reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

marta dokładnie jeszcze nie raz będziesz kazała jej usiąść na pupie bo będzie tak biegała

ulanka dobrze, że małej nic nie jest, ale z tym brakiem sprzętu i wolnych łóżek to mnie zawsze wkurza, człowiek płaci za służbe zdrowia a jak potrzeba to mu pomocy nie udzielają, a ta biedna matka będzie leżała i myślała zamiast mieć dzidzie przy sobie w inkubatorze bo w inkubatorze ale przy sobie w tym samym szpitalu

reklama
Martuś nie myśl tak! Zobacz jakie postępy Oluśka zrobiła, jest mądrą dziewczynką i w swoim tempie przejdzie wszystkie etapy rozwoju. Ty robisz bardzo duuuuuuuuuuuużo dla niej! Niedługo będzie przybiegać do ciebie z uśmiechem na twarzy i krzyczeć na cały głos mama! Będzie psocić i bawić się z rówieśnikami a ty będziesz za nią biegać i prosić aby chwilkę na miejscu usiedziała!!!!
A tak wogóle to mam cię na gg, dziś sobie kontakty kwietniówek na gg zapisałam i wyskoczyło mi,że jutro masz urodzinki. Czy to prawda????

Marta, wierzę w Olę i w Ciebie. Będziecie razem chodzić, biegać i dokazywać. I nie raz jej powiesz, żeby już usiadła na pupie!

Właśnie się dowiedziałam, że moja znajoma dziś miała CC, 8 tyg przed terminem. Na szczęście malutka waży ponad 2 kg i na razie poza wcześniactwem lekarze nie widzą nic niepokojącego. Ale badania dopiero przed nią. Na dodatek w Matce Polce, gdzie leżała nie mieli wolnego respiratora i malutką na drugi koniec Łodzi do innego szpitala przewieźli.

Ulanka smutne to ale oby dobry sprzet był dla malutkiej .

100 lat w zdrowiu i radości Martuś :)!!!!!

To na wypadek gdybym zaomła jutro :D

A ja zdaje sie zaraziłam Adasia, bo mi gorączkuje dziś :(, ech ech
.... albo to zęby...no w końcu wypadałoby aby się pojawiły :)

reklama
Witamy o poranku, znowu pierwsza:-)
Nocka fajna, Zosiek się nie budził, pospała do 7, flacha już czekała a ta fochy, wypiła całe 80ml i to na raty:baffled:. Coś z jedzeniem mi się ostatnio dziecko popsuło, zjada połowę tego co zwykle. Mam nadzieję, że to przez zęby i za jakiś czas wszystko wróci do normy, bo zaczynają mi się przypominać najczarniejsze chwile przeżyte z Olą, na powtórkę z rozrywki nie mam ochoty

Marta wszystkiego najlepszego, żeby rehabilitacja przynosiła wymarzone efekty, żebyś mogła przeżywać z córcią już tylko same szczęśliwe cudowne chwile.

Do góry