reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

taa tylko że w Rybniku to ja nie wiem gdzie lumpki są :eek: a kurta nowa praktycznie więc wszywam zamek ;-) dobrze żę nie w markowym sklepie kupiona. Niby mogę ją wywalić i nowa kupić też za grosze ale jakoś mi nie po drodze do tych sklepów :-D

reklama
taa tylko że w Rybniku to ja nie wiem gdzie lumpki są :eek: a kurta nowa praktycznie więc wszywam zamek ;-) dobrze żę nie w markowym sklepie kupiona. Niby mogę ją wywalić i nowa kupić też za grosze ale jakoś mi nie po drodze do tych sklepów :-D

Jakieś masz napewno popytaj koleżanek o ile lubisz szperać , ja lubie i zawsze coś ślicznego wynajdę . Ostatnio kupiłam małej piękną sukienkę z ZAry , dwie kiece z nexta i małemu bojówki z HM . a wlazlam na 5 min, wszystkie rzeczy w stanie idealnym

Ja też się tylko na chwilę witam z pracy!

Ostatnio podczytuję z doskoku. Maja ząbkuje..
Biedna Majeczka, niech szybciutko wychodzą i nie męczą. U nas wyszły niedawno 2 więc na razie spokój.

Gosiek Pogoda marzenie na spacerek :-)

Ella Mów szybko jak na spowiedzi co to za cud ćwiczenia, skoro w tydzień masz 5 cm mniej. Ja mam taki efekt po 6 weidera, którą robię od 4 stycznia!!! A ty w tydzień.

Agnieszka Udanego kuligu, żeby Wam śnieg przez noc nie stopniała ;-) I udanego wypadu do trójmiasta

Ella, najbardziej gratuluje Ci tych 5 cm na minusie :-) A co cwiczysz?
Dziewczyny kochane,
Sama nie wiem jak to możliwe:eek::eek::eek:- robie ta aerobiczną 6 weidera od ponad tygodnia, latam za mnałą, tańcze w domu sobie i aż raz byłam pobiegac z kumplem bo mi z kochanym mężem powiedzili uroczo że jestem zasiedziałą doopa i wyrzucili w niedzielę z nim na biegi-myslałam że płuca wypluję:-D no i oczywiście mniej jem- jakieś 1000kcal dziennie ale to bardoz mniej więcej bo nie licze szczególnie tylko na tyle ile coś tam mniej więcej pamiętam sprzed lat;-) ot tyle.
Wy napewno macie bardziej spektakularne efekty na dukanie...

A tak w ogóle to dzień dobry :)

Mam dziś taki dzień lenia że masakra! Nic mi się nie chce..M na delegacji a ja nawet sobie obiad z mrozonki zrobiłam- dramat ;D Musze się ruszyć bo jak wróci wieczorem bo mnie ukatrupi ;P
Na szczęście mała się jakoś sama zajmuje więc lece nadrobić zaległości w domu...

Dziewczyny kochane,
Sama nie wiem jak to możliwe:eek::eek::eek:- robie ta aerobiczną 6 weidera od ponad tygodnia, latam za mnałą, tańcze w domu sobie i aż raz byłam pobiegac z kumplem bo mi z kochanym mężem powiedzili uroczo że jestem zasiedziałą doopa i wyrzucili w niedzielę z nim na biegi-myslałam że płuca wypluję:-D no i oczywiście mniej jem- jakieś 1000kcal dziennie ale to bardoz mniej więcej bo nie licze szczególnie tylko na tyle ile coś tam mniej więcej pamiętam sprzed lat;-) ot tyle.
Wy napewno macie bardziej spektakularne efekty na dukanie...

no, a lyzka na to; niemozliwe... :-)
Dukan nie jest dla mnie laskawy. Waga stoi, rozmiar tez nie maleje... ech

Ella - jak będziesz biegać to z pewnością do lata zgubisz sporo kg. Trzymam kciuki za postępy w diecie!!

Zielona - może masz zastój jak Kwiatuszek, a potem waga drastycznie poleci w dół..

Moje dziecię się od 10minut samo w kojcu bawi. Sukces, bo ostatnio ciągle czyjejś obecności do tego potrzebowała.
Zaraz kąpanie, usypianie i oczekiwanie na ciocię, która ma zebranie i wpadnie do nas przed 20.00:-)

Ella - jak będziesz biegać to z pewnością do lata zgubisz sporo kg. Trzymam kciuki za postępy w diecie!!

Zielona - może masz zastój jak Kwiatuszek, a potem waga drastycznie poleci w dół..

Moje dziecię się od 10minut samo w kojcu bawi. Sukces, bo ostatnio ciągle czyjejś obecności do tego potrzebowała.
Zaraz kąpanie, usypianie i oczekiwanie na ciocię, która ma zebranie i wpadnie do nas przed 20.00:-)

oby...

reklama
Do góry