reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

dzień dobry... :-)
M padł właśnie a wstał o 5 i praktycznie już nie spał... trochę się przedrzemał potem o 7 poszliśmy na sniadania i teraz śpi jak ta lala :-D za to ja oczy na zapałkach :-p
jeju jestem zachywcona tym hotelem... pierwszy raz śpię w hotelu to raz a dwa ten ma 3* i już mi szczena opadła do ziemi... :-D
milego dnia

reklama
Dzielna kobieta z Ciebie.

Marta a co licytowałaś? Chyba nie wózek. Bo właśnie udało mi się wygrać aukcję o 1 lub 2 zł różnicy.
To już 3 foremki będą mieć takie same wózki :-) Wygrałam ten co ma Daga :-)

Dobranoc laseczki
i udanego spotkania

PS. Zielona a może i my w marcu się spotkamy, bo planuję wyjazd do mamy do Częstochowy na tydzień? Daj znać co ty na to i jak coś to Ci jutro PW wyślę dokładnie co i jak.

Maonka, serdecznie zapraszam, mze nawet na moj tort urodzinowy (dukanoski) trafisz :-)

EDIT: sciagniemy Izabele z Belchatowa i dziewczyny z Lodzi, moze aniam z Zyrardowa sie skusi :-D...

a gdzie chcecie to spotkanie organizować ??bo chyba nie doczytalam albo nie dotarło do mnie co czytam :-p

witam weekendowo

Jak ja lubię wolne dni. Oczywiście jak B też jest w domu. Alusia śpi, a Igor scoobydoo ogląda, więc dzieci nie ma. Pogoda fajna, więc po obiadku mam zamiar na spacer wszystkich wyciągnąć. Jak tak słońce sieci to aż się wszystkiego chce:-) mimo tego, że straszna nocka była. Alicja się około północy obudziła i ponad godzinę zajęło aż znowu zasnęła, pewnie szybciej by poszło gdybym cycka dała, ale chcę ją odzwyczajać. Myślałam, że rano odeśpimy, ale ona już po 6 była wyspana. Wróciliśmy z B do zmian porannych w weekendy, tzn. jeden dzień on wstaje, ja się wysypiam, następnego dnia zmiana, więc wstałam.

Padlo padlo. Z drugiej strony jakbym byla to by nie bylo awantury, za miekka jestem. Zatkalabym ja cycem i spalaby dalej :-D

u mnie też ta metoda najlepiej skutkuje, ale staram się teraz oduczać, bo niedługo chce zakończyć karmienie

Agnieszka, u moich protoplastusiow. Tobie z Rybnika do Radomska tez niedaleko :tak:

ja też jakoś bym dotarła

udanego spotkania życzę, zdjęcia róbcie

uciekam się rodzinować

Cześć laski,
dołączam do tych średnio wyspanych, bo zasnęłam ok. 1:00 a Lenka wstała o 5.20 i 40minut z nią walczyłam, bo pospała jeszcze trochę - no i pospała do 7.50, ale jak dla mnie to i tak mało;-)
Rano zrobiła mi taki bałagan, że nie wiem gdzie ręce włożyć. Wczoraj swoje letnie ciuchy przywiozłam w kartonach i workach, zostawiłam do rozpakowania i dzisiaj młoda postanowiła mamie pomóc:tak: Teraz wszędzie mam ubrania rozrzucone, w dodatku muszę wszystko prać, bo w ubraniach jest chleb, masło i szynka. Takie są konsekwencje wypuszczenia dziecka niech się bawi, gdy rodzice jednym okiem zerkają co młoda robi a drugim śpią:-D
Mykam mieszkanie ogarniać, bo o 15.00 przyjeżdża ciocia a na 16:10 idziemy z M. do kina:happy2:
Miłego weekendu i udanego spotkania;-)

Dzień dobry
A więc myślę o 1 weekendzie marca (5 lub 6). Fajnie by było jakby się nas więcej zjechało w Radomsku.

Agnieszka, u moich protoplastusiow. Tobie z Rybnika do Radomska tez niedaleko :tak:
Nie będziemy się narzucać u rodziców, więc może jest jakieś klub dla dzieci z kawiarenką?

Dzień dobry.
Radomsko... znane mi dobrze miasteczko:-) Kiedyś tam byłam kilka razy w miesiącu, niedaleko mam rodzinkę na wsi, zawsze jeżdziłam pociągiem do Radomska a dalej pks-em kawałek, no i chłopaka tam miałam, stare dzieje:-)
Dziś byliśmy w szpitalu na kontroli i przedłużyli nam przepustkę do poniedziałku:-)
Ale fajnie w domu pomieszkać z mężem i córką!!!
Zosia jest taka happy, aż nie wieżę że jest chora, żadnych objawów. jedynie ten browiak pod ubrankiem jak zobacze to sobie uświadamiam że ten szpital to niestety nie koszmar a jawa.

judysiu super że Wam przedłużyli!

udanego spotkania trójmiastowego:-)

marta dzielna babka z Ciebie! podziwiam!

może zróbmy osobny watek spotkaniowy? tutaj lub gdzie indziej... może i mnie by sie udało wyrwać... a klub jakiś dla starszaków to nie jest zły pomysł:-)

aaa jeszcze o drzemkach było- S wstaje koło 5,6, bryka do 9, póżniej śpi do 12-13 jak mu nikt nie przeszkadza, i jeszcze godzinkę koło 16, a koło 19 idzie spać na dobre, czasem z przerwą na mleko koło 2 w nocy

reklama
jestem ;-)
Spotkanie w Loopys tylko z Kamisią i Antosiem ale było fajnie. Troche zdjęć jest ale to nie dzisiaj dopiero we wtorek przepraszam :zawstydzona/y:
Wykupiłam dla J. 3 godziny szaleństwa, zaczęłam go szukać na 30 minut przed końcem a znalazłam... 30 minut po czasie :no::eek::baffled::baffled::baffled: nie reagował na nawoływania z mikrofonu... :no: com się nastresowała to moje. Dobrze że M. zasnął w tym szumie i spał póki nie obudziłam go do ubierania.
teraz padam na pysk. Klawisze mi się mylą... mam dość ;-)

Do góry