reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam
wszystko poczytałam, ale czasu brak.
Popisze wieczorkiem
Martuś tulimy. Moja też pod koniec zajęc płaczę.
Szkoda, że nie masz jakiejś babeczki, która mogłaby do ciebie do do,mu przyjeżdzać, może Olci źle się miejsce kojarzy. Biedulka mała.

spadam

reklama
Jestem ale mnie nie ma...
mam tyle roboty że nie wiem w co ręce włożyć :no:
musze przygotować wszystko na jutrzejszy kulig i potem na ten nasz wyjazd do gdańska...bo jutro to nie będę miała kiedy tego ogarnąć a w piątek o 5 rano chcemy wyjechać.... aaaaaaaaaa grunt mi się pod nogami pali!

Marta buziaki i przytulaski! Nie wiem co ci doradzić albo jak pocieszyć więc tylko ściskam :tak:

Ja też się tylko na chwilę witam z pracy!

Ostatnio podczytuję z doskoku. Maja ząbkuje..

Martuś bądź dzielna i nie smutaj się! Zobaczysz przyjdzie wiosna, humor będziecie miały obie lepszy. Buziaki dla Oleńki!

Ja też witam,
jestem niewyspana, bo położyliśmy się spać o 1.30 a młoda o 6.10 zrobiła pobudkę i do tej pory nie chce zasnąć.
Teraz ją odłożyłam do łóżeczka i z drugiego pokoju słucham jak tam szaleje, ale może wreszcie padnie..
Jak wstanie to pędzimy na spacer, bo pogoda śliczna:-) Przy okazji zajrzę do zakładu krawieckiego, który wczoraj widziałam i o szycie kiecki na bal zapytam..

ja twz melduje sie z pracy- czytam cos z doskoku, ale net mi szwankuje i lipnie to idzie strasznie
Marta0 wytrwałosci dla Ciebie i Oleńki
Aga- udanego kuligu i spokoju w pakowaniu rodzinki do Gdańska:)nie zapomnji aparatu !!

U nas jest chyba z 20 stopni ciepla jak nie wiecej.Jak mala wstanie to idziemy na dwor w sensie ze na taras i bedziemy sie grzac do sloneczka caly dzien.
Do murow tak fajnie grzeje.

ella gadaj tu dokladnie jak Ty to zrzucilas.

marta
doskonale Cie rozumiem zes zalamana.Ja tez nie najlepiej sie czuje.Mialysmy dzis okropna nocke.Mala poki dostawala sterydy nie drapala mi sie tak i ladnie spala buzke miala przepiekna.Szkoda ze jej nie uwiecznilam bo nigdy takiej nie miala.Prawie jak wasze dzieci.I teraz znowu to samo.Buzka czerwona strasznie szorstka.Szyja zdrapana i raczki do krwi.W nocy swedzialo strasznie.Mala plakala pol nocy.Tak mi jej szkoda.Nie moge jej pomoc.
Tez sie chce cieszyc macierzynstwem ale nie zawsze sie da.
Trzymam kciuki za Olunie zeby dala sie rehabilitowac.

kamisia aparat wpisany na liste priorytetów podobnie jak ładowarki do telefonów :-p
a ja siedze i naprawiam kurtkę M. bo mi się zamek rozwalił :wściekła/y:...cholera też nie miał kiedy:wściekła/y::wściekła/y:...musze wszyć nowy :sorry:

gosiek - porzycz troszkę słoneczka bbuu ja też tak chce !!

Na spacerze byłam ciepło jest ale dalej wieje mało głowy nie urwie .

agnieszka - ja od suwaków to mam teściową zatrudnij swoją niech się wykaze

Aniam to już wole dziecku nową kurtkę kupić ;-) od szycia to moja mama jest ale teraz przez szpital dziadka małoosiągalna. Do tego nasza maszyna wiecznie zepsuta więc i tak do mojej mamy musze dzisiaj skoczyć coby na jej maszynie to machnąć
poza tym po ostatnim zacerowaniu przez teściową rajstop dla J. podziękuję podwójnie... rajstopy poszły do wyrzucenia bo nawet do chodzenia po domu się nie nadawały... więcej nie bedę komentować :-p

reklama
Agnieszka to moja jest spec od szycia , jak coś zrobi to jak nowe . Ale dla Marka to i nawet w lumpku fajną kurtkę trafisz , bo na takie rozmiary to pełno tego jest . Ja OLi na wiosne własnie kupiłam w lumpku piękną z HM

Do góry