reklama
Witam się!
Musiałam kompa odpalić bo moja panna zdążyła mnie wkurzyć machając rękami podczes zjedzenia 3 łyżeczek kaszki więc zacisnęłam zęby i muszę odetchnąć.
Mój małż od dziś w nowej pracy więc czekam na wrażenia
Nata zdrówka bidulko, jak to jest,że jak człek chory to musi pracować?
Martusiu wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Niech uśmiech gości na Twojej twarzy każdego dnia! Niech Oleńka robi duże postępy i daje ci same powody do radości! Abyś na swojej drodze spotykała samych przyjaznych Ci ludzi!
Bądź tak dzielna jak do tej pory!
Musiałam kompa odpalić bo moja panna zdążyła mnie wkurzyć machając rękami podczes zjedzenia 3 łyżeczek kaszki więc zacisnęłam zęby i muszę odetchnąć.
Mój małż od dziś w nowej pracy więc czekam na wrażenia
Nata zdrówka bidulko, jak to jest,że jak człek chory to musi pracować?
Martusiu wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Niech uśmiech gości na Twojej twarzy każdego dnia! Niech Oleńka robi duże postępy i daje ci same powody do radości! Abyś na swojej drodze spotykała samych przyjaznych Ci ludzi!
Bądź tak dzielna jak do tej pory!
Ostatnia edycja:
Bo Borys miał kiedys augumentin i jeszcze jakis...(nie pamietam nazwy), i po któryms z nich w ogóle nie chcail jesc, nawet pic nie chciał. Czytalam ze to normalne, bo antybiotyk pozostawia metaliczny posmak w ustach i nic nie smakuje tak jak dotyczczas. Poźniej jak synus miał angine, to laryngolog przepisał Nam antybiotyk o smaku truskawkowym i to był strzał w 10, raz ,że dzialał, a dwa że Borys chetnie go przyjmował, no i jadł normalnie.Augumentin SE, a dlaczego pytasz?
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Dzień dobry ale zaspany ;-)
Marta zdrowia dla ciebie i sił, zrozumienia ze strony męża i wytrwałości w rehabilitacji córci!
Marta zdrowia dla ciebie i sił, zrozumienia ze strony męża i wytrwałości w rehabilitacji córci!
reklama
Marta - dużo powodów do radości, siły i wytrwałości. Sto lat!
Noc super z jedną pobudką na wodę, więc wyspana jestem za wszystkie czasy. Mieliśmy jechać na weekend do rodziców, ale Mania ma zaczerwienione ucho i siedzimy znów w domu.
Dobrego dnia!
Noc super z jedną pobudką na wodę, więc wyspana jestem za wszystkie czasy. Mieliśmy jechać na weekend do rodziców, ale Mania ma zaczerwienione ucho i siedzimy znów w domu.
Dobrego dnia!