reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Witam się!
Musiałam kompa odpalić bo moja panna zdążyła mnie wkurzyć machając rękami podczes zjedzenia 3 łyżeczek kaszki więc zacisnęłam zęby i muszę odetchnąć.
Mój małż od dziś w nowej pracy więc czekam na wrażenia :)

Nata zdrówka bidulko, jak to jest,że jak człek chory to musi pracować?

Martusiu wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Niech uśmiech gości na Twojej twarzy każdego dnia! Niech Oleńka robi duże postępy i daje ci same powody do radości! Abyś na swojej drodze spotykała samych przyjaznych Ci ludzi!
Bądź tak dzielna jak do tej pory!

Ostatnia edycja:
kittek - już mnie nie stać, żeby iść na zwolnienie :(
więc co - nafaszerowana lekami siedzę w pracy - niewiele do mnie dociera, reakcja opóźniona, ale cóż mogę zrobić

Augumentin SE, a dlaczego pytasz?
Bo Borys miał kiedys augumentin i jeszcze jakis...(nie pamietam nazwy), i po któryms z nich w ogóle nie chcail jesc, nawet pic nie chciał. Czytalam ze to normalne, bo antybiotyk pozostawia metaliczny posmak w ustach i nic nie smakuje tak jak dotyczczas. Poźniej jak synus miał angine, to laryngolog przepisał Nam antybiotyk o smaku truskawkowym i to był strzał w 10, raz ,że dzialał, a dwa że Borys chetnie go przyjmował, no i jadł normalnie.

reklama
Marta - dużo powodów do radości, siły i wytrwałości. Sto lat!

Noc super z jedną pobudką na wodę, więc wyspana jestem za wszystkie czasy. Mieliśmy jechać na weekend do rodziców, ale Mania ma zaczerwienione ucho i siedzimy znów w domu.
Dobrego dnia!

Do góry