Dziewczynki... czy Wy tez tak macie, ze jak wstaniecie szybko (z lezenia, siedzenia, kuckow), to strasznie kreci sie Wam w glowie - az tak ze prawie sie przewracacie??
Ja mam tak juz dlugi czas, zwlaszcza rano jak wstaje z lozka. Musze wiec wstawac po kawalku, czyli najpierw usiasc, dopiero potem nogi na ziemie, a dopieto potem wstac i sie wyprostowac. Najgorzej jest, jak mi sie w nocy chce siku bardzo, a nie moge szybko isc, bo sie boje ze sie przewroce
Z ta zadyszka to chyba standard ;-) Ja zawsze szybko chodzilam, wiec jeszcze z tym na razie nie mam problemow, ale po podejsciu po schodach juz calkiem niezle sapie!
Czy ktoras z Was pytala gina albo robi cwiczenia dla ciezarnych na wlasna reke? Ja myslalam zeby zaczac cwiczyc
Ja tez BARDZO szybko sie mecze, za szybko jak na moj gust. Ja tez zawsze szybko chodzilam, a teraz jak idziemy na spacer z Sz to musze go spowalniac co chwila, bo on nadal przyzwyczajony ze szybko chodzimy, a ja juz nie wyrabiam. Nie podoba mi sie to
a co bedzie za 5 miesiecy? bedziemy sie toczyc po ulicy, bo isc juz nie bedzie sie dalo
Co do apetytu to ja przechodzę sama siebie, ale z upływem dnia apetyt mi słabnie, po południu już prawie nic nie jem. Za to w pracy..., połowa zawartości lodówki należy do mnie, co dwie godziny sobie coś szykuję, normalnie aż mi głupio jest. Na szczęscie w kilogramach jakoś tego nie widać
Ja tez tak mam, wiec sie nie martw. Jem co 2-2.5 godz, tyle ze malo na raz, bo duzo sie nie zmiesci i niedobrze mi sie robi jak zjem za duzo :-( Narazie nie przybieram na wadze (strocilam 1.5 kg na poczatku i nadal sie utrzymuje ten brak) wiec najwyrazniej Mlody tyle potrzebuje i nie ma sie czym przejmowac
Bierzecie jakies witaminy dla kobiet w ciazy?
Mam od dosc dawna biale uplawy, ale nic mnie nie swedzi i nie piecze... tez tak macie?
Ja tak mam od jakiegos tyg, znaczy wczesniej tez cos tam bylo, ale nie wiecej niz zwykle. Teraz jest czesto i sporo ilosciowo, ale nie piecze, nie swedzi ani nic, tylko dyskomfort powoduje. Lekarz mowil, zeby sie nie przejmowac, bo nie mam zadnych bakterii czy czegos takiego.