reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Judysiu- Ola jest karmiona sonda, bo nie chce jesc, nie przybierala na wadze, jest po zapaleniu opon mozgowo-rdzeniowych i sepsie, zostala zarazona gronkowcem po urodzeniu, stad takie powiklania, do tego rehabilitacja, przez 9 miesiecy prawie 10tyg w szpitalach, do tegp wizyty w kilku poradniach specjalistycznych i takie nasze zwariowane zycie...
co do plesniawek, pare razy to przerabialysmy, nystatyna zawsze pomagala, do tego jakis probioptyk oslonowo.

a poza tym witamy sie wieczorkiem.. kolejny tydzien sie zaczal i zaraz styczen na boku...matko ten czas tak szybko leci...dla mnie kazdy miesiac to czas podsumowan, a wtym miesiacu troche sie dzialo...mam nadzieje ze bedzie tak dalej, bo po 5wizytach w olsztynie na rehabilitacji Olka dostala takiego kopa i mobilizacji o jakiej marzylam.
Swoja droga tez nie rozumiem kasowania postow, niezbyt to dojrzale...takie strzelanie focha, bo chyba tak to wyglada...
Zapalenia oskrzeli i pluc wspolczuje....

kurcze jakos tak czuje sie ciagle niewyraznie, zmeczona jestem, glowa mnie boli, nic mi sie nie chce, najlepiej ciagle bym lezala i spala albo lezala i jadla hehe:) w sumie to pewnie tez przed zblizajaca sie @ ale jakos w tym miesiacu jestem wybitnie zmeczona....

reklama
w koncu tu dotarlam:) Nadrobilam kilka innych watkow i juz nie dam rady za ten sie zabrac, moze jutro? pochwale sie tylko ze Mlody od 3 dni ladnie sam w lozeczku zasypia. Ze zlych wiesci to dzis znowu obudzil sie z goraczka powyzej 38 do tego katar do podlogi i kaszel taki ze az chuczy.

z dobrych natomiast w pracy u Sz w koncu wprowadzili zmiane kretynskiego zwyczaju pracowania caly miesiac na nocki. Teraz beda sie zmieniac co 2 tyg, dzieki Bogu bo to straszne bylo.

judysiu - super ze sie odezwalas, no i tez mam nadzieje ze to babsko sie jutro zmyje... a jak nie to jak aniez pisze: z buta ja potraktowac, ja bym ja sobie na korytarz wziela i do rozumu przemowila...

ewka - o jej, wspolczuje i zdrowka zycze!!

Maja na noc zjadła 5 łyżczek kaszki, prawie siłą bo antybiotyk musiałam 'po czymś' jej dać, zasnąć nie mogła, głodna jest, katar jej spać nie daje... oj noc będzie ciężka.
Jutro mąż na posterunku bo ja do pracy jadę.

Dobrej i spokojnej nocy Wam życzę!

Witam dziewczyny, wpadłam do Was zobaczyć co słychać, troszke mi tęskno za Wami, ale cóż. Dziś byłam 10 godzin
w pracy, więc same rozumiecie!
judysiu super, że sie odezwałaś. trzymaj się kobieto dzielnie i dostrczaj nam tu dobrych wieści!! co do plesniawek, to normalne po antybiotyku, aftin pomaga super! trzymamy kciuki za Zosieńkę!!! Będzie dobrze!!a co do tych ludzi, może porozmawiaj z lekarzem, wydaje mi się, że sytuacja jest na tyle poważna, że higiena i zdrowie osób wchodzacych na oddzial jest bardzo ważny!
Bea why???kobieto masz czas zajmować sie takimi rzeczami, podziwiam!

ewka84 zdrówka dla Jerzyk, biedulek!
zdróweczka dla Majeczki i wszystkich chorych dzieciaczków!!!!
My dzięki Bogu jesteśmy zdrowi, tzn. katar dopiero minął więc nie zapeszam!! mam tylko jeden problem,moje dziecko ma 10 miesiecy i nie ma jeszcze zęba, żadnego!!!ktoś ma podobnie?mam sie martwić?
Ella Mati też z tych co najpierw musi poznać, dopiero po czasie sie przekona do osoby bądź nie!! płeć damska jest bardziej tolerowana przez mojego syna!! Inaczej jest jak stoimy w kolejce, szczególnie u mamy na rękach, wtedy wie, że nikt go bron Boże nie weźmie na ręce. Uśmiecha sie do wszystkich, zaczepia i aguu. Ubaw po pachy..

Ja tez ekspresem sie witam

Wszystkim chorotkim Dzieciaczkom zyczymy z Polinka zdrowka. Widze, ze po jesiennych przeziebieniach teraz przyszla druga tura.
U nas-odpukac- nic sie nie dzieje.

Najwieksze zyczenia zdrowka dla Jerzyka. Ewcia trzymaj sie przy kursowaniu miedzy chlopakami.

Witam porannie

Jerzyku, Majciu duuuuużo zdrówka życzymy

elvie jak tam dzisiaj nastrój? wydumaliście coś?

ella u nas to zależy od osoby a nie płci Natalka np. wybitnie nie trawi sąsiadki dostaje spazmów na jej widok krzyczy w niebogłosy i mojego wujka nieznosi tzn jest ok dopóki on się nie odezwie ;-)
gosia współczuje takiego maratonu w pracy

bea dziwne są te twoje zniknięcia i zaginięcia postów ? podałaś komuś swoje hasło? o co chodzi nikomu się takie rzeczy nie zdarzają

Ostatnia edycja:
reklama
Witam Wszystkie kwietnióweczki
JA już od godziny w pracy - dzisiejsza noc trochę lepsza - Julka budziła się tylko dwa razy, więc wyglądam jak wczesne zombi a nie jak takie w stanie zaawansowanym.

Pozdrawiam
i uciekam

Do góry