reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Maonka, w Radomsku klub dla dzieci, hmm nie sadze ze jakis istnieje. Toz to straszna dziura. Staruszkom nie bedziemy przeszkadzac, oni siedza sobie na dole, a my na gorze urzedujemy.

Annaoj kce, no to przyjezdzaj, przyjezdzaj :D

a my wlasnie mialysmy wizyte. Dawna kolezanka z coreczka 3 tyg. starsza od Kostki nas odwiedzila. Dziewczyny wlasciwie na siebie nie reagowaly. Konstancja wygladala na straszna indywidualistke - ma to po mnie. Popatrzyla na Natalke i zajela sie soba. Oczywiscie w pewnym momencie wzialo ja na demonstracyjne okazywanie uczuc do rodzicielki i zawisnela mi na szyi.

EDIT: No to drogie kolezanki, decydujcie sie na odwiedziny u Konstancji :D W gre wchodzi, jak pisala maonka, 5 lub 6 marca. Oczywiscie nas mozna tez odwiedzac w kazdym dowolnym terminie :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Z ogloszen parafialnych:

Dnia 5 marca u protoplastusiow Zielnej (Matki Boskiej... hi hi) spotykaja sie kwietniowki i ich Maluszki. Dajcie znac kto przyjezdza. :-)

EDIT: w grodzie, no dobra - w grodku, Radomskiem zwanym...

Ostatnia edycja:
no prosze. Nie ma to jak polska goscinnosc :-) Spotkac sie w wiekszym gronie to musi byc super przezycie. Wronka i Aniam w tym zapewne doswiadczone
Mi sie nie udalo zobaczyc z dziewczynami, a najwiecej o to zabiegalam. Tak to jest - krowa , ktora duzo ryczy ....itd :-) mam nadzieje, ze jutro nadrobie z Agnieszka. A z Kamisia, jak juz Adze napisalam, mam wieksze szanse sie spotkac, wiec jeszcze nic straconego

Ja na moment- brat zrobił młodszemu 'operację' pokrywką do pudełka i jedynka co to szła i szła i szła w końcu wyszła :-) chirurg szczękowy mi w chacie rośnie :-D
Bartek ryczął 15 minut, a potem nagle cisza... nastrój mu zwyżkował momentalnie i coś mnie tknęło, macam a tam ząbek :-D po południu jak macałam nic nie było :-) więc jest teroia.
Mi do Radomska nie po drodze :-( ale będę z Wami 5 marca duchowo :-D

Jestem:-)
"Oh, Karol 2" lekki i przyjemny - tym które nie widziały polecam! Nie było nas łącznie 2h, Lenka przez godzinę w ogóle nie zauważała, że jest z ciocią, tzn. namiętnie chciała chodzić po mieszkaniu i nas szukać, ale ładnie się bawiła, książeczki oglądała i było ok. Po godzinie zaczął się ryk i trwał 30minut, ciocia już po nas dzwonić chciała, a mała ciągła do łóżeczka i zanim ciocia złapała za telefon to Lenka zasnęła. Spała 30minut i jak oczka otworzyła to już byliśmy w domu. Uwiesiła się na mnie i nie chciała mnie już puścić:-) Kruszynka malutka.

aniez - no to gratuluję ząbka:-D no i proponuję spotkanie we Wrocku;-)

Dzień dobry.
Radomsko... znane mi dobrze miasteczko:-) Kiedyś tam byłam kilka razy w miesiącu, niedaleko mam rodzinkę na wsi, zawsze jeżdziłam pociągiem do Radomska a dalej pks-em kawałek, no i chłopaka tam miałam, stare dzieje:-)
Dziś byliśmy w szpitalu na kontroli i przedłużyli nam przepustkę do poniedziałku:-)
Ale fajnie w domu pomieszkać z mężem i córką!!!
Zosia jest taka happy, aż nie wieżę że jest chora, żadnych objawów. jedynie ten browiak pod ubrankiem jak zobacze to sobie uświadamiam że ten szpital to niestety nie koszmar a jawa.
Judysiu cieszę się bardzo i życzę samych radosnych chwil. Domyślam się jakie to szczęście, gdy cała trójka w domu:-) No i super, że u Zosi objawów choroby brak. To silna dziewczynka i wszystko tak dzielnie znosi, że tylko podziwiać!! Całusy od nas:-*

reklama
Dziewczyny, macie gdzies zapamietanego linka o tych wypelniaczach parowkowych w gerberze??? Musze podeslac moje wsyzstkowiedzacej kolezance, bo mnie za chwile do wylewu piany na pysk doprowadzi.

Do góry