No i o!
moje przeczucie że chłopak padło
śniło mi się dziś że co wyciągnęłam niebieskie śpioszki i ubierałam tą małą, kochaną dupkę to po założeniu robiły się... różowe
Na tvn był właśnie wywiad o chustach do noszenia dzieci:-)
Karola322:-)
Aniez masz rację ponoć kiszonki są zdrowsze niż surowe owoce. Co do tych witamin w owocach -zgodzę sie ale jeśli to są owoce od mojego teścia albo rodziców -takie z krzaczka malinki albo z drzewka. Ale nie to ścierwo ze sklepu -gdyby człowiek zjadł przyczepę (co oczywiście jest niemożliwe) kapusty to jego organizm uległby zatruciu nawozami i toksynami -i to chyba niestety dotyczy tych wszystkich owoców i warzyw w mieście...
Aga2010 u mnie to była oliwka -zmieniłam na nivea i jest ok. A uczulenie utrzymywało się ok 5 dni od odstawienia johnsona. Może coś zjadłaś? a może nogi ogoliłaś??? i jeansy podrażniają???
Wesoła24 nigdzie nie ma tak śmierdzącej wody jak w Warszawie. Jak nalewam gorącej do wanny to szok jakiś chlor z czymś zmieszany -no masakra... co w tej wodzie musi być
Rudzia789 a z tymi upławami to było cos nie tak czy po prostu były???
Kamisia1101 nam też będzie miło jak zostaniesz z nami
ja na szczęście oprócz nospy nic nie brałam -no ze 2 razy manti na zgagę
Anik567 mam nadzieję że juz dziś z maluchem lepiej??? ta wstrętna pogoda te wszystkie zarazy roznosi
Kuuperek91 witaj -gratuluję brzdąca
Aniam141 Twoje posty są zajebiste -gluty do pasa bardzo dokładnie mi zobrazowały jak Twój Szymuś wygląda:-):-):-)
Studiującamama no gratuluje a gdzie można zobaczyć reportaż?????
Magda ciosek masz rację -pogoda do bani:-( może jakby był już piękny śnieg i trochę mrozu nie byłoby tyle chorób a i wiatr by nie męczył -dzieciaki na sankach by sobie poszalały albo z bałwanami a tak... lipno, mokro i nijako
Isabela według mnie gorzej jest przedawkować witaminy i minerały niż wziąć nospę na bolący brzuch. Mój gin mówił że lepiej zażyć nospę niż dopuścić do skurczów mięśni. A nospę podaje się małym dzieciom też więc nie zaszkodzi. Bez badań żadnego dodatkowego minerału nie przyjmuj -je też można przedawkować -a witaminy dla kobiet w ciąży bierzesz? a może to ciśnieniowe sprawy?
Aniash2 w teorii lekarze powinni wiedzieć co mówią -w praktyce jest różnie
Kasia.j jak Ty z dwoma -wybacz trzema maluchami dasz radę w podróży??? kurcze wyzwanie prawdziwe 4latek i roczne dziecko -podziwiam...
Ella1 wiem coś o tym -ja z zakopanego nad morze uderzałam -hi. No ale to naszym starym gracikiem -bujało tłukło itp itd. teraz to żadnej dziury na drodze nie czuć ale naprawa metoda kija i sznurka nie wchodzi w grę -a było to wygodne
Justa24 o i dobrze ze nie boli -ja mam też tak falowo -najpierw boli czy też drażni później bulgocze i już
a brzuchol mi normalnie w tydzień tak wywaliło że coś
a taki płaski był!!
Forget me not no a mi właśnie lekarz powiedział że nospę jak najbardziej ale nie forte
to mi zapowiedział już na początku ciąży... a duphaston w jakiej dawce? ja już odstawiam sukcesywnie bo nawet na ulotce jest napisane że bierze się do 20 tc ale odstawić tak nagle chyba nie bardzo...
Zielona maupa a nie mozesz psa zabrać??? kurcze szkoda trochę sierściucha...
Kinguunia gratuluję!!!
no i nie wiem czy prawdopodobnie nie znaczy ze dziewczynce siusiek urośnie:-):-):-) ważne ze zdrowa jak rybka a reszta będzie ok -witam!!!
Olapolap no normalne -w ciąży to normalne... dlatego nie wolno szybko wstawać i dziecko czuje takie szybkie ruchy i nawet ponoć ich nie lubi. A gdzie kłuje bo my tu z Justą24 właśnie temat rozkminiałyśmy -a nie przeziębiłaś pęcherza??? pytałam gina o ćwiczeni a-jak mi słabo i źle -nie moge ćwiczyć. Mam czekać aż mi przejdzie. Kochana jeść nie ZA dziecko tylko DLA dziecka:-)
Megam myślę że ćwiczenia nie pomogą:-) dopiero poród poprawi naszą sytuację na schodach;-) ale ćwiczyć oczywiscie warto
mi lekarz zabronił bo słabo się czuję i ciśnienie 75/55 -a przed ciążą aerobik i siłka codziennie...
Miłego dnia gaduły:-):-):-):-):-)