reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Dzień dobry wpadłam powiedziec pomiędzy nadrabianem wczorajszego dnia lenia :p

Dzis już chyba lepiej...mała ok- dokazuje jak się da ;)

Judysiu-wieści cudowne! Oby tak dalej! i ząbka gratulujemy :)

Elvie-czy Ty masz dziś imieniny?...własnie pisałam do kuzynki więc na wszelki wypadej i Tobie- wszystkiego najlepszego- najwyżej na wyrost :p

Agnieszka- udanego kuligu! :)

Lece do kuchni ;)

Judysiu super! ciesze sie razem z Wami!
ulanka-lekarz Oli...hmmm to bardzo trudny przypadek, tzn z lekarza...do niej ide tylko jak naprawde czegos potrzebuje, z Ola bylam tylko raz po wyjsciu ze spzitala, pozniej jak nie przybierała na wadze i osttanio z ropiejacym oczkiem. Raz mi powiedziala ze dla mnie lepiej by bylo jakby u malej zdiagnozowali MPD to bym dostala stala rente i mialabym pieniadze :wściekła/y: i ze jak chce to moze mi jeszcze raz dokumenty na komisje wyslac..:szok:tak wiec same rozumiecie czemu do niej mnie nie ciagnie...

co do drugiej rehabilitantki to dzieki Kittek mam juz na ta panią namiar, jestesmy po wstepnej rozmowie, w poniedzialek umowimy sie na cos konkretniejszego:)

kurcze dziewczyny jak mnie boli kregoslup...szok...mam problemy z zalozeniem butow, z wyprostowaniem sie, podnoszeniem malej...kurcze nie mam zbytnio czasu na lekarzy i chorowanie, wazniejsze rzeczy na glowie mam...

HURAAAAAAA!!!!!!
Dostaliśmy właśnie przepustkę do soboty bo wyniki są bardzo dobre!!! :-) :-):-)

Hura hura huraaaa!!!

Ale sie ucieszylam, normalnie jak dziecko. Ty, Judysiu, pewnie skaczesz pod sam sufit.

Brawo wielkie dla Zosiaczka, ze tak dzielnie walczy z chorobskiem :-). Ty, Zosiaczku, dupsko nowotworowi skopiesz:tak:.

Mala musi swietnie z ta dwojka wygladac.

aniam do najblizszego basenu mam ok 30km, jestem niemobilna bo bez prawka hehe:) a malej i tak nie mialabym z kim zostawic...
poki co leze plackiem (Ola sie zlitowala i poszla spac)staram sie nie ruszac to nie boli...jak tylko wstane to zaczyna sie bol...

reklama
Do góry