reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
hej laseczki

Jerzyk znów w szpitalu z zapaleniem płuc więc pewnie zniknę na jakiś czas...

zdrówka dla chorowitków

Judysiu może pogadaj z lekarzem żeby takiego zakatarzonego tatusia wywalili? ja miałam na porodówce takie towarzystwo i mnie szlag trafiał bo np przed 6 jak dziadek tego dziecka szedł do pracy koło szpitala to wpadał córunie i wnusia odwiedzić w roboczych usyfionych ciuchach, non stop siedziało u niej pare osób... a co dopiero u Zosi jak jej nie wolno nic załapać... zdrówka dla Was!

miłego dnia

Judysiu - bardzo się cieszymy, że napisałaś. Podziwiam za cierpliwość, ja bym do 23.00 przy zapalonym świetle nie wytrzymała. Co za rodzinka!! Trzymam kciuki za Zosiaczka i mam nadzieję, że wyniki się poprawią i już infekcje nie będą się maleńkiej czepiać. Cudownie, że próbuje wstawać i że radosna jest. Tulimy mocno:-*

Witam..
Nie napisze dużo, bo u nas znowu sajgon z teściową i Kaśką w rolach głównych.
Nawet pisać mi się nie chce. Maleńka śpi, więc szykuję się powoli do pracy, bo ją dzisiaj ze sobą zabieram do biura.
Całuski dla Was!!

Ja tak szybciutkow pracy podczytałam

Judysiu nie chce się wierzyć, że ludzie tacy nieodpowiedzialni są.:szok:Cały czas tutaj o Was ciepło myślimy. Zdróweczka dla Malutkiej

najlepszego dla Julinki

Zdrówka dla Boryska, Weroniki i w ogóle wszystkich chorowitków naszych
Jerzyk to biedaczek, bo ostnio też chyba miał zapalenie płuc. Szczególnie dużo zdrówka.

uciekam, postaram się wieczorkiem zajrzeć

Witam się szybko ;-)
Judysiu jak dobrze że się odzywasz w końcu! Co do wrednego babska i tatuśka... zgłosić do lekarza ordynatora... a co! A dla Zosinki moc całusków. Dla ciebie pozytywna energia!

Jakoś się dzisiaj zorganizowac nie mogę :eek:

Farbnęłam się :-) na rudy ! He he hea właściwie na średni miedziany blond :-p

Hejka :)

Judysiu- jak dobrze ze napisalas- wszystkie bardoz się już martwiłyśmy! Cały czas jesteśmy z Toba i Zosiaczkiem! Duzo zdrowia i siły zyczę! Oby wreszcie nastapiła poprawa!

Elvie- jak znajdzies zisłe to napisz co znowu...wspolczuje bardzo...

Ewka- masakra-jak on to zrobil ze zapalenie pluc znowu? przy kro mi...zdrowka dla mlodego!

Agnieszka-pokazuj nowy kolor!

Zdrówka dla wszystkich chorych małych i duzych!

U nas nic nowego...no może poza tym, że Julik psotnik mi kwaitak przewróciła i zasypała poł pokoju mokrą ziemią!:wściekła/y::sorry: Akurat pech chciał że wczoraj go podlałam:confused2: Ona cała do przebrania a pokój lepiej nie mowić:sorry: teraz kima...

Miłego poczatku tygodnia dla Was wszystkich- oby był udany!;-)

Też się witam dzisiaj.
Judysiu pewnie nie wiesz kim jestem (bo na bb od niedawna) ale też jesteśmy całym sercem z Tobą i Twoją Zosieńką.
ewka - zdrówka dla Jerzyka. Jak on złapał to zapelenie płuc bidulek.
Ella - no co ty mama przecież to fajna zabawa tak ziemię z kwiatków powyrzucać:-D;-)
A u nas chwilowa cisza - Zosia śpi -cicho sza.

reklama
Do góry