam na bb ... zaraz poczytam co tu sie działo.

a i od razu mam pytanie na zakupowym wz z podróza do It.

hej dziewczynki zazdroszczę wam tego spotkania można też by było takowe zorganizować gdzieś w okolicach woj.Podlaskiego ;-)

wczoraj miałam egzamin i zaliczyłam go na 4.5 :-) dzisiaj o 12 mam ostatni i sesja zakończona :tak::tak::tak::tak: jeszcze pół roku i może zostanę panią mgr (magazynier) ;-)

reklama
witamy... my już nie śpimy ;-) i po śniadaniu już :-p
trochę ogarnę dzieciaki i zabieram ich do nowego portu...M mam nadzieję zaśnie w wózku (w końcu wczoraj w takim szumie i hałasie spał to mu szum morza przeszkadzać nie powinien :-D
ponadrabiam inne wątki i spadam

Do góry